Sari la conținut

blonda 0721150146

Postări Recomandate

• Oras:constanta

Ai fost tu la mine sa vezi cum miros eu nu incerca sa te bagi si tu mai bine veziti de treaba ta.

mi-as fi dorit. dar dupa ce am citit pe aici, ti-ai fi dorit doar tu!

dar Nu! Never! sa nuț para rau ca cine te cunoaste stie cum esti ok!:)))

Link spre comentariu

Si ori cum eu vreau sa parasec site-ul ca nu ma ajuta cu nimic sa vedem unde ma comentati

uite care e logica: parasesti siteul, dar la o cautare pe gugăl a nr de telefon potentialii clienti sunt adusi tot aici.si de aici se documenteaza. tu ai draci pe amelia dar ea tea sfatuit de bine.sinvura care te ajuta e atitudinea! schimbo!! nr de tel il schimbi degeaba ca tot aici ajungi.analizeazale bine si decidete.

scuze de scris, am vrut sa fie pe intelesu tuturor.

• Like 1
Link spre comentariu

heheeeehee

nu e o lauda dar

de prin 2001 de cand hoinaresc am vazut ca toate au o logica! am gasit si 7 nr de tel la aceeai fata.sau pt acelasi cuib. deci....tot atitudine este un factor ajutator.

p.s. karla, ala e nr doar pt masaji?

cum se face masajul tantric?

• Like 1
Link spre comentariu

Si dece imi lasi nu marl meu aici?

ca sa vezi ca am avut dreptate. oricate numere vei avea, clientii vor aduce informatia aici.

e nr publicat de tine pe telegraf, e public! deci mai multe nr de telefon nu te ajuta!

• Like 1
Link spre comentariu

ca sa vezi ca am avut dreptate. oricate numere vei avea, clientii vor aduce informatia aici.

e nr publicat de tine pe telegraf, e public! deci mai multe nr de telefon nu te ajuta!

Da am alt numar pentru ca eu nu mai vreau sa apartment aici pe site up asta se cacat
Link spre comentariu

pai nu esti obligata sa ramai.poti pleca. dar topicul ramane! d-asta spun ca nu ai niciun avantaj. imagineaza-ti ca plecati amandoi in alt oras! topicul va apare si acolo. clientii se ajuta intre ei si dau info utile! e o fata din cta in turneu, a stat 2 zile in bucuresti si a avut recenzii garla! ea singura a facut trimitere la topicul din cta, clientii s.au informat si au facut coada la usa ei.

repet: trage concluzii si schimba ceva! nu mai zic ce...

• Like 1
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Dar nu sunt obligata sa raman aici

Nu te obliga niminea sa stai pi forum si nici sa gandiesti si nici sa ofieri siervicii bune si cam niminea nu te obliga la nimica

Doar ca viezi tu,nici tu nu poti sa obligi pi niminea sa nu moi faca civa

;)

• Like 3
Link spre comentariu

Nu te obliga niminea sa stai pi forum si nici sa gandiesti si nici sa ofieri siervicii bune si cam niminea nu te obliga la nimica

Doar ca viezi tu,nici tu nu poti sa obligi pi niminea sa nu moi faca civa

;)

pana la urma care e problema ta cu mine ai fost tu la mine de tot comentezi
Link spre comentariu

hai ca o dai din truna in alta si nu mai vreau sami bat capul cu tine

Poi tu nu pria poti sati bati capu in jeneral ca daca putiai intielejeai ca poti sa tie folosiesti di forumu asta ca sati fii bini

;)

• Like 3
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...