Sari la conținut

Sex Oral: CUM?

Postări Recomandate

Postat

Buna din nou,M-am gandit sa deschid un nou thread cu privire la modul in care o femeie trebuie sa faca sex oral. Nu am fcut nicidata pana acum, am vazut decat in cateva filme. Mie una imi e teama sa nu mi se faca rau.Pot exersa cu ceva inainte? Mi-as dori sa imi spuna o femeie care se pricepe cu adevarat la asa ceva. Cum e inceputul si ce ar trebui sa fac si ce sa nu fac...etc etc E binevenita si opinia din partea baietilor :P

• Oras:Inside yoU
  • Oras:Inside yoU
Postat

mai pragmatic asha ... priveste-l in ochi in timp ce... ii va placea asta... orice i-ai face la "iepuras" nu folosi deloc dintii... ca si in multe altele conteaza mult si atitudinea... pe langa tehnica... iar tehnica se invata exersand :P

Postat

Barbatii nu se vor da niciodata inapoi de la un sex oral, daca partenera este dispusa sa faca acest lucru.Monotonia in cuplu si in relatia intima nu va face decat rau. Tuturor ne place sa simtim fluturi si fiori in corp atunci cand ne atingem partenerul. Daca vrei ca rutina sau monotonia sa nu se instaleze trebuie sa ai grija ca de fiecare data, in intimitate, sa veniti cu ceva nou, sa dati dovada de imaginatie, indrazneala si dorinta. Femeile au in general o reticenta sa puna in practica lucrurile pe care le vad la tv sau reviste, in timp ce un barbat abia asteapta ceva nou care sa le capteze atentia.Sexul oral nu este chiar atat de simplu precum suna. Daca ai in cap ca este un lucru scarbos care te dezgusta, opreste-te.Chiar daca sunteti pentru prima oara cand faceti ceva anume, impreuna va fi mai bine "sa invatati". Comunicati.Sunteti amandoi gata de actiune. Purtati-va cat se poate de normal si nu stati cu gandul la ce urmeaza.Ar fi interesant sa aveti la indemana un tub de frisca sau ciocolata. Joaca-te exact asa cum iti doresti. Murdareste-l, framanta-l, gusta-l cu pofta si vei vedea ce reactii are.Miscarile vin de la sine, in functie de cum il simti si cat esti si tu de excitata. Nu uita de testicule! Comporta-te cu ele ca si cu o bomboana pe bat. Saruta-l senzual de sus pana jos si invers, pana cand il auzi ca geme de placere si nici atunci sa nu te opresti.Pozitia nu conteaza, insa de preferat este sa stea cat mai relaxant. Abuzeaza de el ca de prajitura favorita.Daca iti este mai usor spune-i sa stea intins pe spate, cu picioarele desfacute. In aceasta pozitie el va fi la dispozitia ta, de la anus spre penis si invers. Joaca-te si urmareste-i reactiile. Fiecare pas pe care il faci, ti-l indica si pe urmatorul.Uneori le place sa le faci sex oral din prima, fara o mangaiere sau preludiu. Sa treci direct la actiune!Daca nu te simti in siguranta sa tii penisul doar cu gura, nu ezita sa pui si mana. In acest mod vei aduce un plus senzatiilor, daca esti si delicata. Nu strange sa nu il doara si sa ii dispara toata placerea. Coordoneaza-ti micarile buzelor si ale limbii cu miscarile mainii (sau mainilor) si nu vei da gres.Cum, cat si ce miscari sa faci cu mainile vei sti la momentul respectiv, doar sa nu tii mana acolo ca pe microfon.Daca nu ti-ai gasit curajul, cauta cateva filmulete cu http://www.apropo.ro/sexpertul/cum-sa-ii-faci-un-sex-oral-de-tinut-minte-3785321

Postat

Alexandru a punctat foarte bine, important este sa treci tu peste bariera psihica ce te face sa ai retineri, si sa privesti sexul ca pe ceva care produce placere ambilor parteneri, nu ca pe o obligatie.

Postat

E ceva extraordinar de placut si frumos te simti in al 10 cer de placere cand faceti * oral reciproc.

Postat

mi`a placut ce a zis o tipa pe prima pagina cik .....``de ce sa pupam pe unde urineaza el`` ceva de genu dar voi vreti pupate acolo unde va.....in fine pt cele care zic ca n`au facut si n`au sa faca niciodata oral ``daca o sa fiti dependete de o persoana si va propune si nu vreti si se duce la altcineva ``o sa inghiti`ti si scarba...tot respectu pt cei care stiu sa`si straiasca viatza sexuala....

• Oras:Bucuresti
Postat

De acord cu Alex, desi iti trebuie putina experienta ca sa-i studiezi reactiile si sa-ti adaptezi miscarile. Probabil ca vei fi destul de speriata la inceput, asa ca limiteaza-te la miscari simple cu limba si buzele. Sunt importante si miscarile mainii (sus-jos, sau rotiri in jurul penisului). In functie de locul in care iti tii mana pe penis poti controla si cat din lungimea lui introduci in gura. Daca il lasi pe el risti sa te sufoci, iar scopul este sa-ti placa suficient de mult incat sa mai incerci, nu?

Si inca un lucru: pentru inceput nu iti recomand frisca sau ciocolata; frisca are grasimi si e dulce si ar putea sa-ti dea senzatie de greata care nu are nici o legatura cu sexul oral. Iar ciocolata intinsa prin toata zona pe care trebuie sa o "lucrezi" nu are un aspect prea placut. Este important sa retii ca ai de trecut un prag psihologic si trebuie sa-ti creezi toate conditiile pentru asta.Oricum partea dificila apare cand el ejaculeaza... dar despre asta vorbim zilele urmatoare (daca nu te-ai speriat prea rau):D
Postat

Iubita, nu trebuie sa te temi de asta, inainte sa te temi de orice dificultate eu iti recomanda sa margeti impreuna sa cumparati o sticla de vin (de preferat rosu:D) si apoi imaginatia si dorinta de sex oral te va dirija in splendoare.Just do it :P

Postat

dar e stupid sa nu-ti placa. adica, daca iubesti persoana aia nu te injosesti deloc, nu ai de ce sa te simti o cacat!. in plus, asa cum si barbatii vor un feed-back prin gemete, tipete si tot tacamul, acest lucru se aplica si in cazul femeilor. in al doilea rand, conceptia dupa care barbatul detine suprematia in momentul acela e total eronata. nu e vorba de suprematii si subjugari in aceasta ecuatie, e vorba de prelungirea preludiului. si totusi, daca ar fi sa mergem pe aceasta teorie, in acel moment ei au nevoie de noi, noi suntem cele care pot sa ridice spre culmi sau sa refuze facand nazuri, asa, de o incitare mai mare. cat despre faptul de a da si a nu primi... aici voi interveni cu o parere personala: nici un barbat adevarat, care te iubeste si care vrea un feed-back a ceea ce e el in pat, nu te va lasa descoperita la domeniul asta.

Postat

Bravo! Acum nu crezi ca ne esti datoare o poveste?

Postat
Bravo! Acum nu crezi ca ne esti datoare o poveste?
sustin ideea.Ana-Maria nu ar fii rau sa ne povestesti cate ceva caci de asta suntem aici sa ne ajutam unii pe altii :cat:cat
Postat

Senzatiile sunt foarte importante cand vine vorba de sex, indiferent daca el se bucura si de excitatia de natura vizuala sau nu. Faptul ca te poate vedea in timp ce prestezi e foarte excitant pentru el, dar si senzatiile neobisnuite si neasteptate iti asigura succesul.

Postat

Poate crezi ca daca ii faci sex oral unui barbat, placerea e numai de partea lui… Asta e discutabil, in functie de gusturile tale si de sentimentele pe care le ai pentru el. Nu strica sa stii ca poti incerca sa-i oferi placeri nabanuite… si sa te bucuri si tu in acelasi timp de gust.

Vizitator simon
Reputație: 0
Postat

Gusti putina ciocolata calda, apoi prestezi ca de obicei. Dupa cateva secunde, gusti putina inghetata sau shake de vanilie rece si continui. Diferenta de temperatura alternata des ii va oferi placeri nebanuite, pentru ca vor fi senzatii neasteptate.

Postat

Nu uita nici de „bijuterii”, a se citi testicule, care sunt tot ale lui si au la randul lor destule terminatii nervoase pentru a se bucura ca le acorzi atentie. Te-ai jucat vreodata cu bilute antistres? Cam asta e miscarea pe care o poti folosi in cazul testiculelor, dar foloseste cu incredere si limba pentru masaj. Poti desena cercuri pe toata suprafata, poti linge pur si simplu si poti alterna masajul efectuat cu varful limbii cu cel efectuat cu partea de sub limba (care are o textura diferita).

Postat

Sexul oral nu este o placere deosebita pt un barbat, este doar un preludiu pentru ce va urma, sau poate intr-o relatie “de rutina” este doar un mod de a te excita astfel incat sa faci fata actului in sine. Mie imi plac in schimb acele momente cand in timp ce-i faci sex oral prietenei/iubitei/sotiei ea simte nevoia sa ti-o suga, acesta este momentul de maxima placere ca barbat. Ai excitat-o atat de bine incat fata simte nevoia nu sa-ti faca si tie acelasi lucru ca sa fie bine pt amandoi ci efectiv vrea sa o ia in gura. E un moment similar cu o partida de sex deosebita, care se intampla poate rar, cand dupa orgasm partenera ta vrea sa-i termini in gura, doar de data aceea, dar atunci asta simte si doreste! Ati simtit vreodata asa ceva???

Postat

Nu uita! Nu-l intreba niciodata daca te iubeste, chiar daca stii clar ce raspuns iti va da dupa ce ii oferi un tratament atat de delicios. Barbatii nu suporta sa simta urme de disperare sau supra-doza de romantism. Nici nu mai conteaza ce simtea inainte de asta, conteaza ca te va asocia mereu cu rasfatul suprem pe care i l-ai oferit… iar asta poate crea dependenta.

Postat

Si eu am avut aceiasi problema . Imi era sila si pe langa asta nu puteam sa ma imaginez pe mine cu o pula in gura. E o imagine denigranta. Insa increderea pe care mi-o ofera iubitul meu, si faptul ca nu e nimic rau in a suge pula, a schimbat situatia. Am descoperit ca nu e nimic gretos si ca ma excit atunci cand il sug. Prietenele mele sunt genul ala “aaa eu sa sug?niciodata!yac”…asa eram si eu…Acum m-am schimbat… Pot spune ca e placut. Si vreau s-o fac din ce in ce mai bine…Iti multumesc si tie Laura ca de la tine “am invatat” sa-mi traiesc sexualitatea si ca a suge pula nu e asa umilitor. Face parte din sex…

Postat

Sincer mie imi place chiar mai mult cand o tipa imi ia bilele in gura, decat penisul.... Ma rog, chestie de gust.

Postat
Sincer mie imi place chiar mai mult cand o tipa imi ia bilele in gura' date=' decat penisul.... Ma rog, chestie de gust.[/quote']salut Sweet Glory si bine ai venit.De acord cu tine , suptul penisului fara joaca la coaie nu e prea placuta.Cele doua trebuiesc facute amandoua fara exceptie.Mai ales daca o te iubeste sau e platita pentru asta.Majoritatea femeilor stiu acest lucru
Postat

legat de placerea de a suge…un penis, nu avem puncte erogene in gura, excitatia femeii din timpul suptului tine de alti stimuli….nu de acel penis in gura. La fel este si cand lingi si sugi un….clitoris….

Postat

nici mie nu poate sa mi-o ia pe toata iubita mea si nu e nevoie sa o ia pe toata ca sa fa ca un sex oral de calitate, se simte bine si cand o ia pana in capat… face o chestie draguta cu limba care se simte foarte bine (cred ca o scoate si o baga cand e pula pana in gat). cat despre gustule spermei, prima data cand a inghitit a zis ca este ok numai ca era cam greu de inghitit, a 2a ora nu i-a mai placut gustul :) a facut asta pentru ca a vrut ea si pot sa spun ca nu a fost mare lucru, am simtit ca ma iubeste cand a facut prima data :) si orgasmul e mai placut pentru ca o suge in continoare, mi-a mai facut si fara sa inghida, a scuipat intr-un servetel, stiu ca gustul este influentat de alimentatia individului.

Postat

trebuie sa ai rabdare cu ea…pana se obisnuieste…si sa nu fortezi prea mult,sa nu se inece…daca incearca putin cate putin,o sa poata in curand…si daca ii place ce face,cu atat mai mult..daca i-ai mai facut sex oral iubitului pana acum,deja stii ce gust are sperma lui…oricum nu e rea la gust:P…din nou spun,daca va place sa o faceti,multe din intrebarile si problemele astea dispar..:*

Postat

eu imi sug preitenul si ii plc imi zice cateodata sa ma opresc ca nu ma paote il ling pe coaie unde ii plc cel mai mult il lng de sus in jos de jos in sus in sug cand mai tare cand mai incet mi-o bag pe gat il las sa ma bage cu capul in ea dar cand vine sa-si dea drumu ma ridica in sus sa zic asa :| imi zice ca gata ca-si da drumu dc nu-si da drumu pe mn sau in gurita mea ?Tine la mn si poate crede ca chestia asta mar jicni>?Sau doar astepate momentul potrivit ca cateodata imi zice ca siar da drumu pe fata mea si eu i-am zis Ok

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...