carolanjou Reputație: 597 Postat Martie 1, 2016 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Martie 1, 2016 esti un cred ca.....miroase a balta,omu in aceasi zi se inscrie intreba daca face oral si a si fost la ea . dar fara sa prezinte o recenzie cat de cat lamuritoare . Salut, am fost la dameza, o recomand cu placere. Sani fermi, fund bomnbat. locatie este ok. Ai ce sa discuti cu ea. Salut, am fost la dameza, o recomand cu placere. Sani fermi, fund bomnbat. locatie este ok. Ai ce sa discuti cu ea.
cautaventura Reputație: 4 Postat Martie 30, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 30, 2016 esti un cred ca.....miroase a balta,omu in aceasi zi se inscrie intreba daca face oral si a si fost la ea . dar fara sa prezinte o recenzie cat de cat lamuritoare . Nu sunt peste, chiar am fost la ea.
raffaello Reputație: -6838 Postat Martie 30, 2016 Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Telefon: raffaello1709 Oras:Terra Postat Martie 30, 2016 Nu sunt peste, chiar am fost la ea. Si ce , ca peste nu ajungi la ea ?
Postări Recomandate