Sari la conținut

Kim 0733385694 si 0734241121

Vizitator

Postări Recomandate

• Telefon: 0741 61 41 81
  • Oras:oradea
Postat

Buna,dragi confrati. Am avut deosebita placere sa am parte de cateva momente deosebite alaturi de fenomenala Kim. Numai simplu fapt ca savurezi o cafea la o masa alaturi de Kim e o implinire iar faptul ca ai parte de intreaga ei faptura e un dar de la D-zeu. Am avut deosebita placere sa ma imbratisez cu Kim saptamana aceasta intr-o zi mohorata pe la ceasurile amiezi dar atmosfera in dormitor la Kim timpul petrecut a fost

• Like 1
Postat

Scuzati pt postare. Nu am reusit formularea totala. Am fost zilele trecute la frumoasa Kim. Toti cei care o stim ne amintim cu drag de clipele frumoase petrecute impreuna cu ea. Am stabilit intalnirea telefonic iar punctualitatea a fost de ambele parti.La intrarea in locatie am fost invitat de superba fiinta care m-a invitat la masa la o cafea sau suc . Ne-am asezat la masa si in timp ce sorbeam din cafea pe Kim o savuram din priviri cum se deplasa la baie la improspatare. Venind de acasa nu am avut nevoie de dus. Dupa revenirea de la dus a zeitei am fost invitat in dormitor unde am fost dezmierdat cu cele mai frumoase mangaieri si imbratisari urmate de un on super umed adanc cu atentie la zone adiacente timp de minute bune apoi am trecut la op cu ruperi de ritm gemete frumoase priviri sclipitoare in lady on top iar in doggy am avut parte de contre perfecte si o priveliste de vis cu sanii ei superbi in palmele mele. Simtind ca explozia e pe aproape am scos protectia si mi-a cotinuat rasfatul cu on pana la extaz finalizand pe limbuta ei catifelata dupa care m-am prabusit pe pat fara pic de vlaga in mine si asa am ramas pana partenera s-a intors de la igienizare. M-am echipat si cu picioarele tremurand m-am apropiat de usa pt plecare unde am avut parte de o dulce imbratisare si un sarut pe obraji,eu la fel i-am raspuns cu o imratisare si o multumire din suflet pt timpul petrecut impreuna. Note 10 la tote capitolele. Kim iti multumesc si te asteptam cu drag pe saptamana viitoare cand ai promis ca vei reveni. Despre tine pot vb doar la superlativ..

• Like 4
Postat

De la Kim stiam ca in tara doar la Oradea activeaza si mai pleaca pe afara 2-3 luni. Dar la ultima intalnire spunea ca o sa activeze numai in oradea cu mici pauze cand va fi la domiciliul ei dintr-un judet din Ardeal si afara nu mai pleaca. Chiar daca nu e la top are servicii atitudine si pret de supertop. Kim sa ramai la fel te rugam.

• Like 4
Vizitator
Reputație: 0
Postat

A revenit cumva Kim?

Nu cred. Mi-a spus ca va lipsi cateva zile ,dar revine. Cand ai vezi anuntul pe publi24 inseamna ca a revenit.

• Like 1
  • Telefon: 0700000000
  • Oras:Lună
Postat

Salutare,

Pe sfarsitul lui mia (daca tin bine minte) fiind intors in oradea, dupa indelungate incercari, am vizitat-o pe Kim.

Contactat telefonic, programat intr-o ora (eram ultimul pe ziua respectiva), ajuns in locatie, am ramas placut surprins de ce om fain am gasit acolo.

Am stat la povesti minim vreo 10 minute, dupa care am mers la dus si fuga in dormitor.

A inceput cu sarutari pe corp, eu ii mestecam sanii siliconati si de dimensiune perfecta, a continuat cu oral, sex intre sani si normal mai multe pozitii.

ONP 10

Normal 9 

GFE 10 (chiar poti discuta cu ea, este o tipa inteligenta care nu e pusa pe rezolvat clienti pe banda rulanta)

Igiena 10

De revenit, daaaa, daca ne sincorizam cand sunt eu in Oradea sa o nimeresc si pe ea acolo

Costuri cred ca 200lei/nr timp petrecut undeva la 45 min.

• Like 4
Vizitator ai vrea sa stii?
Postat

uite o recenzie care va starni ceva controverse :))) esti sigur ca a fost 200? se stie ca tariful este 150/250. Acum ai bagat natiunea in boala

Postat

Posibil sa fiu lasat eu bonus diferenta, ideea e ca a fost tariful pt 1 nr. Si stiu ca am platit 200. La cum a fost experienta mai mult ca sigur ca am lasat bonus daca mi-a cerut 150.

• Like 1
Vizitator ai vrea sa stii?
Postat

hai ca nu muriti cu o sapt sau doua de laba...

• Oras:romania
Postat

inca unul justitiar..

ai urmarit degeaba!

kim nu-i stabila in urbea noastra!

Deși nu este oradeanca cu jobul doar in Oradea activeaza. Așa că ar putea fi ușor promovată la Top dacă intruneste cele 10 recenzii pozitive de la membrii colorați.Nu m-am pus să le număr dar dacă le are ar trebui promovată.
  • Like 3
Vizitator
Postat

Deși nu este oradeanca cu jobul doar in Oradea activeaza. Așa că ar putea fi ușor promovată la Top dacă intruneste cele 10 recenzii pozitive de la membrii colorați.Nu m-am pus să le număr dar dacă le are ar trebui promovată.

Graiesti bine prietene. Locul fetei este in top,clar. Si alte fete pleaca si revin,ma refer per general la fetele din top per tara. Frumoasa noastra revine fregvent in Oradea,deci Kim intruneste toate conditiile sa fie promovata.

Pisicuti ia masuri !

• Like 4
Vizitator
Postat

O vrem în top

Tu mars in canal !!!

• Like 2
Vizitator
Postat

Vb frumos

Cu retardati ca tine ? Am incercat si nimic nu s-a schimbat. Mars de aici retard-handicapat ce esti.

• Like 2
Postat

Vb frumos

Baga-mi-as pula in gura ta de labagiu. Crezi ca nu stim ca esti acelasi prostovan? =))

post-251955-0-92726400-1513588627.jpg

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...