jan de la boema Reputație: -403 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Postat Septembrie 26, 2015 Am deschis topicu' pentru ca este un peste pe aici pe care il rontaie tare curiozitatea cine sunt eu Daca ghiceste o fata ii fac o vizita de puping .Pentru baietii nu exista premiu, dar daca va fi un user ,poate sa bea o bere pe banii lui ,din partea mea . Jan (ca Jan este corect ,nu cum vrea guvidele de taticu zaharel) va pupa...jan de la boema
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2015 Am deschis topicu' pentru ca este un peste pe aici pe care il rontaie tare curiozitatea cine sunt eu Daca ghiceste o fata ii fac o vizita de puping .Pentru baietii nu exista premiu, dar daca va fi un user ,poate sa bea o bere pe banii lui ,din partea mea . Jan (ca Jan este corect ,nu cum vrea guvidele de taticu zaharel) va pupa...jan de la boema Nu intereseaza pe nimeni probabil doar pe guvidelul ala 2 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 nu conteaza,jan boxeaza 3 3
Vizitator Reputație: 0 Postat Septembrie 26, 2015 Postat Septembrie 26, 2015 Jan de la Boema este: ... (?) http://img.inspiringwallpapers.net/wp-content/uploads/2014/04/olympus-auto-s55mm-lens-bokeh-photo.jpg 1
jan de la boema Reputație: -403 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Autor Postat Septembrie 26, 2015 Nu intereseaza pe nimeni probabil doar pe guvidelul ala Deci nu vrei sa vin pe la tine
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2015 Deci nu vrei sa vin pe la tine sa te prezinti "jean de la boema" altfel nu te ... halesc 1 2
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 Deci nu vrei sa vin pe la tine nici nu cred ca iti doresti sa te duci pe la ea )) 4
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2015 nici nu cred ca iti doresti sa te duci pe la ea )) Crezi ca toti au gusturile tale de kkt?
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 Crezi ca toti au gusturile tale de kkt? daca ar avea toti gusturile mele, uratele ca tine s-ar spanzura de bec ))
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2015 daca ar avea toti gusturile mele, uratele ca tine s-ar spanzura de bec )) Da mah, d'aia alergi dupa funie
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 Da mah, d'aia alergi dupa funie du-te peste pustiuri )razi ca muta, in loc sa te epilezi =))))
jan de la boema Reputație: -403 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Autor Postat Septembrie 26, 2015 nici nu cred ca iti doresti sa te duci pe la ea ))am fost si s-au intamplat numai lucruri frumoase.
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2015 du-te peste pustiuri )razi ca muta, in loc sa te epilezi =)))) Astept sa-mi perii flocii cu dintii 1 2
jan de la boema Reputație: -403 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:Tomis Nord Oras:Tomis Nord Autor Postat Septembrie 26, 2015 fara off toping va rog 1 3
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2015 am fost si s-au intamplat numai lucruri frumoase. Nu mai spune ca isi baga dolores unghia'n gat ca pitigoiu'
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 Astept sa-mi perii flocii cu dintii beax... scarboasa femeie mai esti... hai ca fug de aici
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2015 Pardon, lu' dolores ii place doar ... manual
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2015 beax... scarboasa femeie mai esti... hai ca fug de aici Taman acu' cand eram pe cale sa aflam cine e Jenica de la Boema ? Rau faci ... doar m-am incins
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 Taman acu' cand eram pe cale sa aflam cine e Jenica de la Boema ? Rau faci ... doar m-am incins de la blana de urs? ) )))) hahaha
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2015 de la blana de urs? ) )))) hahaha Pardon, ma jignesti ... e de vidra 1 1
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 Pardon, ma jignesti ... e de vidra 'ai de plm... mai bine taceai ) 4
anonna Reputație: 1930 Postat Septembrie 26, 2015 Telefon: [email protected] Oras:everywhere Telefon: [email protected] Oras:everywhere Postat Septembrie 26, 2015 Tinere, vidra e un animal ocrotit prin lege Concluzie: Blana anonnei este ocrotita prin lege
dolores rld Reputație: -518 Postat Septembrie 26, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Septembrie 26, 2015 Tinere, vidra e un animal ocrotit prin lege tanti, si tu esti o mutanta pe cale de disparitie ) ))
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum