kushulika88 Reputație: 11 Postat Decembrie 13, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Când mai revii draga Kim? Link spre comentariu
luci04 Reputație: 64 Postat Decembrie 13, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 13, 2019 Buna dimineata!!! :* Doar astazi si maine mai sunt disponibila in oras! ❤️pana la ce ora lucrezi azi?mersi. te pup Link spre comentariu
glockul Reputație: 18 Postat Decembrie 15, 2019 Partajează Postat Decembrie 15, 2019 Am fost si eu la d-sra.Pot spune ca este o fata pe care ti-ai dorio ca si prietena.Locatie: lux.Aspect:10 On:9 fara artificiiNp:9 okPret:150 o finGfe:10Este de revenit pt ca arata ft bine, si sexul este ok! 3 Link spre comentariu
Vizitator aristocrat Reputație: 0 Postat Decembrie 17, 2019 Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Salutare tuturor.Am vizitat-o pe Kim la începutul luni chiar când a revenit acum am și eu timp sa fac o recenzie. Nu am multe de specificat, serviciile sunt afișate de domnișoară în postari le găsiți ușor.De menționat ar fi ca a schimbat locația dar este tot în zona aceea ușor de găsit.Ajuns la locație primit cum se cuvine de Kim. Povestii alea alea am zis inițial ca stau o ora dar după un oral cu CIM a stors toată seva din mine 😂😂.Ca și note deprisos sa mai spun ceva.ON cu CIM nota 10 cu steluța știe foarte bine ce are de facut.Ar mai fi mers și NP dar Nah nu a fost sa fie. Locația: strada General Șova ușor de găsit parcare suficienta pe drum.Apartmentul: foarte curat baie dotata cu tot ce trebuie.Scor pentru un număr ON cu CIM 200 LEI. Timp petrecut as zice undeva la 30-40 de minute dtd. Nu am fost deloc grăbit. Kim team pupat și sper sa ne revedem cât de curând. Pana atunci sărbători fericite și ție și tuturor de pe forum. Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Am fost si eu la d-sra.Pot spune ca este o fata pe care ti-ai dorio ca si prietena.Locatie: lux.Aspect:10 On:9 fara artificiiNp:9 okPret:150 o finGfe:10Este de revenit pt ca arata ft bine, si sexul este ok!Multumesc! :) Sarbatori fericite sa ai si sa ne vedem cu bine!!! :) 1 Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 17, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 17, 2019 Salutare tuturor.Am vizitat-o pe Kim la începutul luni chiar când a revenit acum am și eu timp sa fac o recenzie. Nu am multe de specificat, serviciile sunt afișate de domnișoară în postari le găsiți ușor.De menționat ar fi ca a schimbat locația dar este tot în zona aceea ușor de găsit.Ajuns la locație primit cum se cuvine de Kim. Povestii alea alea am zis inițial ca stau o ora dar după un oral cu CIM a stors toată seva din mine 😂😂.Ca și note deprisos sa mai spun ceva.ON cu CIM nota 10 cu steluța știe foarte bine ce are de facut.Ar mai fi mers și NP dar Nah nu a fost sa fie. Locația: strada General Șova ușor de găsit parcare suficienta pe drum.Apartmentul: foarte curat baie dotata cu tot ce trebuie.Scor pentru un număr ON cu CIM 200 LEI. Timp petrecut as zice undeva la 30-40 de minute dtd. Nu am fost deloc grăbit. Kim team pupat și sper sa ne revedem cât de curând. Pana atunci sărbători fericite și ție și tuturor de pe forum.Multumesc din suflet pt tot!!! â¤ï¸ Iti doresc sarbatori fericite si un an nou minunat, sa ne vedem cu bine la anu!!! â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸ 1 Link spre comentariu
Vizitator mosulet Reputație: 0 Postat Decembrie 23, 2019 Partajează Postat Decembrie 23, 2019 Buna Kim. Vei lucra intre Craciun si Anul Nou? Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Buna Kim. Vei lucra intre Craciun si Anul Nou?Buna! Nu sunt in Oradea! Am sa anunt cand revin! :) Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 24, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Dragilor, va doresc Sarbatori Fericite tuturor si Un An Nou minunat!!! :* :* :* 1 Link spre comentariu
adeun_dayic Reputație: 7557 Postat Decembrie 24, 2019 Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Telefon: [email protected] Oras:ORADEA Partajează Postat Decembrie 24, 2019 Craciun fericit,Gand implinit,Spor la iubit,La infinit. Sarbatori fericite kimkim 3 Link spre comentariu
Membru Premium ursuletulpanda Reputație: 3820 Postat Decembrie 25, 2019 Oras:România ❤ Oras:România ❤ Membru Premium Partajează Postat Decembrie 25, 2019 Crăciun fericit și La Mulți Ani!Cu drag Panda. 2 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9877 Postat Decembrie 25, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Decembrie 25, 2019 De Crăciun și la KimutaPoposesc cu colinduta 🙄 Trei pastori se intalniraȘi pe unu-l hacuiraAstfel au rămas doar doiDa erau ciobani de soiOoops ca asta-i mioritaCreca am încurcat doinitaMai bine va zic un lerDin ala plin de misterNu ști nimeni ce ii leruCreca-n asta consta flerulÄ‚luia de l-o cantatCa pe toți ne-o bulversatȘi nimeni n-o intrebatDe ce oare leru-i lerFoaie verde de misterDeci mai bine ma sucescȘi de stea va povestescSteua sus rasareE cometă oare? Sau meteoritÃŽs nedumerit... Nici nu prea conteazaCa nu-mi deconteazaNimeni colindatulNu voi rupe patulLa nici o domnitaCu o colinditaDeci porcul mancatiȘi va bucuratiC-a venit CraciunulImpaler nebunulAzi v-a colindatDar mâine în pat... 😀 😀 😀 4 Link spre comentariu
nivod85 Reputație: 63 Postat Decembrie 27, 2019 Oras:oradea Oras:oradea Partajează Postat Decembrie 27, 2019 Craciun fericit!!!!!Te sarut 1 Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Decembrie 29, 2019 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 29, 2019 Va multumesc din suflet tuturor pentru urari, numai bine va doresc si sa ne vedem cu bine in noul an!!! La multi ani, dragii mei!!! :* :* :* 1 Link spre comentariu
bigshark Reputație: 8 Postat Decembrie 31, 2019 Partajează Postat Decembrie 31, 2019 La mulți ani!! Te asteptam și pe la bucuresti in noul an! ❤️ Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9877 Postat Decembrie 31, 2019 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Decembrie 31, 2019 Aho aho copii și fratiStați un pic mai cracanatiCand urarea-mi ascultatiCa va dezechilibratiȘi nu vreau ca să picatiAstăzi anul se innoiesteCurva care n-are pesteA stat la coada firesteSa își ia un fitofagSa îl gătească cu dragCine nu mănâncă pesteBanu nu i se lipesteȘi cum sa stai cracanataSa fii capra aplecataDacă nu pui ban pe banCand primești orice golanDe clienți civilizatiS-a veți parte când lucratiSa se termine-n chilotiSa nu fie d'aia hotiCare-și iau finalizareȘi cam uita de plecareChiloți roșii v-ați luatCică ai noroc în patIn rosu de te imbraciLa anul vei da din craciFără sa te obosestiCand instrumentul belestiDacă vrei sa faci mulți baniMai am un sfat între aniVeverita epilataTrebuie cinstita fataNiște euro sa-ti puiIn chiloți dar sa nu spuiLa nimeni când mergi la baieCa poate o faci de oaieVă doresc un an frumosPlugușorul meu duiosSă-l primiți cu bucurieȘtiu ca am scris o prostieSper ca totuși sa zambitiȘi în noul an cumintiSa pășiți cu bucurieȘi cu multa veselie 😄 😄 😄 1 Link spre comentariu
bmv Reputație: 143 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 La multi ani! 1 Link spre comentariu
giovanni weed Reputație: 675 Postat Ianuarie 1, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 1, 2020 La multi ani!🥳💎 1 Link spre comentariu
schema h Reputație: 166 Postat Ianuarie 2, 2020 Oras:Bihor Oras:Bihor Partajează Postat Ianuarie 2, 2020 An nou fericit !! Cand revii Kim ? 1 Link spre comentariu
kimkim Reputație: 2561 Postat Ianuarie 11, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 11, 2020 An nou fericit !! Cand revii Kim ?An nou fericit si tie, dragul meu!!! :* nu stiu exact, posibil luna viitoare, dar am sa anunt cand stiu sigur!!! Take care!!! 🤗â¤ï¸ 2 Link spre comentariu
americanu_28 Reputație: 226 Postat Ianuarie 14, 2020 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 KIM pe când ajungi la Oradea ? Link spre comentariu
alcapone16 Reputație: 23 Postat Ianuarie 14, 2020 Partajează Postat Ianuarie 14, 2020 KIM pe când ajungi la Oradea ?a scris mai nainte in februarie Link spre comentariu
adri74 Reputație: 27 Postat Ianuarie 27, 2020 Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 Ce faci bby? 😘😘😘😘 Link spre comentariu
alcapone16 Reputație: 23 Postat Ianuarie 27, 2020 Partajează Postat Ianuarie 27, 2020 Când iese ursul din bârlog vine și Kim jong un. 1 Link spre comentariu
Membru Premium x the impaler Reputație: 9877 Postat Ianuarie 29, 2020 Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Telefon: 🙀 Oras:unde ma prinde noaptea Membru Premium Partajează Postat Ianuarie 29, 2020 Când iese ursul din bârlog vine și Kim jong un.Deci tu zici ca are o aventura cu ursul? 😀😀🤣 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum