Sari la conținut

Dream.Girl69 contact doar prin PM

Postări Recomandate

• Telefon: lalely_m
  • Oras:Galati

Te.ai trezit si tu?! Adevarul este ca ma cunosti atat de bine (ironic vorbind bineinteles) incat iti si poti permite sa dai cu presupusul. Ei bine, tin sa te informez ca nu.s adepta plimbarilor cu masina si in niciun caz nu o sa ma "excite" cu nimic masina nimanui. Am doua, pot sa ma plimb si singura ;)

Te rog frumos sa te abtii de la astfel de comentarii si stai in patratica ta asa cum o fac si eu (daca ai observat asta).

Seara buna!

Anunta-ma cand esti la volan , sa nu stau nici in balcon. :D

Link spre comentariu

Rog un moderator sa inchida si sa ascunda topicul meu. Am renuntat de mult sa mai fac intalniri. Multumesc frumos. :)

Singurul moment cand "adio" e dureros, e acela cand nu vei mai putea sa spui "buna" din nou.

http://www.biggone.com/wp-content/uploads/2013/10/goodbye.jpg

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:brasov
  • Oras:brasov

Singurul moment cand "adio" e dureros, e acela cand nu vei mai putea sa spui "buna" din nou.

http://www.biggone.com/wp-content/uploads/2013/10/goodbye.jpg

a luat decizia de ADIO nu pentru a spune BUNA din nou si o felicit pentru decizia luata

are un caraqcter si o personalitate de invidiat

Link spre comentariu

Domnilor,

Faptul ca dream.girl69 a luat decizia sa se retraga este alegerea ei, alegere ce trebuie respectata chiar daca ne place sau nu - asta este viata.

Nu cred ca mai e ceva de comentat in acest sens. Parerea mea.

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator
Reputație: 0

Stimata dream, ti-am trimis un mail pe adresa de mail postata pe site-ul personal. Daca vrei si poti, cand ai timp si dupa ce il vei citi, da-mi te rog un raspuns ! Multumesc frumos ! :hihat

Link spre comentariu
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all
  • Telefon: 0769999999
  • Oras:all

Stimata dream, ti-am trimis un mail pe adresa de mail postata pe site-ul personal. Daca vrei si poti, cand ai timp si dupa ce il vei citi, da-mi te rog un raspuns ! Multumesc frumos ! :hihat

ce-o mai face Creatza?

Link spre comentariu
Vizitator gingo

Ie bini, chiar foarte bini!

Chiar ma bucur daca e bine. O fata de milioane. Chiar daca pe de o parte as vrea sa revina... :P, pe de alta parte m-as bucura daca ar putea sa lase in urma ce a fost si sa aiba parte doar de succes in viata. 

Link spre comentariu
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra
  • Telefon: raffaello1709
  • Oras:Terra

Chiar ma bucur daca e bine. O fata de milioane. Chiar daca pe de o parte as vrea sa revina... :P, pe de alta parte m-as bucura daca ar putea sa lase in urma ce a fost si sa aiba parte doar de succes in viata.

Nu mai revine. N-are de ce. Este o fata pe care o admir cum s-a descurcat in viata.

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator gingo

Asa este. Si eu i-am admirat curajul... sa faca ceea ce a facut cu toti dementii care sunt prin zona... si sa ii tina pe unii la respect... iti trebuie curaj nu gluma. :)

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...