Sari la conținut

implicati-va si voi !!!

Postări Recomandate

• Oras:City of Rough, province of Sex
  • Oras:City of Rough, province of Sex
Postat

Bre Victore, vrei să-ți dau ceva materiale să vezi cam cât de fiasco fuse din start campania păcii? Nu de alta, sunt de acord că e utilă dar, cam cum e în Romanistan, e prost gândită și implementată.

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Nu zic ca la Cta. curge "lapte si miere", dar fata de alte orase din vecinatate (GL., BR., TL., etc.) e un oras mult, mult mai "rasarit". :hihat

• Oras:constanta
Postat

coaie, postarea mea e din 2015, adica la prima incercare de campanie, cand nu aveam de unde sa stiu ca va fi atat de prost gestionata. 

tembela de maseoza, care vad ca nu stie sa respecte un tratat de pace pe care l-am facut cu ea, vrea aici sa reinvie topicul vechi de mai bine de un an, ca zice ea in mintea aia a ei proasta si redusa ca am zis io acu un an cuvantul "tomberon". si acu e unu care si-a facut o clona idioata si a facut-o pe ea "tomberon". 

si..... mama mama!  ce desteapta e tampita dracului, si-a dat ea seama ca e clona mea. 

bai cretina dracului, pana nu o sa ai o dovada ca am avut eu VREODATA o clona pe acest site, sau ca am avut vreo urma de activitate de proxenetism, tine-ti in pizda ma-tii fleanca, cretino!

eu am facut pace cu tine dar tu esti infinit de imbecila si vad ca nu poti sa crezi ca, intr-adevar, te lasasem in pace...

p.s. - poate nu intelegi, ca stiu ca esti grea de cap: NU E BAI TAMPITO CLONA MEA, SI NU AM AVUT NICIODATA O CLONA !

• Like 1
  • Minus 3
  • Telefon: mars in mortii ma-tii
  • Oras:in maica-ta
Postat

de ce esti tu un lake si un buretar si ma bagi pe mine linia intai cu exemplificari chiar vrei sa te fut?!

Postat

de tine ma doare la 5 metri in fata pulii, io am o problema cu incalcarea acordului de pace fara preaviz

Postat

tu chiar vrei sa te fut aurolacule vezi ca eu n-am facut panarama cu tine si nici la fapte n-am fost impreuna asa ca te rog duios sa eviti sa imi iei prezenta aici in gura nu de alta da s-ar putea sa iti bag bilele pe coardele vocale si nu vreau sa ramai mut.. mars in mortii tai de limbist 

Postat

tu limiteaza-te la de-al de babayul si nimeninu, in champions league nu e ca in cupa romaniei..

Postat

in postarea mea nici nu vorbeam de tine nebunule! tu singur ai iesit in drum si ai sarit ca vezi doamne vorbesc de tine, plus ca ai sarit cu jigniri fara sa fie cazul. cretin.

Postat

bai ba gnomule singurul orta care o face pe nimeninu tomberonista sunt eu, ce pl mea sa inteleg eu de aici?

Postat

clona idioata pula mea si pula mea, ce pl mea te deranjeaza pe tine ca am eu zece mii de conturi?

Postat

te-am citit de cateva ori pe aici si am avut o vaga impresia ca esti baiat nu limbist dar imi schimbi parerea

Postat

baiat sunt cu cine stie sa se comporte bai tembelule. tu la prima postare la adresa mea ai vorbit ca un animal.

Postat

ma doare in pula de miile tale de conturi, nu intelegi? io doar ii explicam proastei aleia ca e proasta.

Postat

baiat sunt cu cine stie sa se comporte bai tembelule. tu la prima postare la adresa mea ai vorbit ca un animal.

coaie, postarea mea e din 2015, adica la prima incercare de campanie, cand nu aveam de unde sa stiu ca va fi atat de prost gestionata. 

tembela de maseoza, care vad ca nu stie sa respecte un tratat de pace pe care l-am facut cu ea, vrea aici sa reinvie topicul vechi de mai bine de un an, ca zice ea in mintea aia a ei proasta si redusa ca am zis io acu un an cuvantul "tomberon". si acu e unu care si-a facut o clona idioata si a facut-o pe ea "tomberon". 

si..... mama mama!  ce desteapta e tampita dracului, si-a dat ea seama ca e clona mea. 

bai cretina dracului, pana nu o sa ai o dovada ca am avut eu VREODATA o clona pe acest site, sau ca am avut vreo urma de activitate de proxenetism, tine-ti in pizda ma-tii fleanca, cretino!

eu am facut pace cu tine dar tu esti infinit de imbecila si vad ca nu poti sa crezi ca, intr-adevar, te lasasem in pace...

p.s. - poate nu intelegi, ca stiu ca esti grea de cap: NU E BAI TAMPITO CLONA MEA, SI NU AM AVUT NICIODATA O CLONA !

uite ce baietel esti.. ai dat edit si ai sters multe afirmatii din postarea originala, e clar pentru mine esti o pizda si un lake!

Postat

gata, nu mai face spume aiurea. uita de mine, uit de tine, ura si la gara. ne-am jignit reciproc, se anuleaza unele cu altele. ignore si e ok.

Postat

gata, nu mai face spume aiurea. uita de mine, uit de tine, ura si la gara. ne-am jignit reciproc, se anuleaza unele cu altele. ignore si e ok.

da ma nici un fel de problema dar eu tot un lake te consider.

Postat

tu poti sa consideri ce vrei fix in pula imi pasa, ma faci sa rad de importanta pe care ti-o dai....

Postat

ai prosteala de bagaj e normal daca ai futut doar la bagaje acum ai devenit si tu tot un bagaj! hai las-o cum a cazut interplopule

• Oras:Constanța
  • Oras:Constanța
Postat

Toti vor sa faci munca gratis patriotica ca pe vremea lui Ceasca. Daca se platea ma bagam dar asa nu!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 3 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...