Sari la conținut

Modalitate de plata

Postări Recomandate

Postat

Buna, vin si eu cu o sugestie. Din punctul meu de vedere ar simplifica mai mult daca ati introduce PayPal ca metoda de plata.

Este mai usor de sters urma banilor... unii mai sunt si insurati.

Multumesc

Vizitator sarlatanu
Reputație: 0
Postat

Avanced, fratioare, ceai ma de te iei de mine? Am zis eu vreodata ceva de tine? Daca da, arata mi si mie, daca nu... ( continuarea dupa ce imi arati)

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Schizofrenia este o psihoză caracterizată prin deteriorarea proceselor de gândire şi de răspunsuri emoţionale inadecvate. Tulburarea se manifestă prin halucinaţii auditive, deliruri paranoide sau bizare sau prin vorbire şi gândire dezorganizate şi este însoţită de disfuncţie socială sau ocupaţională semnificativă. 

• Like 2
  • Oras:pretutindeni
  • Oras:pretutindeni
Postat

Schizofrenia este o psihoză caracterizată prin deteriorarea proceselor de gândire şi de răspunsuri emoţionale inadecvate. Tulburarea se manifestă prin halucinaţii auditive, deliruri paranoide sau bizare sau prin vorbire şi gândire dezorganizate şi este însoţită de disfuncţie socială sau ocupaţională semnificativă.

Bis...bis.... =))

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

Ceai ma? :)))))))

Vizitator sarlatanu
Postat

In cazul asta posibil sa aiba pentru ca eu nu stiu sa i fi adresat vreodata vreun cuvant urat.Chiar sunt curios ce l a facut sa zica asta, mai asteptam, poate m am imbatat vreodata si l am injurat :)

• Oras:Wasluy
Postat

pune-un link de unde-ai copiat chestia asta

Postat

Probleme, ceva?

Mie-mi pari ok :)

trageun ochi in oglinda, da numa cu juma de fata ca sa nu te sochezi

Postat

pune-un link de unde-ai copiat chestia asta

n-are rost ca si acolo tot eu am scris-o

• Like 1
Postat

n-are rost ca si acolo tot eu am scris-o

asta e, nu-i asa ?

https://c1.staticflickr.com/1/110/260999730_c92feea54a_b.jpg

Postat

Cât timp liber ai, să-mi trag poola :)

asa mi-a fost mie soarta...

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...