Sari la conținut

arsenie boca

adriian10

Postări Recomandate

• Oras:Bucuresti
Postat

Chiar daca esti sau nu credincios, Manastirea Prislop din jud. HD, este un loc de vazut in aceasta viata.

... si mormantul plin de flori ...

post-125835-0-74469000-1443260103_thumb.jpg

• Like 3
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
  • Telefon: 021 352 8632
  • Oras:'' suntem peste tot acasa ''
Postat

...

post-3169-0-00575800-1443303305_thumb.jpg

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Lost in the wind
Postat

Acum pe bune, eu chiar sunt din apropiere (relativ, acelasi judet) si e suficient ca s-a transformat totul intr-o afacere, pensiuni din doua in doua case, tarabe cu orice inghesuite pe tot drumul de acces pana la manastire, se vinde cam orice cu chipul lui Arsenie Boca. Nu sunt in masura sa judec calitatea de sfant a ui Arsenie Boca, insa, pot spune ca atata timp cat a fost printre noi, a fost un om extraordinar, de o bunatate si o seninatate iesita din comun si oricat de insensibil si sarcastic ar putea fi un om, nu poti fai misto de asemenea persoana !!

• Like 5
Postat

Acum pe bune, eu chiar sunt din apropiere (relativ, acelasi judet) si e suficient ca s-a transformat totul intr-o afacere, pensiuni din doua in doua case, tarabe cu orice inghesuite pe tot drumul de acces pana la manastire, se vinde cam orice cu chipul lui Arsenie Boca. Nu sunt in masura sa judec calitatea de sfant a lui Arsenie Boca, insa, pot spune ca atata timp cat a fost printre noi, a fost un om extraordinar, de o bunatate si o seninatate iesita din comun si oricat de insensibil si sarcastic ar putea fi un om, nu poti face misto de asemenea persoana !!

Scuzati greselile, graba ...
  • Oras:Ubicuu
Postat

Ca biznis e pe locul doi, dupa Voronet. Acolo e deja ca in Vama Veche. Arsenie Boca nu cred ca are vreo vina...

• Like 1
Postat

Ca biznis e pe locul doi, dupa Voronet. Acolo e deja ca in Vama Veche. Arsenie Boca nu cred ca are vreo vina...

In momentul de fata, ca biznis poate fi comparat cu turnul Eiffel ! In unele zile coada la mormant are sute de metri si nu in sir indian ci cate 7-8 oameni ! In plus, mediatizarea din perioada asta este colosala, acum cativa ani, acolo era o oaza de liniste, iar, mediatizarea este singurul lucru care s-a schimbat de atunci !
  • Like 1
Postat

Daca lumea merge acolo, asta e o stire de presa, iar daca apare la stiri, se duc si mai multi. Devine si o moda si o oportunitate de biznis. Un cerc vicios care se va rostogoli un timp... La Maglavit a fost ceva asemanator, dar de mai mici proportii. Acum s-a facut iar liniste.

Postat

... asa de mare de a iesit prin pamantul de pe mormant, e deasupra printre flori si o cauta doamnele sa se roage si sa o pupe !!!

• Like 2
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

omu cu cat e mai prost si sarac, cu atat e mai credincios

• Like 3
  • Oras:B
  • Oras:B
Postat

omu cu cat e mai prost si sarac, cu atat e mai credincios

Credinciosule!!!! Hahahah, tantalau esti sărăcie! Taci ca te faci de cacat!

• Minus 3
  • Oras:Romania
Postat

a fost un om extraordinar, de o bunatate si o seninatate iesita din comun si oricat de insensibil si sarcastic ar putea fi un om, nu poti fai misto de asemenea persoana !!

La pariu?

post-167861-0-08290000-1443553892_thumb.jpg

post-167861-0-77511000-1443553907_thumb.jpg

post-167861-0-34637700-1443553908_thumb.jpg

post-167861-0-74342000-1443553908_thumb.jpg

post-167861-0-24949000-1443553909_thumb.jpg

post-167861-0-75248800-1443553909_thumb.jpg

Postat

Si apropo de invataturile sale:

Sfătuiţi pe oameni ca să păzească nepătată sarcina, căci orice legatură trupească peste copilul din pântece, e rea, căci se întipăresc în copil toate poftele părinţilor şi la împlinirea vârstei toate răsar ca ciupercile după ploaie, toate faptele tatălui. Când creşte copilul, cresc şi faptele moştenite. De îndată ce oferi sufletului venit de la Dumnezeu o temniţă întunecoasă, peste care ai semănat toate roadele, va covârşi omul cel din afară pe cel dinăuntru”. Un alt sfat dat de Arsenie Boca privind relaţiile intime consumate în timpul sarcinii este următorul: „precum au fost purtările şi toate simţămintele mamei în vremea celor nouă luni, aşa va fi şi moştenirea copilului ce se va naşte pe toată viaţa sa. Dacă părinţii i-au tulburat tocmirea cu farădelegea desfrănării, aceasta se va întipări într-însul cu tărie mare

Mai multe invataminte: http://adevarul.ro/locale/hunedoara/parintele-arsenie-boca-despre-relatiile-intime-viata-cuplu-sexul-timpul-sarcinii-dauneaza-desfranarea-naste-slabiciune-boala-abstinenta-vigoare-1_5548df61cfbe376e35e03fc3/index.html

Postat

La pariu?

Eu personal, efectiv nu intentionez sa intru in polemica asta, fiecare cu parerile lui, dar, eu personal chiar am puterea sa ma abtin din discutii nascute de dragul contrazicerii.

P.S: Astea fiind spuse, ma voi limita sa postez pe celelalte topice !

Postat

Eu sunt de parere ca fiecare avem credinta  in suflet nu trebuie musai sa mergi sa vezi niste moste,un mormant care in vederea mea este destul de macabru sau sa faci sute de matanii pe zi doar ca asa este normal.Fiecare dintre noi are un minut sa spuna in gand o rugaciune si sa isi continue ziua nu e musai sa mergi sa te certi cu babele in biserica doar ca sa fii alaturi de ce crezi tu ca e bine pt tine.Iar mediatizarea asta excesiva automat ca face burtile mari multora si in special bisercii

Postat

Ma intreb ce nivel de inteligenta trebuie sa ai daca stii deja ca intreaga societate te-a pacalit odata ca exista Mos Craciun, iar tu continui sa crezi ca daca pupi moaste, poala popii, si dai bani "trimisilor lui Dumnezeu", ajungi in Rai.

• Like 1
  • Minus 5
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

Ma intreb ce nivel de inteligenta trebuie sa ai daca stii deja ca intreaga societate te-a pacalit odata ca exista Mos Craciun, iar tu continui sa crezi ca daca pupi moaste, poala popii, si dai bani "trimisilor lui Dumnezeu", ajungi in Rai.

mos craciun si dumnezeu egzista ca am vazut multe filme cu ei la televizor miemi pare rau ca nu egzista moasa craciunita si dumnezeia

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

Si apropo de invataturile sale:

Sfătuiţi pe oameni ca să păzească nepătată sarcina, căci orice legatură trupească peste copilul din pântece, e rea, căci se întipăresc în copil toate poftele părinţilor şi la împlinirea vârstei toate răsar ca ciupercile după ploaie, toate faptele tatălui. Când creşte copilul, cresc şi faptele moştenite. De îndată ce oferi sufletului venit de la Dumnezeu o temniţă întunecoasă, peste care ai semănat toate roadele, va covârşi omul cel din afară pe cel dinăuntru”. Un alt sfat dat de Arsenie Boca privind relaţiile intime consumate în timpul sarcinii este următorul: „precum au fost purtările şi toate simţămintele mamei în vremea celor nouă luni, aşa va fi şi moştenirea copilului ce se va naşte pe toată viaţa sa. Dacă părinţii i-au tulburat tocmirea cu farădelegea desfrănării, aceasta se va întipări într-însul cu tărie mare

Mai multe invataminte: http://adevarul.ro/locale/hunedoara/parintele-arsenie-boca-despre-relatiile-intime-viata-cuplu-sexul-timpul-sarcinii-dauneaza-desfranarea-naste-slabiciune-boala-abstinenta-vigoare-1_5548df61cfbe376e35e03fc3/index.html

Am aflat adevarul absolut. De aia sunt io curva, ca o babardi tata pe mama cat timp fusei acolo. Multam tati.

Mare e gradina.... :slap2

• Like 1

Postat

Am aflat adevarul absolut. De aia sunt io curva, ca o babardi tata pe mama cat timp fusei acolo. Multam tati.

Mare e gradina.... :slap2

Daca ai probleme cu legea, sa le spui clar, "Nu e vina mea, e vina lu tati!". Pentru ca nimeni nu ar indrazni sa conteste intelepciunea lui Boca. Apropo, omul a audiat cursuri la Facultatea de medicină, deci stie ce spune!

mos craciun si dumnezeu egzista ca am vazut multe filme cu ei la televizor miemi pare rau ca nu egzista moasa craciunita si dumnezeia

N-ai vazut tu filmele potrivite. Vezi musai asta: http://www.imdb.com/title/tt0120655/

Uite un teaser:

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...