Sari la conținut

total galati. Ieftin 0762859923

elenanouagl

Postări Recomandate

• Oras:Braila
Postat

am masina personala de mult handicapatule, cu taxiul m-am plimbat doar cu o singura pers si acea nu e cel de care vb alt handicapat pe aici

Postat

plimba-s-ar cu taxiu negru cu usa la spate

sa te plimbi tu mai dupa tot neamu tau dupa taxiu negru si sa te tarasti ca rama dupa ei , si cand ajungi la groapa sa cazi cu ei in groapa ordinar imputit ce esti

• Oras:galati
Postat

eu tias zice mai bn sa te retragi din conversatia asta tatiana si sa ii lasi sa vb ca daca nu ii bagi in seama se oftica singuri

• Like 1
Postat

Apropo....tu nu ai arătat niciodată ca fata asta al cărui post este.Tu aratai exact ca o cioara cu nasul ascutit si slaba de-ti vedeam si samanta inghitita de la pretenasul tau

• Like 1
  • Oras:Wasluy
  • Oras:Wasluy
Postat

sa te plimbi tu mai dupa tot neamu tau dupa taxiu negru si sa te tarasti ca rama dupa ei , si cand ajungi la groapa sa cazi cu ei in groapa ordinar imputit ce esti

sictir ghena nespalata, veceu public cu viermi, varsatoare cufurita in care s-au descarcat toti boschetarii 

• Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
  • Oras:Sfantu Gheorghe (CV)
Postat

Pana acum vad ca sunt doar comentarii de la sustinatorii gratuiti ai Tatianei.Spun asta pentru ca din ce scrie adyyy27 nici nu a fost la Andreea dar deja o si denigreaza in favoarea uneia de 40 care ii da probabil ceva mocca

Ti se pare in ordine ce face fata asta?

Postat

Eu am fost la Andreea si nu pot s-o compar pe Tatiana cu ea nici daca m-ar droga cu cel mai puternic drog.

• Like 1
Postat

tie iti plac si centuristele din cate stiu eu . Din punctul meu de vedere tatiana arata mult mai bn decat andreea si sigur cunoaste si meseria mai bn la tatiana am fost iar la andreea mie frica sa ma duc

Postat

eu cred ca tu esti cu capu nu ma intereseaza de tatiana . Si tu si acum te duci la centuriste nepoate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Va rog sa nu va mai certati. Multumesc

Cu placere :)

• Oras:Romania
  • Oras:Romania
Postat

rebranduita  banuim ca aceleasi servicii de cacao, apropos mai ai cerseaful murder de caca?

Ceva preturi ca am uitat!

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...