mihaella_pretty Reputație: 43 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 25, 2015 Pai si cu ce doveste acest lucru ca s-a imbolnavit de la mine??
gicutu41 Reputație: 62 Postat Octombrie 25, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 25, 2015 Pai si cu ce doveste acest lucru ca s-a imbolnavit de la mine??Cu "ceva" mai mult decat nimic. Doar ca a avut "ceva" concret si nu vorbe ale unui bun samaritean
themendis Reputație: 58 Postat Octombrie 27, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 27, 2015 La 4 postari ale samariteanului, e cam dubios totusi:) Mai ales ca boala in cauza se dezvolta f. greu si cam dureaza saptamani pana ai simptome... Am mari dubii ca in 1-2-3 zile avea simptome asa dramatice de la Mihaela. Pe de alta parte, acum din cauza samariteanului, trebuie sa asteptati buletinul de analize, sau pompati protejat:) Big fucking deal, e tratabila boala.
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 28, 2015 Mihaela, poti sa iti faci analiza Chlamydiei din sange si postezi rezultatul aici ca sa inchizi gura targului...asta in cazul in care este negativ. Apoi, nu sunt de acord ca anumiti agarici sa faca santaj la fete pe motiv ca au cont aici si ca scriu ei de rau daca fata nu face si nu sta cum doresc ei. Acest lucru trebuie pedepsit aspru prin excludere definitiva de pe forum, fetele trebuie sa anunte public aici, numele de user sau macar descrierea lor. Comunitatea trebuie sa ia masuri impotriva unor mincinosi care se folosesc de statutul de membru ca sa stoarca beneficii. Urat asa ceva din partea unui barbat! Rusine! 4
laury Reputație: 24071 Postat Octombrie 28, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 28, 2015 Daca esti totusi asa de convinsa ca nu am luat ceva de la tine, atunci nu ar fi normal (si mai sigur) sa refaci analizele? Presupunand ca aveam eu ceva dinainte sa dau pe la tine, atunci poate ti-am dat eu ceva, nu?Eu stiu prin ce am trecut si nu sunt genul sa port razboaie pe forum, ma gandesc doar la sanatatea celorlalti care risca sa aibe surprize dupa oral neprotejat.Ar fi frumos sa faci si tu dovada infectiei de care spui cu un buletin de analize autentic. Esti membru din 2014 si ai 4 postari, futi dar nu scrii recenzii. Fara ceva care sa te faca credibil...sunt vorbe in vant! 3
antauri Reputație: 30 Postat Octombrie 28, 2015 Postat Octombrie 28, 2015 Fata face 2 dusuri, era curata cand am ajuns, a mai facut un extra dus scurt inainte sa incepem, citez: "imi place sa fiu mereu curata" ... In cele 2 vizite, avea pielea semi-uda de imediat cum a iesit de sub dus. Despre ce vorbim? Foarte, foarte greu sa cred rau voitorii. De acord cu banarea lor de pe forum. Oricum, sfat @ Mihaela, scoate neprotejatul din servicii. Nu iti aduce nici un beneficiu, doar belele. Daca vrei, il oferi doar clientilor vechi cu care te impaci bine, ca "bonus".Tu poti fi super curata (si esti) dar mai vine cate un purtator de BTS de pe la alte fete mai ... neingrijite si te trezesti ca dai la toata lumea. Acum pentru santajisti, una scurta (cer scuze fetelor ca folosesc cuvantu): nu te duci la curve si o faci neprotejat. E cat se poate de logic.Neprotejat cu nevasta, asta-i singurul ei avantaj ... Asta daca nu te inseala nevasta. Mie forumul imi usureaza gasirea unei placeri la un raport bun pret/calitate.Urasc sa vad ca vin santajisti care ameninta sau se folosesc de contul de forum ca sa obtina anumite servicii sau pozitii sau favoruri. E de cacat. E treaba romaneasca. 1
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Octombrie 29, 2015 Postat Octombrie 29, 2015 Ar fi frumos sa faci si tu dovada infectiei de care spui cu un buletin de analize autentic. Esti membru din 2014 si ai 4 postari, futi dar nu scrii recenzii. Fara ceva care sa te faca credibil...sunt vorbe in vant! * special cand cu o simpla cautare sa vede ca perioda de incubatie i mult mai lunga, nu te doare imediat dupa ca te fuci cu cineva.
mihaella_pretty Reputație: 43 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Noiembrie 3, 2015 Buna ! Eu sunt deacord sa postez analizele pt chlamydia, dar mai intai sa posteze domnul care m-a acuzat ca s-a imbolnavit. Sa posteze macar rezultatele care atesta ca el a avut asa ceva. Ca asa pe vorbe, putem spune orice despre oricine , fara vreo dovada, sunt doar vorbe in vant. 1
hormi Reputație: 787 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 3, 2015 Daca el posteaza analizele si sunt pozitive, nu dovedeste 100% ca a luat de la tine. Daca tu pui analizele si dovedesti ca nu ai nimic, inseamna ca omul ori ascunde ceva, ori a luat din alta parte.Bine....daca si tu mai astepti pana faci tratamentul si apoi postezi nu ne mai dovedesti nimic...
laury Reputație: 24071 Postat Noiembrie 3, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Noiembrie 3, 2015 Buna ! Eu sunt deacord sa postez analizele pt chlamydia, dar mai intai sa posteze domnul care m-a acuzat ca s-a imbolnavit. Sa posteze macar rezultatele care atesta ca el a avut asa ceva. Ca asa pe vorbe, putem spune orice despre oricine , fara vreo dovada, sunt doar vorbe in vant.De acord cu tine! Asta am spus si eu, insa Sutek a disparut cand trebuie sa arate dovezi. Deci Sutek, fii barbat si dovedeste! Sau pentru acuzatii nefondate, cerem sa fii banat! 3
Vizitator taki Reputație: 0 Postat Noiembrie 3, 2015 Postat Noiembrie 3, 2015 si ce daca i banat? probabil adeja 1 sau 2 fake pregatiti sau il face imediat dupa ban.
grey Reputație: 413 Postat Noiembrie 13, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Noiembrie 13, 2015 Pffwwaaiii... telefon inchis de citeva zile. Mai activeaza? Daca da sa posteze cineva un tel. Mersi
wizzkid Reputație: 6 Postat Ianuarie 1, 2016 Oras:Buzau Oras:Buzau Postat Ianuarie 1, 2016 Mai activeaza fata ?
arpad1 Reputație: 0 Postat Ianuarie 2, 2016 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Ianuarie 2, 2016 Lucreaza?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum