metavica Reputație: 68 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Octombrie 23, 2015 A fost mirific timpul petrecut cu ea.Notare? Mai bine calficativ : EXCELENTA.Multumesc Anca! Link spre comentariu
lowspeedfront Reputație: 27 Postat Octombrie 23, 2015 Oras:Here and there.... Prin zonă Oras:Here and there.... Prin zonă Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Hmmmm....Ce inseamna 30 de minute? sau 60? In conditiile in care te duci sa intalnesti o persoana inteligenta, lejera, dezinhibata, dezinvolta.Nu vreau sa fac o recenzie. Anca nu (mai) are nevoie de recenzii. Cei din BM i-au facut suficient de multe recenzii pentru a va face o idee despre cine este ea. Vorbele sunt de prisos. Subscriu si sunt intru totul de acord cu utilizarea cuvantului EXCELENT.Multumiri pentru timpul acordat si iertare pentru cele intamplate.Daca mai vii in SM astept un semn pentru sedinta de care am povestit.10, 10, 10, 10, 10, 10, 10. 1 Link spre comentariu
^sexything^ Reputație: -510 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Autor Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Buna seara dragii mei, Tocmai am parasit orasul Satu Mare. Ca impresii dupa vizita: superb. Un oras superb,oameni asemenea (iar pizza e cea mai buna pe care am mancat-o vreodata). Ce sa imi fii dorit mai mult?Voi reveni cu drag si data viitoare in Satu Mare si voi anunta tot aici. Va multumesc pentru vizite,pentru cadouri si pentru o experienta frumoasa alaturi de voi.Mult succes si va pup cu drag! Aceeasi Ancuta 1 13 Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Octombrie 29, 2015 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Octombrie 29, 2015 sa ne spui si noua unde e cea mai buna pizza in satu mare... Link spre comentariu
Vizitator lovedrop Reputație: 0 Postat Noiembrie 7, 2015 Partajează Postat Noiembrie 7, 2015 oriunde ) Link spre comentariu
^sexything^ Reputație: -510 Postat Noiembrie 8, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Are dreptate lovedrop. Peste tot in Satu Mare pizza e fenomenala. Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 si noi ne ducem sa o incercam pe cea de la pizza H! Link spre comentariu
^sexything^ Reputație: -510 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Autor Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 si noi ne ducem sa o incercam pe cea de la pizza H!Pizza H nu ajunge nici la degetul mic la pizzeriile din SM. In SM peste tot e buna,subtire,crocanta,cu sosuri ...miam!!!! Mi s-a facut pofta deja! 1 13 Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Pizza H nu ajunge nici la degetul mic la pizzeriile din SM. In SM peste tot e buna,subtire,crocanta,cu sosuri ...miam!!!! Mi s-a facut pofta deja! Vezi la Il Padrino Gran Galla, la Luigi, e exact la fel Link spre comentariu
azareth angelus Reputație: 3234 Postat Noiembrie 23, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Avalon Telefon: [email protected] Oras:Avalon Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 si noi ne ducem sa o incercam pe cea de la pizza H! Pizza H are cea mai naspa pizza din oras, vezi la Il Padrino Glan Galla sau la Log Out, alte bunataturi mai sunt la La Moustache si la Butoiasu cu Bere ... fac aia la Butoias o slaninuta prajita, pfoaiaiai .... Link spre comentariu
shiva Reputație: 3141 Postat Noiembrie 23, 2015 Oras:Vest Oras:Vest Partajează Postat Noiembrie 23, 2015 Pizza H nu ajunge nici la degetul mic la pizzeriile din SM. In SM peste tot e buna,subtire,crocanta,cu sosuri ...miam!!!! Mi s-a facut pofta deja! da-i cu o recenzie completa acushi iaca te faci recenzor culinar Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Noiembrie 24, 2015 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Noiembrie 24, 2015 da,ai dreptate...ultima data,fiind vegetarian mi-au dat pizza cu muraturi...m-am profilat pe saladbox! Link spre comentariu
metavica Reputație: 68 Postat Noiembrie 25, 2015 Oras:Romania Oras:Romania Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 Curtezana mirifica! Pe cand o noua vizita in Satu Mare? Link spre comentariu
^sexything^ Reputație: -510 Postat Noiembrie 26, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Autor Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 Curtezana mirifica! Pe cand o noua vizita in Satu Mare?Sper să reușesc cât de curând. Te pup Link spre comentariu
^sexything^ Reputație: -510 Postat Decembrie 30, 2015 Oras:Ardeal Oras:Ardeal Autor Partajează Postat Decembrie 30, 2015 http://www.bizi.ro/materiale/felicitari/un-an-nou-cu-bine-te96ed478d1o.jpg 1 15 Link spre comentariu
nicolas67 Reputație: 1793 Postat Decembrie 31, 2015 Oras:Transilvania... Oras:Transilvania... Partajează Postat Decembrie 31, 2015 la cat mai multe vizite la Satu Mare si la cat mai multe clipe frumoase impreuna! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum