alina bruneta sexii Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2015 Postat Septembrie 26, 2015 Bruneta dulce si sexy. Iti pot spune ca pozele imi apartin si sunt foarte recente, te astept alaturi de mine pt. a petrece momente unice.
jtanonim Reputație: 27 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Galati Oras:Galati Postat Septembrie 29, 2015 O sa scriu acelasi mesaj pe ambele topice care le are Alina, ca sa nu fie doar pe unul din ele. Am incercat zilele acestea sa dau de ea. Am reusit ieri pe la 19 si stabilisem sa o sun cand ajungeam in fata locatiei. Zis si facut, ajung acolo, hop nu mai raspunde la telefon. La un moment dat a raspuns cineva dar nu vorbea, doar respira in telefon. In fine, azi incerc iar. Acceasi poveste. Stabilesc o ora cand sun cu 10 min inainte de ora stabilita, nu mai raspundea. O prind dupa o ora si ma ia cu "daca nu raspund inseamna ca sunt ocupata da?" Mi-am cerut scuze dar i-am explicat ca daca eu stabilesc o ora, aia ramane daca nu amana ea. Prestatia ei este slaba, pe langa faptul ca stabilisem telefonic ca face dt si cof, la fata locului a trebuit sa dau 50 pt asta. Am acceptat ca eram incalzit si oricum batusem drumul. Locatia e curatica cu prosop la baie dar nu stiu cat de curate sunt ( eu eram dusat). Oralul este slab, un fel de laba cu supt iar dt era mai mult pe "lateral" si cu mana. La normal, am inceput cu ea deasupra si dupa 2 minute, "hai nu schimbam si noi?". Am schimat cu doggystyle si asa am si finalizat. La final mi-a zis sa ma imbrac mai repede ca asteapta client nou desi platisem o ora. Ea spune o finalizare x si o ora 200lei (eu am presupus ca la o ora mai mult de 2 fin din moment ce nu prcizeaza). In fine, am plecat. Note:oral - 3 mai mult o laba cu tente de dtnormal - 3 se plictiseste rau si e pe regim de fabrica de produsgfe - 0anal nu Nu recomand, plus ca eu zic ca are si un peste prin spate. As baga mana in foc ca a fost adusa la locatie cu un minut inainte sa ma primeasca de o masina.
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum