Sari la conținut

Modalitate de plata

Postări Recomandate

• Oras:B
Postat

nu poate, are gura plina =))

Haha, voi aveti pulile unul in gura celuilalt si voi vorbiti? Zdrentelor, va-ti gasit muistilor!

• Minus 3
Postat

Iar n-ai zis nimic. :(

Am spus adevărul si asta va deranjează gunoaielor!

Peseu, nimic nou, toata lumea o stie chiar daca nu o recunoaste! Bombardiere, sa te futa câinii, mai jos de atat poti sa te situezi? Sincer, esti ultima otreapa ca nu te poti numii om!

• Minus 3
  • Oras:British Virgin Islands
Postat

initial am vrut sa intreb ce aveti cu advanced pana am vazut "va-ti" de mai sus. acum totul este clar...

• Like 1
  • Oras:Unde vrea p _ _ a mea!
Postat

initial am vrut sa intreb ce aveti cu advanced pana am vazut "va-ti" de mai sus. acum totul este clar...

Cu advanced nu au nimic....cu Alexandru au ei ce au de-i "dau sa suga" intruna. =))

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Cu advanced nu au nimic....cu Alexandru au ei ce au de-i "dau sa suga" intruna. =))

Mah, tu esti leonidas ala vechi si muist sau esti un muist nou?

• Minus 3
Postat

Mah, tu esti leonidas ala vechi si muist sau esti un muist nou?

Da! =))

PS:Sunt cine vrea pula mea! =))

• Minus 1
Postat

Daca ai avea pule, te-as crede!

Alex, daca vrei vorbesc cu Jili si iti aratam amndoi pula, daca vrei sa vezi pule. =))

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Alex, daca vrei vorbesc cu Jili si iti aratam amndoi pula, daca vrei sa vezi pule. =))

nici macar asa nu stric pula pe el. dar daca e curios de pula mea poate sa intrebe cand ajunge acasa =))

Postat

si alexandru cine e, ruda cu el?

Postat

Da! =))

PS:Sunt cine vrea pula mea! =))

hai ca s-a-nvatat si cu gustu pulii tale. acu n o sa mai scapi nici tu de el

Postat

nici macar asa nu stric pula pe el. dar daca e curios de pula mea poate sa intrebe cand ajunge acasa =))

Da când ajung acasa la tine, se plânge nevasta ta ca esti eunuc si te futi in gura si in cur cu bulangiul ala cirotic! Asa ca o satisfac eu!

• Minus 3
Postat

Asta dovedeste ca esti la fel de idiot ca el!

• Minus 3
Postat

Duamneeeeeeee, cât duce ăsta la muit =))

pai tu nici acu nu te-ai convins ca a dezvoltat sindromul stockholm ? :))

• Like 2
Postat

Salut,

Am si eu o problema in momentul in care vreau sa-mi activez contul premium, mai exact cand vreau sa fac plata pe platforma CCBill.

Completez campurile obligatorii, datele cardului si pun parola contului, iar in momentul in care apas butonul pentru finalizarea platii imi apare un pop-up cu urmatorul mesaj: "Username must be 4 to 16 characters long and may not contain spaces." .

Eu am username-ul de 3 caractere si am mai avut contul premium activ. Probabil au introdus cei de la platforma de plata o validare de curand pentru username.

Pisicuts sau vreun moderator, ma puteti ajuta, va rog?

PS: Nu stiu daca am postat unde trebuia, dar aici mi s-a parut cel mai ok.

Multumesc!

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

Salut,

Am si eu o problema in momentul in care vreau sa-mi activez contul premium, mai exact cand vreau sa fac plata pe platforma CCBill.

Completez campurile obligatorii, datele cardului si pun parola contului, iar in momentul in care apas butonul pentru finalizarea platii imi apare un pop-up cu urmatorul mesaj: "Username must be 4 to 16 characters long and may not contain spaces." .

Eu am username-ul de 3 caractere si am mai avut contul premium activ. Probabil au introdus cei de la platforma de plata o validare de curand pentru username.

Pisicuts sau vreun moderator, ma puteti ajuta, va rog?

PS: Nu stiu daca am postat unde trebuia, dar aici mi s-a parut cel mai ok.

Multumesc!

sal poti sa incerci acum

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

sal poti sa incerci acum

Ce repede răspunzi când e vorba dă bani, să mor în balamuc. Dar când are și băieții nește cerințe, te faci că ai treabă și cineva te reține.

Dă-ne bre și nouă vreo cinșpe - 20 de puncte de reptuație zilnică în plus că ai văzut că le băgăm unde trebuie.

• Like 1

Postat

Ce repede răspunzi când e vorba dă bani, să mor în balamuc. Dar când are și băieții nește cerințe, te faci că ai treabă și cineva te reține.

Dă-ne bre și nouă vreo cinșpe - 20 de puncte de reptuație zilnică în plus că ai văzut că le băgăm unde trebuie.

e uracios rau bogdanel cand nu e vb de lovele

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...