Sari la conținut

Kim 0733385694 si 0734241121

Vizitator

Postări Recomandate

L-am vizitat pe Kim săptămâna aceasta și a fost o experiență foarte plăcută. Kim este o fată frumoasă, care știe să fie drăguță, nu se grăbește și mă tratează de minune. Eram un pic nervoasă, dar era uimitoare.

Locație: 10 - apartament curat, bloc ușor de găsit și accesibil

Aspect: 10 - fata frumoasa, sanii grozavi.

Igiena: 10 - curat, dus înainte de sex

Sex: 10 - Am făcut 69 și footjob ... Poate a fost cel mai bun pe care l-am experimentat vreodată

Îl recomand, cu siguranță mă voi întoarce. Nu sunt sigur dacă lui Kim îi plăcea compania mea, dar a fost minunat pentru mine.

Mulțumesc Kim!!!!!

• Like 2
Link spre comentariu
  • Oras:Oradea

Nu are vreo importanta ce credem noi despre el, Mirceasex e protejatul administratiei forumului.

Renaste mereu din propria-i cenusa.

Mai bine nu pui suflet in acest forum, il poti considera doar ca o alta modalitate de a-ti face reclama "produsului".

Stiu, ai perfecta dreptate!!! :) Nu imi bat eu capul pt el si mi-as dori ca nici alte persoane sa nu isi bata capul!!! :) :*

• Like 1
Link spre comentariu

tu chiar ai prob cu fata asta , cred ca ai fost refuzat si acum o dai din vals in tango :)))😂😂😂 ti ar place sai dai o limba 👅👅👅

El are probleme cu capu’ nu cu mine!!! :))))

Link spre comentariu

L-am vizitat pe Kim săptămâna aceasta și a fost o experiență foarte plăcută. Kim este o fată frumoasă, care știe să fie drăguță, nu se grăbește și mă tratează de minune. Eram un pic nervoasă, dar era uimitoare.

Locație: 10 - apartament curat, bloc ușor de găsit și accesibil

Aspect: 10 - fata frumoasa, sanii grozavi.

Igiena: 10 - curat, dus înainte de sex

Sex: 10 - Am făcut 69 și footjob ... Poate a fost cel mai bun pe care l-am experimentat vreodată

Îl recomand, cu siguranță mă voi întoarce. Nu sunt sigur dacă lui Kim îi plăcea compania mea, dar a fost minunat pentru mine.

Mulțumesc Kim!!!!!

Eu iti multumesc din tot sufletul pt tot!!! Daca ti-a placut atitudinea mea fata de tine inseamna ca a fost perfect si pt mine, nu prea imi iese cu teatrul!!! Te astept ori de cate ori vrei si poti!!! Te imbratisez cu drag!!! ❤️❤️❤️

Link spre comentariu

Dragii mei din pacate astazi NU sunt disponibila pentru ca nu am apa calda! 😡😡😡 Cand o sa am apa calda am sa imi anunt disponibilitatea, probabil am sa fiu disponibila si duminica fiind ultimele zile, daca vine apa evident!!! :))))) :*

Link spre comentariu

Preturile si serviciile incepand cu 1.10.2018 sunt urmatoarele:

150lei- 1finalizare (pe durata a maxim 30min fara CIM)

200lei- 1finalizare (pe durata a maxim 30min cu CIM)

300lei- o ora (cu 1 sau 2 finalizari) (cu sau fara CIM)

Serviciile sunt (indiferent de timpul ales)

-oral protejat sau neprotejat(in functie de igiena (igiena insemnand a NU exista mirosuri,iritatii,bubite sau alte chestii de genu’) si nicidecum doar sa fi epilat si curat!!!!!!!!!)

-normal protejat !!!!!

-atingeri, mangaieri, saruturi corporale

-69

-diferite pozitii

-sex intre sani

-COB (finalizare corporala sau pe sani)

-masaj (relaxare sau/si erotic)

-footfetish

-hand-job

-cunnilingus (accept)

-annilingus (accept)

-uro

-diverse fantezi (discutate si acceptate de comun acord!)

Plata se face la inceput (primele 5-10min indiferent de persoana, “nou sau vechi”)!!!!!!!!!

Schimbarea e valabila pentru absolut toata lumea asa ca VA ROG sa NU incercati sa negociati!!!!!

MULTUMESC!!!! Si abia astept sa ne vedem, cu mare drag ca de fiecare data!!! Pupici :*

Programul este intre 10 si 22 (!!!Duminica nu sunt disponibila!!!)

• Like 2
Link spre comentariu

Buna dimineata!!! :* Disponibila pt programari (momentan am apa calda :)))) ) pentru cei care doresc sa ma viziteze maine sunt disponibila intre orele 12-20, iar miercuri e ultima zi...o perioada lipsesc!!! :*

Un sfarsit de saptamana minunat va doresc!!! ❤️❤️❤️

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti

Hello 😘ðŸ˜â¤ï¸

attachicon.gif 06EF9E08-CF19-4DF9-896A-F8D3A17EFC9D.jpeg

attachicon.gif 15F9DD6D-9BA3-4A3F-A974-8C5AF93AD65E.jpeg

attachicon.gif BF4179A2-6D13-4A62-B3E9-D4045C6A32B9.jpeg

Disponibila! Sa aveti o saptamana frumoasa!!! :* :* :*

â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸â¤ï¸

Te ai gandit poate in viitor sa ajungi pe la bucuresti?
  • Like 2
Link spre comentariu

După o destul de lunga perioadă de inactivitate( am vizitat-o între timp doar pe posesoarea topicului Sonia, dar nu am fost defel așa entuziasmat că și cei care au scris acolo), am decis sa nu o las pe Kim să plece fără să îi mai fac o vizita. Excelenta decizie. Programat cu doua zile înainte, timingul respectat. Ajung și eu cu cinci minute mai repede, numai bine sa socializam la un pahar de apa. După ce povestim ce s-a mai întâmplat de când nu ne-am văzut, trecem amândoi la purificarea rituală. Am avut probleme cu alegerea gelului, din cele cinci variante de bărbați disponibile. Dar m-am descurcat până la urmă.😃😃. Kim e aceeași persoană super , ba am impresia că de la vizită la vizită e tot mai ok. ÃŽntotdeauna la ea trebuie să îmi pun toate cunoștințele de yoga în funcțiune, să nu mă termine în cinci minute. Bătăliile s-au desfășurat în nota cunoscuta, oral ea, oral amândoi, oral eu, după care gimnastica binecunoscuta, pe rand ambii la aparate, note ca și Nadia la paralele! Finalizare in lady on top, rămas înfiptă în sulița puțin, până m-am calmat. Pentru mine e best in town, tot îmi promit că în afară de ea și de alte 2-3 fete, nu mai fac experiențe pe banii mei. Aici pentru 150 lei primesc tratație de prieten, iubit, orice vreau și exista în ofertă, iar apartamentul pare să nu aibă nici un ceas😃. Kim , aștept să ne revedem cat mai curând posibil. Și data viitoare, un program de gimnastică, complet!

• Like 4
Link spre comentariu

După o destul de lunga perioadă de inactivitate( am vizitat-o între timp doar pe posesoarea topicului Sonia, dar nu am fost defel așa entuziasmat că și cei care au scris acolo), am decis sa nu o las pe Kim să plece fără să îi mai fac o vizita. Excelenta decizie. Programat cu doua zile înainte, timingul respectat. Ajung și eu cu cinci minute mai repede, numai bine sa socializam la un pahar de apa. După ce povestim ce s-a mai întâmplat de când nu ne-am văzut, trecem amândoi la purificarea rituală. Am avut probleme cu alegerea gelului, din cele cinci variante de bărbați disponibile. Dar m-am descurcat până la urmă.😃😃. Kim e aceeași persoană super , ba am impresia că de la vizită la vizită e tot mai ok. ÃŽntotdeauna la ea trebuie să îmi pun toate cunoștințele de yoga în funcțiune, să nu mă termine în cinci minute. Bătăliile s-au desfășurat în nota cunoscuta, oral ea, oral amândoi, oral eu, după care gimnastica binecunoscuta, pe rand ambii la aparate, note ca și Nadia la paralele! Finalizare in lady on top, rămas înfiptă în sulița puțin, până m-am calmat. Pentru mine e best in town, tot îmi promit că în afară de ea și de alte 2-3 fete, nu mai fac experiențe pe banii mei. Aici pentru 150 lei primesc tratație de prieten, iubit, orice vreau și exista în ofertă, iar apartamentul pare să nu aibă nici un ceas😃. Kim , aștept să ne revedem cat mai curând posibil. Și data viitoare, un program de gimnastică, complet!

Ma bucur tare ca te-am revazut :* esti minunat ca de obicei si nu pot decat sa iti multumesc si astept cu nerabdare urmatoare intalnire!!! â¤ï¸ Te imbratisez cu mare drag si sa ne vedem cu bine!!! :* :* :*

• Like 1
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...