Sari la conținut

Kim 0733385694 si 0734241121

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Neata! :* Dragilor, va doresc un weekend frumos!!! :* :* :*

• Like 1
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Neata! :* Dragilor, va doresc un weekend frumos!!! :* :* :*

Neata frumoaso  :kiss3  Iti doresc sa ai un weekend minunat  :heart:  :heart:  :heart:  :kiss3

• Like 2
Postat

O adevărată profesionistă,un ascultator activ.

Un jucător mare.

Dar nu ar însemna mai nimic dacă nu ar exista și acel ceva,care dă cu adevărat valoare adăugată .Ea !

Stau întins în pat, în căști o aud pe Inna."Pentru că...Pentru că". Vroiam sa incep altfel...mă inspiră !?

Evident.

Pentru că prefer să merg weekend-ul și nu în cursul săptămânii la întâlnire cu ea.

Când ies prefer singurătatea.

Doar atunci am posibilitatea de a savura momentul ,rulez și derulez,din nou și din nou. Mă vezi plimbându-mă cu zâmbetul pe față, prefer natura,spatiile verzi.

Pentru că ea a aflat secretul...da acel secret,spre succes.

Pentru că demonstrează că este cu adevărat o meserie ceea ce a ales să facă și nu se adresează oricărui "necalificat" sa zic așa. O face responsabil și cu atâta implicare cât îi permite partenerul,pentru că este nevoie de doi.

Pentru că vrând-nevrând impune niste standarde și ca atare ai repere.

Pentru că la FFata asta nu mergi doar pentru sex, sâni sau buci, sunt prezente și altundeva, mergi pentru întregul cel reprezinta ca și FFemeie în situația dată.

Pentru că rescrie lucruri în mine.

Pentru că sunt mai atent la igiena mea când o vizitez.

Pentru că ma făcut să înțeleg că deși este macho sa ai bărbuță sau barbă, eu nu mă simt confortabil așa și de cate ori pot proaspăt ras ajung la ea.Excluzând momentele s.o.s.

Când sunt la ea mă spăl pe mâini mai ceva ca și un chirurg care intră în operație.

In dormitor dacă sunt eu deasupra încerc să fiu atent cu ce greutate mă las pe ea,mai ales în zona pieptului.

Și multe altele...nu aș incomoda cu nimic.

De ce ? Mi-am dat seama.

Chiar îmi pasă de ea,chiar merită.

Nu vă cer să aveți și voi grija de ea,pentru că ar trebui sa vina de la sine.Asa cum se întâmplă și cu mine.

Bineînțeles și ea are grijă de noi. Este îngrijită.

Are un respect de sine ridicat.

Am siguranța igienei ireproșabile. Pentru că poți fi sigur,se spală după fiecare client nu doar se șterge cu niste șervețele. Igienă orală,la fel.Folosește apa de gură.

Prosopul este curat.Apartamentul este ok ,ea nu face curat, ea întreține.

Plus micile detalii,trucuri care le pune în practică...ca la final să îmi pot spune m-am simțit și foarte "safe" nu doar bine.

Pentru că în ochii ei am găsit căldură și picanterie. Siguranță și tensiune.

Nu lipsește nimic din această FFemeie.

Îmi oferă acel confort emoțional.

Îmi permite din ce in ce mai mult să fiu eu însumi,cu toate cele bune și mai puțin bune.

FFata asta poate fi cu ușurință prietenă, iubită sau amantă în funcție de ce îți dorești și permite viața personală.

O simți un partener.

Că o gândești rațional sau emoțional,tot la ea ajungi.

In dormitor cu ea simți rai și iad în același loc.Uneori plutesc, alteori ard.

Uneori mă rog nu știu cui ,celui de sus sau celui de jos, cui să îi mulțumesc? "Satură-mă ! ",Scapă-mă !" "Vreau ! "

Și ceva îmi răspunde"Bucură-te !"

Nu te mai întrebi cât este cinema și cât este real,pur și simplu te bucuri de moment. Este o "senzație".

Cu FFata asta nimic nu mai contează,doar prezentul.

Nu ști niciodată sub ce formă vine și de la cine,de la omul din piață, pe stradă, bătând la o ușă necunoscută,doar sa ai receptorii deschiși.

FFata asta este o specie umană rară,pe cale de dispariție.

Sunt încrezător în ea că știe cum să își păstreze intact acest ADN. în acest fir al vieții.

Pentru că așa va îmbătrâni frumos.

Dacă o ador pe Kim?

Daaaa,evident. !!!

Este starul meu de cinema cu care îmi fac multe filme.

Și încă ceva...în toată cariera mea de curvar ea este a doua persoană pe care am vizitat-o mai mult de două ori si nici nu știu de cate ori o sa mai vreau.

Iar îmi fac filme...

Mă văd la o vârstă mult înaintată,aștept pensia. Jumătate din ea este datorie.Din jumătatea rămasă plătesc întreținere, trebuie sa ajung și la o farmacie să-mi scot medicamentele. Ies din nou dezamăgit,mormăind,parca luna trecută era mai ieftin.

Număr mărunții...mai am bani de-o ciocolată,nu scumpă,din aia cu rom.

Bucuros o iau, încrezător și cu lumina in suflet alerg către Kim.

In drum spre ea mai rup cu mâna niste flori de pe spatiile verzi. Bat la ușă,am același emoții că și la început,îmi deschide,are același zâmbet că la început.

Și spun " doar pentru tine,acum și cât voi putea".

Este o poveste "nemernică"...de duminică,daca nu vă plac astfel de povești treceți peste ea.

Dar este povestea mea cu ea, FFemeia,FFata cu doi de "F"

• Like 9
Vizitator
Postat

:clapp  :clapp  :clapp

Mi-a facut deosebita placere sa citesc ,de parca erau gandurile mele.

Toata stima matx :hihat

• Like 7
  • Oras:Bihor
  • Oras:Bihor
Postat

Foarte tare ma bucur , ca mai poți citi asemenea ganduri frumoase, si ca mai sunt useri de valoare pe acest forum!!!Pe titulara topicului, nu o cunosc personal, dar cunosc sentimentul ,cand o FFemei , FFata te face sa scrii asa!!!Ps : Multumesc inca odata colgilor: Adrian 10, Adeun, Roccos, Brokoli, Matixx, Orpheus,ac/dc, Rechini77, Ionuț4321, Vasile9876(daca nu ma insel), Oradeanu85 , Ai vrea sa stii .... Lista este mult mai lunga!Îmi cer scuze , ca nu îi enumar pe toți! Si fetelor , care ne au bucurat cu prezența lor, in lumea virtuala, si in viața reala!!! Pana la urma forumul a existat datorita fetelor, ele protagonistele principale , in dezbaterile noastre!Sper , ca forumul iși recapata locul , si reputația meritata!!!

• Like 4
Postat

Pffffffff matxxx nu prea mai am cuvinte de multumire pt tine dar mai am fapte ❤️ :* si ce sa vezi si mie imi place tare melodia “Pentru ca” ❤️ dar totusi MULTUMESC pt ca... ar fi multe de spus!!! Te :* :* :*

• Like 3
Postat

Imi cer scuze ca am uitat sa anunt ca astazi nu am fost disponibila si pe aceasta cale sa-mi fie cu iertare celor care nu le-am raspuns la telefon si la mesaje! Dar ne auzim de maine cu mare drag si dor!!! Va super pupacesc si sa aveti o seara frumoasa!!! :* :* :* :* :*

• Like 3
  • Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
Postat

O seara frumoasa iti doresc si o noua saptamana extraordinara exact asa cum esti si tu ...

Postat

Matxx esti super romancier . In idila expusa este adevarul pur despre superFFemeia Kim.

Postat

Neața bună!tuturor.

Mi-ați dat zâmbete băieți, văzând că ați preluat "FF" :)

Multumesc Orpheus și pentru puncte :)

Farokh,suntem o mână de oameni "normali",factorii ăștia externi nu au voie sa ne schimbe.

Mihaimisu,sensibilitatea asta... :)

Cu toții care o apreciem cu adevărat purtăm în noi o parte din acel frumos,ce o numim Kim.

• Like 2
Postat

Pffffffff matxxx nu prea mai am cuvinte de multumire pt tine dar mai am fapte ❤️ :* si ce sa vezi si mie imi place tare melodia “Pentru ca” ❤️ dar totusi MULTUMESC pt ca... ar fi multe de spus!!! Te :* :* :*

Idem și la mine.

Cuvintele trebuie susținute prin gesturi și fapte ,altfel rămân doar cuvinte :)

Să ai o săptămână minu-minu,drăgu-drăgu !

• Like 1
Postat

Buna dimineata! :* Va doresc o saptamana frumoasa tuturor!!! ❤️

• Like 4
Postat

Pfff , as fi vrut sa ajung acasa , sa imi pun cuvintele in ordine dar nu e loc de asa ceva . Am sunat-o pe superba Kim , fixat ora de intalnire chiar daca la telefon mi s-a parut putin fara chef , programare respectata la minut de amandoi :)

Ok , ajuns in barlogul micutei pantere am ramas placut surprins , chiar este o femeie frumoasa . Nu mi-a placut ideea ca atunci cand ma voi excita nu voi putea sa o sarut dar m-am gandit ca "sarmul meu" ii poate fura un mic sarut , gresit 😂 Ce sarm ca imi tremura mana de emotii pe paharul de cola pana sa ma intind pe pat si sa ma relaxeze cum se cuvine 😂 Desii in alte experiente de genu juniorul meu se trezea greu , pe kim parea ca o cunoaste de o viata , beton 😠I-am sarutat putin sanii , a inceput un oral super placut , oricat iti inveti femeia acasa parca nu te suge ca o profesionista . Dupa oral un 69 din care abea acum am inteles ce inseamna o pasarica dulce si tin sa precizez ca in afara acestei branse chiar pot sa zic ca am avut femei . Dupa 69 cu priviri si vorbe perverse am montat caciulita si am trecut la un Lot in care nu ma puteam abtine sa ii framant funduletul si sa ii sarut sanii apoi la un doggy in care se vedea de-a dreptu splendid cum juniorul meu intra in junioara ei 😠Am rugat-o sa ma termine cu oral ca deja transpirasem amandoi destul de tare , de la oral iar la un mic 69 si in final am ajutat-o eu sa ma termine , frecand juniorul pana a explodat "artificiul pe sanii , gatul si umerii ei 😋 Ei , nu ma asteptam sa scriu asa recenzie , dar mi-a placut mult 😠Kim te pupacesc tare pe obrajiori , ca doar atat mi se permite ☺

Aa da , note ?!

Locatie : 9 pentru ca am primit un prosop patat cu vopsea de par , dar nimic deranjant .

ASPECT : 10*

ATITUDINE : 10*

ON : 10

Np : 9

Tarif : 150/fin , decent , 10 .

• Like 5
Postat

adonisss iti multumesc pentru vizita, pentru cuvintele frumoase si ca esti un domn din multe puncte de vedere...chiar a fost o placere sa te cunosc :* dar cu toate astea as avea sa lamuresc unele mici “neintelegeri” ca vorba aia ca si intr-o relatie daca nu exista comunicate apar neintelegeri...in primul rand in timpul programului meu cand activez nu exista “fara chef, plictisita, satula etc” cand sunt “fara chef” sau obosita programul meu se incheie din maximul respect pe care il port persoanei care imi calca pragul, dar da recunosc ca de o saptamana incoace am inceput sa nu mai fi asa draguta la telefon pentru ca sunt foarte sceptica in privinta “numerelor noi” deoarece m-am cam saturat de “domnii” care au pretentii si figuri de milionari ca la sfarsit sa fiu intrebata daca se poate mai ieftin!!!!! Desigur NU a fost si in cazul tau de aceea te rog sa ma scuzi!!! :* Si in al doilea rand, tot din respect fata de reputatia care mi-am facut-o de-a lungul timpului, si persoanele care ma viziteaza si bineinteles fata de propria mea persoana nu imi permit sa tin prosoape patate!!! Acel prosop a avut la un moment dat un desen pe el dar fiind spalat la o temperatura mare pentru a distruge posibili microbi s-a decolorat...eu am prosop de cap si prosop de fata separate deoarece de la vopseaua mea se fac albastre si de fata deoarece se pateaza de la fondul de ten!!! IGIENA in cazul meu e pe

primul loc din toate punctele de vedere de asta sa fiti siguri cu totii!!!! Multumesc! ❤️

Sper ca ceea ce am spus se va intelege corect si nu se va interpreta gresit!!!!

Va pupacesc si sa aveti un somn linistit si vise cu mine!!!!! :))) :))) :* :* :*

• Like 8
Postat

Si pentru mine a fost o placere sa te cunosc si cred ca si simtit si tu asta 🤗 Vis a vis de telefon , te-am inteles , si alte fete erau putin irascibile pentru peogramari nerespectate sau alte chestii , oricum ma bucur ca ti-am calcat pragul :* Iar de prosop imi cer scuze , nu i-am stiut povestea , in mintea mea era ca a ramas patat si l-ai spalat dar nu a iesit , altfel as fi fost si eu vopsit 😂 Vis a vis de igiena ta nu cred ca poate intra cineva la tine si sa aibe ceva de comentat . Esti genul de femeie pe care mi-ar place sa o am tot timpul langa mine , iar prin chestia asta sper sa intelegi cat mi-a placut intalnirea cu tine , daca am fost unul din clientii care nu iti strica ziua cu prezenta , cu siguranta ne vom mai revedea 🤗

Postat

Mai există negociatori la nivelul ăsta?Presupun că sunt bărbații care chiar nu știu nimic despre tine,nu te-au cunoscut încă.

Dacă vrei să eviți lucruri ai putea lipii linkul cu topicul tău în anunțul de pe publi,au mai făcut-o și altele.Ca idee.

Altfel, lasă prostia să curgă pe lângă tine.

• Like 2
Vizitator
Postat

Neata buna, dragii mei!!! :* :* :*

Buna sa iti fie ziua frumusete  :kiss3  :kiss3  :kiss3  :heart:  :heart:  :heart:

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...