salvatoretotoriina Reputație: -116 Postat Decembrie 7, 2016 Oras:palermo Oras:palermo Postat Decembrie 7, 2016 amado , ciocul mic vere, te dadusi cam mult la birfa p-acilea, ajunge , vazui ca esti narod dar mortii stau sub capac , tu esti mincat de viermi chiar daca mai deunazii ti se spunea "el senior de el cielos" ,ti-am papat coliva , eu stau la pripon acilea in sicilia dar am invatat sa fiu cuviincios , mai ales cu cei care merita , mai bine deapana ceva de valoare ca dupa cum bag sama esti dibaci cu mindrele si ai stiinta de tot ce misca, io te mirosii al cui esti si n-am indoiala ca poti mai bine , da decit sa te sfadesti cu flacaii mai bine ne spui care cum si ce de unde o cunosti tu pa tanti aia pretioasa care face masaj pe la casa de cultura, nu de alta dar am oasele cam putrede de la ocna si cind oi iesi deaicisa, ma bate gindul sao calc sa mi le indrepte.si te rog nu o da in golaneala cu mine ca io iti vorbii cu respect. 1
carillo fuentes Reputație: 23 Postat Decembrie 7, 2016 Telefon: mars in mortii ma-tii Oras:in maica-ta Telefon: mars in mortii ma-tii Oras:in maica-ta Postat Decembrie 7, 2016 amado , ciocul mic vere, te dadusi cam mult la birfa p-acilea, ajunge , vazui ca esti narod dar mortii stau sub capac , tu esti mincat de viermi chiar daca mai deunazii ti se spunea "el senior de el cielos" ,ti-am papat coliva , eu stau la pripon acilea in sicilia dar am invatat sa fiu cuviincios , mai ales cu cei care merita , mai bine deapana ceva de valoare ca dupa cum bag sama esti dibaci cu mindrele si ai stiinta de tot ce misca, io te mirosii al cui esti si n-am indoiala ca poti mai bine , da decit sa te sfadesti cu flacaii mai bine ne spui care cum si ce de unde o cunosti tu pa tanti aia pretioasa care face masaj pe la casa de cultura, nu de alta dar am oasele cam putrede de la ocna si cind oi iesi deaicisa, ma bate gindul sao calc sa mi le indrepte.si te rog nu o da in golaneala cu mine ca io iti vorbii cu respect.nu mai e aia acolo, du-te la sophie yoghina dupa masaj face o muie smechera rau 2
sineperam Reputație: 1 Postat Decembrie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 26, 2016 Sec
sineperam Reputație: 1 Postat Decembrie 26, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Postat Decembrie 26, 2016 Vod
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum