Sari la conținut

O problema

Postări Recomandate

Postat

Buna seara, Dupa cum se vede, ma numesc Ana Maria si am 18aniNu stiu daca este tocmai locul potrivit unde cer ajutorul/parerea celor din jur, dar totusi am sa incerc la voi si am va spun ce problema am. Acu trei luni am cunoscut un baiat, el e mai mare ca mine cu 2 ani , e la facultate. Ne-am inteles super bine pana acum doua saptamani dar de o perioada se intampla din ce in ce mai rar sa facem sex si ma simt respinsa tot mai mult pe zi ce trece. Faza e ca eu nu cred ca am gresit cu nimic si nu stiu cum sa il aduc acum pe calea cea buna pentru ca simt ca nu mai rezist. Vreau sa mai zic ca cu ceva timp in urma cand faceam sex el incerca sa imi impinga capul tot mai mult spre penisul lui sa-i fac sex oral, fapt ce m-a deranjat atunci si i-am zis sa nu mai faca niciodata asta.Eu nu am mai facut sex oral niciodata si chiar nu eram pregatita atunci si poate de asta l-a deranjat.Tot ce vreau eu este sa fac sa fie ca inainte pentru ca tin la el si nu vreau sa il pierd.A mai fost cineva in situatia mea? Nu stiu cum ar trebui sa fac.Ps. Va rog sa stergeti ce am scris in cazul in care topicul este unu care nu se incadreaza in domeniul forumului.Va Multumesc Anticipat,Ana Maria.

• Like 1
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Nu cred ca refuzul tau de a face sex oral sta la baza racirii relatiei. In aceasta privinta insa trebuie sa afli ca sexul oral este o componenta extrem de importanta a unei relatii de cuplu, dar nu inseamna ca daca devii maestra in sex oral, veti fi impreuna pana la adanci batraneti.Ar trebui sa abordezi subiectul cu sinceritate si sa-i spui iubitului tau ca nu refuzi ideea de sex oral, dar nu esti inca pregatita. Igiena locala este foarte importanta. Faceti un dus impreuna si asigura-te ca partenerul s-a spalat corespunzator. Pentru mai multa siguranta poti sa faci tu acest lucru, te asigur ca-i va face mare placere. Fiind foarte curat, ar trebui ca in aceasta faza sa poti, fara retinere, sa-ti plimbi limbuta pe toata lungimea penisului, pe testicule, asigurandu-te tot timpul ca ai suficienta saliva altfel ar putea avea senzatia ca il atingi cu o bucata de smirghel.Pentru inceput, crezi ca poti face cele de mai sus?

Postat

Nu inteleg este ceva normal ca o fata sa il satisfaca pe iubitul ei daca nu va place ce sfaturi va da ghidul nu il injurati sau etc.. el incearca sa va invete de ex prietena mea imi face des sex oral cea ce mie imi place. Ei nu ii este ( scarba ) cum zic altele dar chiar ii place ptr ca uneori si eu ii fak ei.Este ceva normal. :) o zis frumoasa

Postat

spre informatia voastra un penis se poate pastra curat mai bine decat un vagin. si in + daca tine'ti cu adevarat la partener asta nu ar trebui sa fie o problema. tot ce atingi apartine de el si daca zici ca ti greata atunci ti greata de el. bineinteles vorbesc sa se respecte igiena. oricum mie unul nu imi place sa mi se faca chiar dak in articol scrie cat de mult le place barbatilor acest gen de sex. ideea mea era ca cuvintele "veah... scarbos, greata etc." nu ar trebui sa existe pe tema asta

Postat

ana maria trebui inprimul rand sal iubesti sau sa-ti doresti foarte mult sa incerci * oral.Nu ai sa regreti i-ti garantez eu.FI tare si sa nu-ti fie scarba,dar cel mai bine ar fi sa faci cu un barbat care stie sa-ti faca el tie primul * oral si dupa aceia tu lui.Daca doresti sa mai discutam despre asa…

Vizitator Acadeaua
Reputație: 0
Postat

majoritastea fetelor zic "vai,nici macar sa il ating pe penis nu pot,dapai sa il mai bag in gura" mi se pare o prostie...atata timp cat iti iubesti partenerul nu iti este nici greata nici nimic...este mai bine sa faceti dus inainte daca vrei neaparat...oricum partea cu dusul inaintea actului ii va placea oricum...faza e ca nu trebuie sa va fie frica...si chiar daca va este spunetii..eu prima data cand am facuto imi era frica si i'am spus dar nu a fost nimic rau in asta s'a bucurat ca am avut curajul sa ii spun si mi'a dat niste sfaturi..apoi m'a lasat pana am fost eu pregatita sa o fac...daca tu esti virgina si el nu mai este crezi ca nu ii e frica sa nu ti se intample ceva?:-? s'o credeto voi! chiar daca ai facut'o de 10 ori nu conteaza...atata timp cat ti'a venit menstruatia si nu ai intrat la meno-pauza iti e frica..se poate rupe prezervativul sau alte chestii...

Postat

nu stti voi ce scarbos e. cand am bagat penisul in gura era sa ma inec.nici pt. 1000000 de euro nu as mai faceo.in schimb sunt lesbiana si sa fac sex cu fetele imi place

Postat

Pretextul "daca-mi face el, trebuie sa-i fac si eu" mi se pare o tampenie.Nu inteleg de ce sunteti atat de revoltate ca unele dintre noi nu facem asta. Sunt de 1 an si ceva cu prietenul meu, dar n-am facut-o niciodata, chiar daca el imi face.Diferenta e ca lui ii place.Mie nu. N-am incercat si nici n-am sa incerc. Cum sa imi placa daca e nevoie doar sa ma gadesc la asta ca sa mi se creeze o stare de greata? I-am explicat clar ca n-am sa fac asta, si pana la urma s-a resemnat.Plus de asta, exista maini, fetelor.Nu tre' sa puneti gura unde urineaza el, apoi sa va mai si mirati ca nu va saruta. Dar limba-n cur nu-i bagati? Asa...de sport extrem.Plus ca au o zona f sensibila acolo.Ia incercati, ca deh...In dragoste totul e permis! Vedeti ca mai au unele orificii... Va mirati de ce va fac toti prostii in toate felurile...fiindca v-ati baga cu nasu si la fundu iubitului, din moment ce dragostea e maaare..... Le admir pe cele care au zis ca nu fac, si n-au facut nici macar pt a vedea cum e! Exista si prncipii totusi.Iar daca nu-i convine, nu te iubeste indeajuns de mult incat sa-ti respecte aceste principii.

Postat

este ceva placut nu trebuie sa ti se para ceva scarbos atata timp cat o faci cu pers iubita.Dar totusi crd ca ar fi mai bine sa se intample acest lucru intr-o relatie stabila.adica sa va cunoasteti mai bine

Postat
nu stti voi ce scarbos e. cand am bagat penisul in gura era sa ma inec.nici pt. 1000000 de euro nu as mai faceo.in schimb sunt lesbiana si sa fac sex cu fetele imi place
trebuie sa faci compromisul
Postat

Multumesc pentru ca incercati sa ma ajutati, am citit fiecare reply in parte.Aseara ma simteam pregatita sa-i fac o surpriza si l-am invitat la mine acasa. Am stat impreuna ce am stat si cand totul era fierbinte m-a sunat mama sa imi zica sa nu adorm ca vine mai devreme.Mi-a stricat toata seara.@Guy45, m-am gandit la ce ai scris....si vreau sa zic ca teoretic pare usor, ...in fine o sa incerc eu odata si odata si voi tine cont de ce ai scris.Promit ca o sa va tin la curent cu evolutia mea :P

• Oras:Bd. LibertăÅ£ii, nr.14, sector 5
Postat

Buna seara, Dupa cum se vede, ma numesc Ana Maria si am 18aniNu stiu daca este tocmai locul potrivit unde cer ajutorul/parerea celor din jur, dar totusi am sa incerc la voi si am va spun ce problema am. Acu trei luni am cunoscut un baiat, el e mai mare ca mine cu 2 ani , e la facultate. Ne-am inteles super bine pana acum doua saptamani dar de o perioada se intampla din ce in ce mai rar sa facem sex si ma simt respinsa tot mai mult pe zi ce trece. Faza e ca eu nu cred ca am gresit cu nimic si nu stiu cum sa il aduc acum pe calea cea buna pentru ca simt ca nu mai rezist. Vreau sa mai zic ca cu ceva timp in urma cand faceam sex el incerca sa imi impinga capul tot mai mult spre penisul lui sa-i fac sex oral, fapt ce m-a deranjat atunci si i-am zis sa nu mai faca niciodata asta.Eu nu am mai facut sex oral niciodata si chiar nu eram pregatita atunci si poate de asta l-a deranjat.Tot ce vreau eu este sa fac sa fie ca inainte pentru ca tin la el si nu vreau sa il pierd.A mai fost cineva in situatia mea? Nu stiu cum ar trebui sa fac.Ps. Va rog sa stergeti ce am scris in cazul in care topicul este unu care nu se incadreaza in domeniul forumului.Va Multumesc Anticipat,Ana Maria.

ai supt-o pana la urma?

Vizitator
Postat

Știe Lana că te-ai apucat de dezgropat topinge? =))

Nici tu n'ai somn ?  :laugh2

• Oras:pretutindeni
Postat

Nici tu n'ai somn ? :laugh2

De la 5 sunt în picioare, am pregătit farfurii, colive, pachete, pachețele....și-am băgat și vo' trei beri...ca să fie primit, cum se zice :)

• Minus 1
Vizitator Eutuel123
Postat

Multumesc pentru ca incercati sa ma ajutati, am citit fiecare reply in parte.Aseara ma simteam pregatita sa-i fac o surpriza si l-am invitat la mine acasa. Am stat impreuna ce am stat si cand totul era fierbinte m-a sunat mama sa imi zica sa nu adorm ca vine mai devreme.Mi-a stricat toata seara.@Guy45, m-am gandit la ce ai scris....si vreau sa zic ca teoretic pare usor, ...in fine o sa incerc eu odata si odata si voi tine cont de ce ai scris.Promit ca o sa va tin la curent cu evolutia mea http://nimfomane.com/ipb/public/style_emoticons/#EMO_DIR#/smile.png

Mai este o problema, vizioneaza cateva filmulete sa vezi cum se face, ce se face si ce nu se face sa nu ii faci o surpriza neplacuta...se spune ca dragostea tine 2 ani...parca...poate o fi si el pe forum aici...confrate :)...e destul de simplu...bai de ce nu mai vrei sa faci sex cu mine? Si daca are cohones iti va spune direct, daca nu , iti va spune ca e obosit si are probleme la facultate...:). Cik timpul le rezolva pe toate. O zi placuta

Lol tipicul e din 2010:)

Postat

Mai este o problema, vizioneaza cateva filmulete sa vezi cum se face, ce se face si ce nu se face sa nu ii faci o surpriza neplacuta...se spune ca dragostea tine 2 ani...parca...poate o fi si el pe forum aici...confrate :)...e destul de simplu...bai de ce nu mai vrei sa faci sex cu mine? Si daca are cohones iti va spune direct daca nu iti va spune ca e obosit si are probleme la facultate...:). Cik timpul le rezolva pe toate. O zi placuta

Le-o fi rezolvat(timpul) în ăștia 5 ani, ce zici?

• Like 1
  • Minus 1
Vizitator Eutuel123
Postat

Cred ca ala si-a luat pe una care stie meserie

Plm uite cat e ceasul

• Oras:în a patra zi dã week-end
Postat

De la 5 sunt în picioare, am pregătit farfurii, colive, pachete, pachețele....și-am băgat și vo' trei beri...ca să fie primit, cum se zice :)

S-a dus balena? :(

Ai scapat de un factor de stres in viata asta? :-s

• Like 1
  • Minus 3
Postat

Încă nu...da' am speranță =))

hahahhhaa =))))

Îmi place că ești optimist. :)))

Postat

Știe Lana că te-ai apucat de dezgropat topinge? =))

nu-i mai da apa la moara lu deceu, c`acu se ridica p-o roata paicisha   =))

• Like 1

Postat

nu prea mai ai liniste la dormitor sau mi se pare mie?:))

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...