Sari la conținut

Kim 0733385694 si 0734241121

Vizitator

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea

Asta e perversiune contabila??? Ati vrut sa vedeti daca stiu sa faca corect compensarea? :laugh2  Singurul lucru pe care nu-l pricep este de ce ati folosit doua apartamente? Nu era mai simplu si interesant la comun? Felicitari pt isprava :hihat

• Like 2
tpc-cr.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea

azi am cautat-o pe Kim... si desi am avut un start destul de dubios am reusit sa ajung la adresa ei.

Kim e o spledoare de fata, te uiti la ea si parca toate grijile tale dispar... atat de mult ca in primele 30 de minute cred ca uitasem de ce am venit si am fugit la dus la un moment dat cand mi-am dat seama ca poate e mai mult de vazut.... si era... sanii ei sunt intr-o liga neomenasca, sunt super misto. 

Cea dea doua problema e ca eram baut, aparent nu e ok sa te duci la ea baut, chestie pe care probabil ar fi trebuit sa citesc undeva dar am uitat... si nah... bausem... dar aparent a fost ok ca nu m-a certat rau ba din contra a purces la un oral formidabil... ma rog, nu va spun tot ce s-a intamplat ca sa imi salvez onoarea cert e ca ea s-a descurtat exemplar.... 

Am ras impreuna, am glumit impreuna, e pur si simplu senzationala, la cat de sexy e putea fi si neamuzanta dar ea chiar e o persoana misto si... da... e super sexy

Note? nu dau

10 pt locatie

10 pt ea ca persoana

10 pt ca a fost ok ca eram baut 

10 pt oral

10 pt... deci faceti voi media... e 10                                                                              

• Like 4
Link spre comentariu

Buna dimineata!!! :*

Dragilor mai sunt disponibila 3 zile!!! (Doua saptamani o sa fiu plecata, dar ma intorc si din 15 aprilie ma gasiti la “birou”).

ak74 tu nu ai fost beat doar “binedispus” :))) :))) :))) oricum persoane cu bunul tau simt sa tot fie!!! Pupiciiii si multumesc!!! :*

• Like 1
Link spre comentariu

Asta e perversiune contabila??? Ati vrut sa vedeti daca stiu sa faca corect compensarea? :laugh2 Singurul lucru pe care nu-l pricep este de ce ati folosit doua apartamente? Nu era mai simplu si interesant la comun? Felicitari pt isprava :hihat

Hmmm, ne-am gândit și la asta, dar am decis prima data sa nu. Poate pe viitor. Am avut odată cu doi colegi o experiență de gen pe afară, erau trei fetițe bulgăroaice, am purces la dezbrăcare, eu eram primul cu textila jos. Unul din colegi mă întreabă e deja sculată? Mă uit la ea și zic nu inca, era așa semi... M-am prins de ce după ce s-a dezbrăcat și el și avea vreo doi cm de puțică. După ce a trecut la treabă, nu s-a făcut de râs totuși, a crescut exponențial ðŸ˜ðŸ˜. Și așa mai avem și pretextul la o urmatoare combinata. Patru într-un pătuț...wow ce va ieși...sper...

• Like 1
Link spre comentariu
Reputație: 2541
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea

OMG!!!! frumoasa foc!!! multumesc pentru toate intalnirile (reusite de fiecare data!!!) te pup si deja te asteptam inapoi!!! 😙😙😙😙

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator orpheus
Reputație: 0

Foarte faine pozele Kim dar azi când te-am văzut live , iar mi-ai făcut ceva de am râs amân-doi în hohote :laugh2

Îți mulțumesc pentru fiecare clipă petrecută împreună și îți doresc ca pe unde vei merge să dai numai de oameni de omenie, să fie exact așa cum îți dorești și să nu uiți că oricât de bine îți va fi, te vreau înapoi.

Te înbrățișez cu drag și te pup de nu te vezi :kiss3

• Like 3
Link spre comentariu

orpheus ultimele doua intalniri chiar au fost maxime ❤️ si pt asta vreau sa iti multumesc si abia astept sa ne revedem sa traim clipe frumoase doar de noi stiute!!! Te imbratisez cu mare drag!!! :* :* :*

• Like 2
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...