tmcostin Reputație: 7173 Postat Septembrie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 e ok?https://www.youtube.com/watch?v=nIjVuRTm-dc 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 27, 2015 DAAAAAAAAAAAAA
tmcostin Reputație: 7173 Postat Septembrie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 27, 2015 m-a inspirat Costin si vremea 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 27, 2015 si atitudine de hipnoza erotica , cu altele suntele cam asa arata imaginea mea in webcam cand fac goddess hypnosis. ori zoom maxim pe mecla machiaj de portelan nu de pitipoanca solarizata sau in cazurile de fetish picioare sau degetele de la mana. voce constanta si nu f grabita. e perfect sa intri in stare cu songu asta 1
tmcostin Reputație: 7173 Postat Septembrie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 videoclipul asta imi place si mia lasat multe semne de ???? 2
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 Super training! Esti de cursa lunga, se vede ca ai rabdare... nici platita nu as sta ore pe chat. Legat de maritis, toti sunt porci, intr-un fel sau altul. Daca vrei sa dureze... Cand il iei e asa:http://25.media.tumblr.com/tumblr_md42zinJpR1rp69vuo2_250.gif Mai tarziu ajunge asa:https://media.giphy.com/media/tYhLZYnmSyIsU/giphy.gif Numai si numai asa poti avea o casnicie fericita (pentru tine): http://olivethepeople.com/wp-content/uploads/2014/03/funny-drunk-lady-riding-a-pig.gif 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 27, 2015 videoclipul asta imi place si mia lasat multe semne de ???? x=8pe mine m-a socat si deprimat cand l-am vazut demult pt prima oara.....
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 27, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 27, 2015 Super training! Esti de cursa lunga, se vede ca ai rabdare... nici platita nu as sta ore pe chat. Legat de maritis, toti sunt porci, intr-un fel sau altul. Daca vrei sa dureze... Cand il iei e asa:http://25.media.tumblr.com/tumblr_md42zinJpR1rp69vuo2_250.gif Mai tarziu ajunge asa: Numai si numai asa poti avea o casnicie fericita (pentru tine): nu e mai chiar asa. am cunoscut barbati multi foarte dedicati, cel putin italienii prin vest se rasfata femeia si menajeaza la maxim de la bani, la statut, la respect... ca sunt multe lepre si javre si profita de acest fapt iarasi real. si in general prefer relatii cu barbati starini. am constatat ca e strans legat de cultura si daca baza natiei este matriarhatul sau patriarhatul. deci nu generalizez si da sunt destule exceptii,dar tipologia romanului este f diferita si se simte barbat facand lucrurile prost. O femeie se fute de 10 k ori mai repede cu altu, pt ca e improbabil sa fie refuzata daca iese la agatat, si in general obtine mai facil orice. Acum nu spun ca femeia trebuie sa ia locul barbatului, dimpotriva eu ma asez singura sub un barbat si nu caut sa il conduc construind un parteneriat daca am cu cine....daca nu nici nu intru in relatie, nu am de ce ar fi un esec si poate ani pierduti de ambele parti.
tmcostin Reputație: 7173 Postat Septembrie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 e pur original si ori te blochezi ori judeci cum trb 1
tmcostin Reputație: 7173 Postat Septembrie 27, 2015 Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Telefon: [email protected] Oras:bucuresti Postat Septembrie 27, 2015 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 28, 2015 Astept sa-mi vina revelatia sa ies din turma definitiv... e pe acolo, mai astept, it's all about to be in the right place in the exact time... dap si eu am cateva idei de biz adica multe,dar vreo 2 trei orientate si gandite asa incat sa fie costuri mionime si castiguri contante chiar daca nu mari, , in fine pt inceput sa nu ma arunc tare ca nu are rost. pa orma mai vedem dupa ce incepe sa prinda radacini in 1 an, 2 daca este incepem si altceva. Tu te-ai mutat deja sau cand faci pasul?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 28, 2015 1
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 28, 2015 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 28, 2015 dap si eu am cateva idei de biz adica multe,dar vreo 2 trei orientate si gandite asa incat sa fie costuri mionime si castiguri contante chiar daca nu mari, , in fine pt inceput sa nu ma arunc tare ca nu are rost. pa orma mai vedem dupa ce incepe sa prinda radacini in 1 an, 2 daca este incepem si altceva. Tu te-ai mutat deja sau cand faci pasul? Cu o investitie mica te verifici, verifici piata pe domeniu, daca pierzi - macar nu mult. Miercuri se elibereaza garsoniera, mai bine, am timp sa pun totul la punct.Transportul si internetul aranjat, consens cu ambele proprietare, ordine in casa asta, mi-am respalat si toate hainele nepurtate, geamantanele sunt aromate, vreau un fresh start din toate punctele de vedere... Acolo am bucataria inchisa, deci nu o sa fie totul imbibat in fum de tigara.A fost o zi cam lunga for my taste. La tine?
lukyy73 Reputație: 8219 Postat Septembrie 28, 2015 Oras:oradea Oras:oradea Postat Septembrie 28, 2015 3
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 29, 2015 ma bucur ca te-ai organizat asa bine, eu incerc din rasputeri sa ma aduc la zi cu munca . am call dupa call sunt destul de obosita , dar bag gustari la greu sa ma inviorez. luna viitoare probabil o sa calatoresc pt o oferta obscen de buna finianciar de dominare, cred ca o sa o accept ca daca nu mi-e ca imi pare rau. Cu o investitie mica te verifici, verifici piata pe domeniu, daca pierzi - macar nu mult. Miercuri se elibereaza garsoniera, mai bine, am timp sa pun totul la punct.Transportul si internetul aranjat, consens cu ambele proprietare, ordine in casa asta, mi-am respalat si toate hainele nepurtate, geamantanele sunt aromate, vreau un fresh start din toate punctele de vedere... Acolo am bucataria inchisa, deci nu o sa fie totul imbibat in fum de tigara.A fost o zi cam lunga for my taste. La tine?
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 29, 2015 ma bucur ca te-ai organizat asa bine, eu incerc din rasputeri sa ma aduc la zi cu munca . am call dupa call sunt destul de obosita , dar bag gustari la greu sa ma inviorez. luna viitoare probabil o sa calatoresc pt o oferta obscen de buna finianciar de dominare, cred ca o sa o accept ca daca nu mi-e ca imi pare rau. Ma cam feresc de ofertele "too good to be true", dar daca esti sigura, why not. Sunt cam nervoasa, mi-a pus nesimtita asta cireasa pe tort cu atentionarea ca vine sa verifice cand plec! Logic venea, cu asta o fi vrut sa fie sigura ca nu-i daram peretii? Ahhhh! Maine ma mut, ii dau banii in avans sa nu o mai aud/vad! Revin de la casa noua.
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 29, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 29, 2015 Ma cam feresc de ofertele "too good to be true", dar daca esti sigura, why not. Sunt cam nervoasa, mi-a pus nesimtita asta cireasa pe tort cu atentionarea ca vine sa verifice cand plec! Logic venea, cu asta o fi vrut sa fie sigura ca nu-i daram peretii? Ahhhh! Maine ma mut, ii dau banii in avans sa nu o mai aud/vad! Revin de la casa noua. mutare usoara, nu te mai gandi la vechea locuinta, concentreaza-te pe un nou inceput. oferta mea e reala si ok l-am mai intalnit inainte in cei 2 ani de cand il stiu acu de cand cu forumu nu mai calatoresc inainte eram mai activa. te pup take care si da de stire ca e totul bine
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2015 mutare usoara, nu te mai gandi la vechea locuinta, concentreaza-te pe un nou inceput. oferta mea e reala si ok l-am mai intalnit inainte in cei 2 ani de cand il stiu acu de cand cu forumu nu mai calatoresc inainte eram mai activa. te pup take care si da de stire ca e totul bine Am totul aranjat, strans, pregatit... Nu ma mai mut! Femeia e speriata de bombe, mi-a spus ca nu poate veni avocatul azi si este speriata pentru ca nu stiu cine i-a spus ca poate ii dispare chiriasa cu toate din casa... Printre alte aberatii, trebuie sa ma prezinte si vecinei (ale dracului) sa ne imprietenim! Well, eu dau niste bani sa nu-mi faca nimeni coitus psihic, la fututa si cu banii luati nu ma bag. I-am spus asteia ca mai stau pana gasesc ceva unde sa-mi convina si proprietara, nu numai apartamentul, respira fericita. Fuck! Ce am eu acum... Mai rabd, oricum e mai bine asa, decat daca isi dadea arama pe fata mai tarziu...
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 30, 2015 Am totul aranjat, strans, pregatit... Nu ma mai mut! Femeia e speriata de bombe, mi-a spus ca nu poate veni avocatul azi si este speriata pentru ca nu stiu cine i-a spus ca poate ii dispare chiriasa cu toate din casa... Printre alte aberatii, trebuie sa ma prezinte si vecinei (ale dracului) sa ne imprietenim! Well, eu dau niste bani sa nu-mi faca nimeni coitus psihic, la fututa si cu banii luati nu ma bag. I-am spus asteia ca mai stau pana gasesc ceva unde sa-mi convina si proprietara, nu numai apartamentul, respira fericita. Fuck! Ce am eu acum... Mai rabd, oricum e mai bine asa, decat daca isi dadea arama pe fata mai tarziu... Nu stiu cat de bine este pt tine sa ramai acolo, nu cre4d ca e ok, dar nu te pripi, o sa te destabilizeze si ingreuneze sa te muti des. pe mine m-ar face praf, bine ca-s la casa mea. Take care si da-mi de stire ce mai faci
rozkendra Reputație: 10772 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Autor Postat Septembrie 30, 2015 1
n-am.ce.face.acum Reputație: 1664 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Septembrie 30, 2015 Nu stiu cat de bine este pt tine sa ramai acolo, nu cre4d ca e ok, dar nu te pripi, o sa te destabilizeze si ingreuneze sa te muti des. pe mine m-ar face praf, bine ca-s la casa mea. Take care si da-mi de stire ce mai faci Nu te supara pls ca rad. Mutatul la mine e ceva normal. Unde stau acum... nu-mi dau seama la ce concluzie ai ajuns si din ce, despre apartamentul asta nu am scris pana acum... Sunt calita, e putin spus. Initial a fost intarirea, apoi eliberarea intradevar s-a produs cand m-am uitat la lumea asta fara sa ma afecteze...Ai grija de tine si urmeaza-ti intuitia, nu ai ce sa cauti noaptea pe strazile... 1
Postări Recomandate