Sari la conținut

Kim 0733385694 si 0734241121

Vizitator

Postări Recomandate

• Oras:Oradea
Postat

Bună Kim când revii la birou :) ??

Buna :) de miercuri o sa fiu disponibila din nou!!! ❤️❤️❤️

Postat

Dragii mei de miercuri ma gasiti la “birou”! Pupiciiiiii :* si abia astept sa va revad ❤️

• Like 1
Postat

Ceau Kim daca dai un ex unde va fi birou tau as fi bucuros am inteles ca de miercuri esti disponibila eu as merge ori vineri ori sambata dar un nr de tel mar ajuta multumesc anticipat weekend placut :* te pup

• Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca
Postat

Hulk02... Birou va fi la Trade Center, langa Lotus, din cate am inteles. Tipa serioasa, face si asigurari 😂😂

• Like 1
Postat

Ceau Kim daca dai un ex unde va fi birou tau as fi bucuros am inteles ca de miercuri esti disponibila eu as merge ori vineri ori sambata dar un nr de tel mar ajuta multumesc anticipat weekend placut :* te pup

Buna! Pentru mai multe detalii poti sa ma contactezi la cel de-al 2lea nr din titlul! Multumesc! :)

Postat

Hulk02... Birou va fi la Trade Center, langa Lotus, din cate am inteles. Tipa serioasa, face si asigurari

Prea tare!!! esti maxim de simpatic :* :* :*

Postat

Preturile si serviciile incepand cu 1.10.2018 sunt urmatoarele:

150lei- 1finalizare (pe durata a maxim 30min fara CIM)

200lei- 1finalizare (pe durata a maxim 30min cu CIM)

300lei- o ora (cu 1 sau 2 finalizari) (cu sau fara CIM)

Serviciile sunt (indiferent de timpul ales)

-oral protejat sau neprotejat(in functie de igiena (igiena insemnand a NU exista mirosuri,iritatii,bubite sau alte chestii de genu’) si nicidecum doar sa fi epilat si curat!!!!!!!!!)

-normal protejat !!!!!

-atingeri, mangaieri, saruturi corporale

-69

-diferite pozitii

-sex intre sani

-COB (finalizare corporala sau pe sani)

-masaj (relaxare sau/si erotic)

-footfetish

-hand-job

-cunnilingus (accept)

-annilingus (accept)

-uro

-diverse fantezi (discutate si acceptate de comun acord!)

Plata se face la inceput (primele 5-10min indiferent de persoana, “nou sau vechi”)!!!!!!!!!

Schimbarea e valabila pentru absolut toata lumea asa ca VA ROG sa NU incercati sa negociati!!!!!

MULTUMESC!!!! Si abia astept sa ne vedem, cu mare drag ca de fiecare data!!! Pupici :*

Programul este intre 10 si 22 (!!!Duminica nu sunt disponibila!!!)

Postat

Pe cluj cand mai ajungi?

Inca nu stiu exact, dar cu siguranta am sa revin la Cj!!! Am sa anunt cand vin!!! Te imbratisez cu drag! ❤️❤️❤️

• Like 1
Postat

Buna dimineata!!! ❤️ Saptamana aceasta am sa fiu disponibila si Duminica de la ora 13 pana la 20 ( ultima programare fiind la 19)!!! :* :* :*

• Like 1
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

KIM mi se pare ca ai slăbit multe kg ții dieta cumva ???

• Like 1
Postat

KIM mi se pare ca ai slăbit multe kg ții dieta cumva ???

Heiiii :* am slabit putin,dar nu foarte mult! Nu am tinut dieta si nici nu era in plan sa mai slabesc,dar nu tot timpul e cum vrem noi sau ne dorim...!!!! Pupiciiii ❤️

• Like 1
Postat

Dragii mei pana joi sunt INDISPONIBILA!!! Duminica frumoasa si linistita va doresc!!! ❤️

Postat

Hello :* am revenit! ❤️ Pentru cei interesati sa ma viziteze mai sunt disponibila astazi(joi), maine(vineri) si poimaine(sambata)!!! O perioada am sa fiu plecata!!! :*

• Like 3
Postat

Am vizitat-o azi pe Kim,e pentru prima data cand am ajuns la ea dar cu siguranta ii voi mai trece pragul. O fata super draguta cu bun simt, se stie face placuta si nu-ti vine sa mai pleci de-acolo. Servicii ireprosabile incepand de la locatie, comportament si actiune, nota 10*, pret 150 o finalizare. Kim, ms pt timpul petrecut impreuna...

• Like 3
Postat

Am vizitat-o azi pe Kim,e pentru prima data cand am ajuns la ea dar cu siguranta ii voi mai trece pragul. O fata super draguta cu bun simt, se stie face placuta si nu-ti vine sa mai pleci de-acolo. Servicii ireprosabile incepand de la locatie, comportament si actiune, nota 10*, pret 150 o finalizare. Kim, ms pt timpul petrecut impreuna...

Iti multumesc frumos pt tot, dar in special ca mi-ai dat ocazia sa cunosc inca un DOMN adevarat!!!te imbratisez cu drag si sa ne vedem cu bine!!! :*

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...