Sari la conținut

Kim 0733385694 si 0734241121

Vizitator

Postări Recomandate

• Membru Premium
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea
  • Telefon: 🙀
  • Oras:unde ma prinde noaptea

Vezi fata ca-ti pica chilotii :laugh2 Maine ma duc sa caut guma albastra... daca nu gasesc ceva siret albstru trebe sa am pe acasa... ti-i leg cu fundita :laugh2 :slap2 De fapt voiam sa-ti zic ca mi dor... Acuma am pretext :kissing2 

• Like 3
tpc-cr.jpg

Link spre comentariu
  • Oras:Oradea

Vezi fata ca-ti pica chilotii :laugh2 Maine ma duc sa caut guma albastra... daca nu gasesc ceva siret albstru trebe sa am pe acasa... ti-i leg cu fundita :laugh2 :slap2 De fapt voiam sa-ti zic ca mi dor... Acuma am pretext :kissing2

Vaiiiii :)))) foarte tare replica, am ras bine de tot ❤️ cauta, te rog o sfoara ca sa fim siguri ca nu mai pica! :)))))) :))))) :*

Link spre comentariu

Preturile si serviciile incepand cu 1.10.2018 sunt urmatoarele:

150lei- 1finalizare (pe durata a maxim 30min fara CIM)

200lei- 1finalizare (pe durata a maxim 30min cu CIM)

300lei- o ora (cu 1 sau 2 finalizari) (cu sau fara CIM)

Serviciile sunt (indiferent de timpul ales)

-oral protejat sau neprotejat(in functie de igiena (igiena insemnand a NU exista mirosuri,iritatii,bubite sau alte chestii de genu’) si nicidecum doar sa fi epilat si curat!!!!!!!!!)

-normal protejat !!!!!

-atingeri, mangaieri, saruturi corporale

-69

-diferite pozitii

-sex intre sani

-COB (finalizare corporala sau pe sani)

-masaj (relaxare sau/si erotic)

-footfetish

-hand-job

-cunnilingus (accept)

-annilingus (accept)

-uro

-diverse fantezi (discutate si acceptate de comun acord!)

Plata se face la inceput (primele 5-10min indiferent de persoana, “nou sau vechi”)!!!!!!!!!

Schimbarea e valabila pentru absolut toata lumea asa ca VA ROG sa NU incercati sa negociati!!!!!

MULTUMESC!!!! Si abia astept sa ne vedem, cu mare drag ca de fiecare data!!! Pupici :*

Programul este intre 10 si 22 (!!!Duminica nu sunt disponibila!!!)

Link spre comentariu

buna Kim!

demult vreau sa te vizitez....poate reusesc azi, maine.

Te rog sa-mi spui doar in ce zona e locatia, multumesc!

Buna! Daca nu ai timpul necesar sa citesti pe forum desi toate informatiile sunt in recenzii sau postate de mine, te rog sa imi trimiti un mesaj, nu am timp sa fac chat pe forum! Multumesc!

• Like 2
Link spre comentariu

Buna kim , de vreo 3 zile incerc sa.mi fac si eu o programare , dar suna de 2 ori apoi mi se inchide apelul , mi.ai blocat numarul ? :)))

:)))) eu zic ca nu e blocat daca suna, posibil sa fi fost ocupata si sa-ti fi dat eu respins daca eram langa telefon, mai fac asa cand sunt ocupata ca sa se intelega,ca sunt ocupata si sa nu se insiste din 2 in 2 minute! :)

• Like 3
Link spre comentariu

Vizitator bara77
Reputație: 0

Faine poze ...frumoasa ...cu tot ce trebuie offffff... :slap2... mmmda trebuie sa te vizitez din nou. Faci tu ce faci... stii sa te faci placuta, asta este darul femeilor totale care stiu cand si cum sa apese pe butonase...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...