Sari la conținut

arsenie boca

adriian10

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

..........................

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

• Like 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

am bagat topicu gresit in program sombapula

• Like 1
Vizitator
Postat

am bagat topicu gresit in program sombapula

:laugh2  :laugh2  :laugh2

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Am aflat adevarul absolut. De aia sunt io curva, ca o babardi tata pe mama cat timp fusei acolo. Multam tati.

Mare e gradina.... :slap2

Să moară adriian10 dacă nu-mi place de tine :hug1

• Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
  • Oras:I`m here, I`m there, I`m everywhere. So beware.
Postat

Daca ai probleme cu legea, sa le spui clar, "Nu e vina mea, e vina lu tati!". Pentru ca nimeni nu ar indrazni sa conteste intelepciunea lui Boca. Apropo, omul a audiat cursuri la Facultatea de medicină, deci stie ce spune!N-ai vazut tu filmele potrivite. Vezi musai asta: http://www.imdb.com/title/tt0120655/

Uite un teaser:

Incerc sa imi dau seama daca vb serios sau faci misto. Daca intr-o tara de habotnici l-au primit pe ala acolo sa tina prelegeri sau nu mai stiu ce, e mai grav decat credeam. A terminat cumva medicina?? Ma indoiesc. Pt ca daca era asa (ti-o spune un om care are cunostinte medicale) o sa afli ca sexul in timpul sarcinii nu face rau copilului. Intreaba asta un doctor, nu un calugar. Iar data viitoare cand ti-e rau, du-te la biserica, nu la doctor, sa vedem daca te faci bine.

Si inca ceva. Gravidele care trec de termen si inca nu au nascut, chiar sunt sfatuite de medici sa faca sex.

Lasati-ma in plm cu Boca asta al vostru. E marketing pt o tara de oi, habotnici cu spirit de turma.

• Like 1
Postat

si stai ca se face acu bambuu manastirilor in curte la casa poporului. atunci sa vezi nebunia lu salam.

bag pula-n ma-sa ca mai e si langa mine aicisha, s-a dus pe pula linistea mea de dimineata...

Vizitator
Postat

si stai ca se face acu bambuu manastirilor in curte la casa poporului. atunci sa vezi nebunia lu salam.

bag pula-n ma-sa ca mai e si langa mine aicisha, s-a dus pe pula linistea mea de dimineata...

ma fac clopotar  :laugh2

• Like 1
Vizitator
Postat

adica sa mi tragi clopotele? =))

dimineata la prima ora  :laugh2

peseu : sictir daca te-ai gandit pervers  :laugh2

• Like 1
Postat

dimineata la prima ora  :laugh2

peseu : sictir daca te-ai gandit pervers  :laugh2

Sa stii ca as da bani sa se faca catedrala ca este nevoie dar nu moschee as plati orcat numai sa nu se faca moschee la noi .Gluma ,gluma dar in loc sa faca alceva cu banii boii astia ne fac catedrale si moschee nu avem spitale ,nu avem scoli dar lor li sa sculat de tampenii am mai zis fiecare dintre noi are sau nu are credinta in suflet nu prin monumente chicioase

Vizitator
Postat

Sa stii ca as da bani sa se faca catedrala ca este nevoie dar nu moschee as plati orcat numai sa nu se faca moschee la noi .Gluma ,gluma dar in loc sa faca alceva cu banii boii astia ne fac catedrale si moschee nu avem spitale ,nu avem scoli dar lor li sa sculat de tampenii am mai zis fiecare dintre noi are sau nu are credinta in suflet nu prin monumente chicioase

Io as vorbi cu Pisicuts sa faca un club mai mare (gen Bamboo) pentru astia de pe forum

• Like 1
Vizitator
Postat

Nevoie mare...n-ai un' să te rogi, este???

tu unde ? :)

• Like 1
Vizitator
Postat

Si apropo de invataturile sale:

Sfătuiţi pe oameni ca să păzească nepătată sarcina, căci orice legatură trupească peste copilul din pântece, e rea, căci se întipăresc în copil toate poftele părinţilor şi la împlinirea vârstei toate răsar ca ciupercile după ploaie, toate faptele tatălui. Când creşte copilul, cresc şi faptele moştenite. De îndată ce oferi sufletului venit de la Dumnezeu o temniţă întunecoasă, peste care ai semănat toate roadele, va covârşi omul cel din afară pe cel dinăuntru”. Un alt sfat dat de Arsenie Boca privind relaţiile intime consumate în timpul sarcinii este următorul: „precum au fost purtările şi toate simţămintele mamei în vremea celor nouă luni, aşa va fi şi moştenirea copilului ce se va naşte pe toată viaţa sa. Dacă părinţii i-au tulburat tocmirea cu farădelegea desfrănării, aceasta se va întipări într-însul cu tărie mare

acum imi explic fenomenul Advanced , ar fute si el da e prea prost :laugh2  :pope

• Like 13
  • Minus 1
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
  • Oras:all over (NU e o ironie...)
Postat

In momentul de fata, ca biznis poate fi comparat cu turnul Eiffel ! In unele zile coada la mormant are sute de metri si nu in sir indian ci cate 7-8 oameni ! In plus, mediatizarea din perioada asta este colosala, acum cativa ani, acolo era o oaza de liniste, iar, mediatizarea este singurul lucru care s-a schimbat de atunci !

Confirm pasajul subliniat. Undeva in 2005 sau 2006, nu mai retin exact, am vizitat locul (singura data, in ce ma priveste), impreuna cu o trupa de prieteni. Era miezul verii (deci, presupun ca eram in plin sezon turistic), noi eram un grup ad-hoc, veniti cu vreo 5-6 masini, si am fost SINGURII vizitatori, la acel moment. Fara declaratii pompoase, cam toti am cazut de acord, cand am plecat de acolo, ca ne simtim mult mai bine, mai calmi si mai linistiti decat cand am ajuns. Nimic dubios, nimic esoteric la mijloc... pur si simplu, fara implicatii religioase, in canicula verii, locul a fost intr-adevar "o oaza de liniste" pentru noi. 

Din cate aud/citesc pe-aici, daca ar fi sa vizitez locul acum, nu stiu daca m-as mai simti la fel...

mos craciun si dumnezeu egzista ca am vazut multe filme cu ei la televizor miemi pare rau ca nu egzista moasa craciunita si dumnezeia

Maestre, rogu-te sa-mi ingadui o opinie strict personala: M-i s-e par-e k na-i niki u-n haz knd te prefaky agramat. In opynyea m-ea, a-s gusta mult ma-i mult postaril-e tale, dak a-i skrye, in PLM, korekt, asha kum sun-t sigur k sti-i. Krede-ma, a-i destul umor s-a ne faky s-a rade-m kiar si dak skryi gramatika-l korekt... ;)

• Like 3
Postat

Confirm pasajul subliniat. Undeva in 2005 sau 2006, nu mai retin exact, am vizitat locul (singura data, in ce ma priveste), impreuna cu o trupa de prieteni. Era miezul verii (deci, presupun ca eram in plin sezon turistic), noi eram un grup ad-hoc, veniti cu vreo 5-6 masini, si am fost SINGURII vizitatori, la acel moment. Fara declaratii pompoase, cam toti am cazut de acord, cand am plecat de acolo, ca ne simtim mult mai bine, mai calmi si mai linistiti decat cand am ajuns. Nimic dubios, nimic esoteric la mijloc... pur si simplu, fara implicatii religioase, in canicula verii, locul a fost intr-adevar "o oaza de liniste" pentru noi. 

Din cate aud/citesc pe-aici, daca ar fi sa vizitez locul acum, nu stiu daca m-as mai simti la fel...

pentru ca acu' e fitza si la moda sa te duci la arsenie coca. 99% de asta se duc, pt ca asa e trendul/cul. sa suga feisbuchistii pula

Maestre, rogu-te sa-mi ingadui o opinie strict personala: M-i s-e par-e k na-i niki u-n haz knd te prefaky agramat. In opynyea m-ea, a-s gusta mult ma-i mult postaril-e tale, dak a-i skrye, in PLM, korekt, asha kum sun-t sigur k sti-i. Krede-ma, a-i destul umor s-a ne faky s-a rade-m kiar si dak skryi gramatika-l korekt... ;)

e vina personajului pe care-l interpreteaza

• Like 2

• Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

fireai dreak cu kkk ta cam pus pe goagle transleit textu de sus si mia tradus in swahili

• Like 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...