Vizitator aussie Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Salut, am fost saptamana asta la o fata din Chisinau.Am gasit-o in anunturi si are numarul +373 76049467 ( 076049467 daca suni din Moldova). Mai jos vedeti doua poze care sunt ale ei Am sunat-o si vorbea in rusa, dar intelege si in romana. Am ajuns la apartament care este situat in centru si e destul de usor de ajuns.Apartamentul este ok, utilat si aranjat.Avantaje:Are corpul foarte ok, subtirica ca o adolescenta, si are cred ca vreo 50 kg.Are o pasarica mica, curata si destul de stramta(prima data cand am penetrat-o am simtit durere un pic )Face oral destul de ok, ca in filme xxx.Dezavantaje:Are sani mici.Daca o aveti lunga si groasa nu prea accepta diferite pozitii. Mi-a spus aceasta la final, si mi-a mai spus ca durut-o putin))In general a fost ok. 2 Link spre comentariu
Vizitator aussie Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2015 Partajează Postat Septembrie 26, 2015 Pretul a fost 30 eur pe ora. Link spre comentariu
cristi paft Reputație: 11 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 12, 2015 Am sunat si se pare ca a marit tarifele, 50 de euro ora. Link spre comentariu
Vizitator aussie Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2015 Partajează Postat Octombrie 14, 2015 Am sunat si se pare ca a marit tarifele, 50 de euro ora.posibil. eu i-am dat 600 lei moldovenesti atunci.dar mai sunt bune la 600 mdl cauta pe 999.md Link spre comentariu
astrage Reputație: 0 Postat Ianuarie 31, 2016 Partajează Postat Ianuarie 31, 2016 O tepara. De evitat. Link spre comentariu
way4win100 Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2017 Partajează Postat Ianuarie 14, 2017 mai multe detalii dc de evitat?sunt in regiune data si cam nu gasesc ceva rezonabilMS Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum