Vizitator aussie Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2015 Postat Septembrie 26, 2015 Salut, am fost saptamana asta la o fata din Chisinau.Am gasit-o in anunturi si are numarul +373 76049467 ( 076049467 daca suni din Moldova). Mai jos vedeti doua poze care sunt ale ei Am sunat-o si vorbea in rusa, dar intelege si in romana. Am ajuns la apartament care este situat in centru si e destul de usor de ajuns.Apartamentul este ok, utilat si aranjat.Avantaje:Are corpul foarte ok, subtirica ca o adolescenta, si are cred ca vreo 50 kg.Are o pasarica mica, curata si destul de stramta(prima data cand am penetrat-o am simtit durere un pic )Face oral destul de ok, ca in filme xxx.Dezavantaje:Are sani mici.Daca o aveti lunga si groasa nu prea accepta diferite pozitii. Mi-a spus aceasta la final, si mi-a mai spus ca durut-o putin))In general a fost ok. 2
Vizitator aussie Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2015 Postat Septembrie 26, 2015 Pretul a fost 30 eur pe ora.
cristi paft Reputație: 11 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Am sunat si se pare ca a marit tarifele, 50 de euro ora.
Vizitator aussie Reputație: 0 Postat Octombrie 14, 2015 Postat Octombrie 14, 2015 Am sunat si se pare ca a marit tarifele, 50 de euro ora.posibil. eu i-am dat 600 lei moldovenesti atunci.dar mai sunt bune la 600 mdl cauta pe 999.md
way4win100 Reputație: 0 Postat Ianuarie 14, 2017 Postat Ianuarie 14, 2017 mai multe detalii dc de evitat?sunt in regiune data si cam nu gasesc ceva rezonabilMS
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum