cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 8, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 8, 2017 Ai fost tu la mine sa vezi cum miros eu nu incerca sa te bagi si tu mai bine veziti de treaba ta.mi-as fi dorit. dar dupa ce am citit pe aici, ti-ai fi dorit doar tu!dar Nu! Never! sa nuț para rau ca cine te cunoaste stie cum esti ok!)) Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 8, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 8, 2017 Si ori cum eu vreau sa parasec site-ul ca nu ma ajuta cu nimic sa vedem unde ma comentatiuite care e logica: parasesti siteul, dar la o cautare pe gugăl a nr de telefon potentialii clienti sunt adusi tot aici.si de aici se documenteaza. tu ai draci pe amelia dar ea tea sfatuit de bine.sinvura care te ajuta e atitudinea! schimbo!! nr de tel il schimbi degeaba ca tot aici ajungi.analizeazale bine si decidete.scuze de scris, am vrut sa fie pe intelesu tuturor. 1 Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Nu am nervi pe el eu doar am spus adevarul ca tota lumea crede ca este fata Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 nr de tel il schimbi degeaba ca tot aici ajungicodulie,tu zisi bini ci zisi)) 0742605243 http://anunturi.telegrafonline.ro/anunt/9843291/blonda_sexi/ 2 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 8, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 8, 2017 heheeeeheenu e o lauda darde prin 2001 de cand hoinaresc am vazut ca toate au o logica! am gasit si 7 nr de tel la aceeai fata.sau pt acelasi cuib. deci....tot atitudine este un factor ajutator.p.s. karla, ala e nr doar pt masaji?cum se face masajul tantric? 1 Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Si dece imi lasi nu marl meu aici? Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 8, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 8, 2017 Si dece imi lasi nu marl meu aici?ca sa vezi ca am avut dreptate. oricate numere vei avea, clientii vor aduce informatia aici.e nr publicat de tine pe telegraf, e public! deci mai multe nr de telefon nu te ajuta! 1 Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Piscut te rog sa ma sterling nu mai vreau sa apar aici. Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Piscut te rog sa ma stergi nu mai vreau sa apar aici. Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 Si dece imi lasi nu marl meu aici?Fata,da tii chear ti sie potriviesti numili di la toping)) 2 Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 ca sa vezi ca am avut dreptate. oricate numere vei avea, clientii vor aduce informatia aici.e nr publicat de tine pe telegraf, e public! deci mai multe nr de telefon nu te ajuta!ca sa vezi ca am avut dreptate. oricate numere vei avea, clientii vor aduce informatia aici.e nr publicat de tine pe telegraf, e public! deci mai multe nr de telefon nu te ajuta!ca sa vezi ca am avut dreptate. oricate numere vei avea, clientii vor aduce informatia aici.e nr publicat de tine pe telegraf, e public! deci mai multe nr de telefon nu te ajuta!ca sa vezi ca am avut dreptate. oricate numere vei avea, clientii vor aduce informatia aici.e nr publicat de tine pe telegraf, e public! deci mai multe nr de telefon nu te ajuta!Da am alt numar pentru ca eu nu mai vreau sa apartment aici pe site up asta se cacat Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Sper sa ma fac intelesa Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 Sper sa ma fac intelesaFata daca tu tie intilieji asta ie tot ci contiaza ca restu intilieg iei 3 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 8, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 8, 2017 vrei nu vrei nai incotrou.fi ok politicoasa curata schimbati atitudinea fata de client. asta e tot.pe saitu asta vei ramane atata timp cat apar anunturi pe net cu tine.p.s. chiar mai mult timp! 1 Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Dar nu sunt obligata sa raman aici Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 8, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 8, 2017 pai nu esti obligata sa ramai.poti pleca. dar topicul ramane! d-asta spun ca nu ai niciun avantaj. imagineaza-ti ca plecati amandoi in alt oras! topicul va apare si acolo. clientii se ajuta intre ei si dau info utile! e o fata din cta in turneu, a stat 2 zile in bucuresti si a avut recenzii garla! ea singura a facut trimitere la topicul din cta, clientii s.au informat si au facut coada la usa ei.repet: trage concluzii si schimba ceva! nu mai zic ce... 1 Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 Dar nu sunt obligata sa raman aiciNu te obliga niminea sa stai pi forum si nici sa gandiesti si nici sa ofieri siervicii bune si cam niminea nu te obliga la nimica Doar ca viezi tu,nici tu nu poti sa obligi pi niminea sa nu moi faca civa 3 Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Tu nu antelegi ca eu vreau sa mise stearaga contul Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 Tu nu antelegi ca eu vreau sa mise stearaga contulcari ?asta sau ala cu johnkie ? 3 Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 Nu te obliga niminea sa stai pi forum si nici sa gandiesti si nici sa ofieri siervicii bune si cam niminea nu te obliga la nimicaDoar ca viezi tu,nici tu nu poti sa obligi pi niminea sa nu moi faca civa pana la urma care e problema ta cu mine ai fost tu la mine de tot comentezi Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Februarie 8, 2017 Partajează Postat Februarie 8, 2017 cari ?asta sau ala cu johnkie ?hai ca o dai din truna in alta si nu mai vreau sami bat capul cu tine Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Februarie 8, 2017 hai ca o dai din truna in alta si nu mai vreau sami bat capul cu tinePoi tu nu pria poti sati bati capu in jeneral ca daca putiai intielejeai ca poti sa tie folosiesti di forumu asta ca sati fii bini 3 Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Februarie 8, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 8, 2017 o dai din truna!! :laugh2 citat din DEX.RO: Cuvântul truna nu este în dicționar. Iată câteva sugestii:strună struna întruna tribună (pl. -e) ...pl.-e... 3 Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Februarie 8, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Februarie 8, 2017 dupa aia cu "antelegi", nici nu am mai crezut altceva........... 3 3 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Februarie 8, 2017 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Februarie 8, 2017 Nu ştu dice va ajitati...no sa prişapă never ever. Mult pria prosti !!! Akuma ar fi si culmia sa ai pritentii dila copii institutionalizati !!! 2 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum