valentinoily Reputație: 84 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Dal incolo...vriei sa ma bag io ? La mine in cur cu nasu' ! ) Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 6, 2016 Dak iti infig io naşu in kur...iti sar ochi din orbete !!! ))))) 1 7 Link spre comentariu
ccbgdn Reputație: 83 Postat Octombrie 6, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 6, 2016 azi am deschis programul la Karlita undeva in jurul pranzului.doar ce se trezise din somn si facea ceva curatenie. M-a primit in tinuta de somn nu f sexy ce-i drept... mi-ar fi placut si mie sa ma primeasca pe platformele celea... locatia in zona ciresica, destul de curat, baia nu am vizitat-o.am servit un OP / NP la 60 de lei intrucat am considerat ca nu are rost sa ne chinuim la un al doilea numar care cel mai probabil ar fi ramas nefinalizat.karla e o fata miniona, dragutica, docila si vorbareata si cu sani misto. dupa un pic de mangaiere cat sa se ridice juniorul s-a montat aparatoarea si s-a purces la un oral nici prea prea nici foarte foarte. nici nu avea cum sa fie altfel tinand cont ca a fost protejat. a trecut apoi desupra unde fata se misca bine iar cand a obosit am trecut in misionar si apoi am finalizat in doggy. igienizare cu servetele si la drum.... Oral 7Normal 8Fata 9Locatie 9am gasit-o la 0756952487. poate cineva ar trebui sa modifice titlul topicului. o prestatie corecta pentru banii platiti. 7 Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Buna dragilor! Link spre comentariu
cor leone Reputație: 251 Postat Octombrie 7, 2016 Oras:WildWest Oras:WildWest Partajează Postat Octombrie 7, 2016 azi am deschis programul la Karlita undeva in jurul pranzului.doar ce se trezise din somn si facea ceva curatenie. M-a primit in tinuta de somn nu f sexy ce-i drept... mi-ar fi placut si mie sa ma primeasca pe platformele celea... locatia in zona ciresica, destul de curat, baia nu am vizitat-o.am servit un OP / NP la 60 de lei intrucat am considerat ca nu are rost sa ne chinuim la un al doilea numar care cel mai probabil ar fi ramas nefinalizat.karla e o fata miniona, dragutica, docila si vorbareata si cu sani misto. dupa un pic de mangaiere cat sa se ridice juniorul s-a montat aparatoarea si s-a purces la un oral nici prea prea nici foarte foarte. nici nu avea cum sa fie altfel tinand cont ca a fost protejat. a trecut apoi desupra unde fata se misca bine iar cand a obosit am trecut in misionar si apoi am finalizat in doggy. igienizare cu servetele si la drum.... Oral 7Normal 8Fata 9Locatie 9am gasit-o la 0756952487. poate cineva ar trebui sa modifice titlul topicului. o prestatie corecta pentru banii platiti. Hotaraste-te !!! Vad ca ai si primit 4 puncte reputatie la foc automat )) Link spre comentariu
135792468 Reputație: 445 Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 Hotaraste-te !!! Vad ca ai si primit 4 puncte reputatie la foc automat ))Mafiotule, OP așa cum a scris confratele înseamnă "oral protejat ". Deci a fost consecvent în recenzia pe care a făcut-o,si își merită punctele de reputație primite. 4 Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Octombrie 8, 2016 Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Disponibila Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Octombrie 8, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 8, 2016 Dak iti infig io naşu in kur...iti sar ochi din orbete !!! )))))Infige ti as crucea lu ma ta n ochi! 1 Link spre comentariu
victor24ct Reputație: -359 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Ce pula mea !?!?!? Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 10, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Eeeeeee Victoras, ie doar un hater mic si imbiecil ! Nul baga in siama...ka oricum nu fute ka sa poviestiasca. Il iexcita doar sa injurie...asa isi da drumu, da obligatoriu sa fii vro pula prin prajma ! Dak ii arati pula ii al tau o veata...cai obsiesiv di fel ! ))))))) Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Octombrie 10, 2016 Partajează Postat Octombrie 10, 2016 Buna dragilor! Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Octombrie 12, 2016 Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Dispinibila Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Eeeeeee Victoras, ie doar un hater mic si imbiecil ! Nul baga in siama...ka oricum nu fute ka sa poviestiasca. Il iexcita doar sa injurie...asa isi da drumu, da obligatoriu sa fii vro pula prin prajma ! Dak ii arati pula ii al tau o veata...cai obsiesiv di fel ! )))))))La 100 de ani cat ai tu bai babalacule n ai futut cat am futut eu! Tu doar iti scurgi balele pe aici satisfacandu ti fetishurile bolnave si purtand peruca in pula mea. Stai dreq in banca ta ,bai babalacule ca ti am zis , iti dau interval cand vor coaiele alea ale tale stafidite , pisa te as in mustata. 1 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 12, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 12, 2016 Stu mah...zmei di tastatura si futatori di cheta, ka tini, or moi fost ! Zini civa palpabil...nu cie visezi tu noaptia ka fasi ! Zi ultima pizda pi cari oi futut ! Da nu dalea imajinarie...dalea di pot fi probati...ca din gura nu ti dor tastili sa baji aburieli...doar capu doari...cai di dobitok ! Ia sa videm...oi futut si tu civa ricent...sau tat ku aia di acu 2 ani ti lauzi ? )))) Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Octombrie 14, 2016 Partajează Postat Octombrie 14, 2016 Buna dragilor! Link spre comentariu
valentinoily Reputație: 84 Postat Octombrie 15, 2016 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Octombrie 15, 2016 Stu mah...zmei di tastatura si futatori di cheta, ka tini, or moi fost ! Zini civa palpabil...nu cie visezi tu noaptia ka fasi ! Zi ultima pizda pi cari oi futut ! Da nu dalea imajinarie...dalea di pot fi probati...ca din gura nu ti dor tastili sa baji aburieli...doar capu doari...cai di dobitok ! Ia sa videm...oi futut si tu civa ricent...sau tat ku aia di acu 2 ani ti lauzi ? ))))Norocul tau ca nu mi plac mosii avortatzi si perversi ca te futeam si pe tine. Pisa ti as crucea aia de ti o tii pregatita in beci. 1 Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Disponibila Link spre comentariu
lindeman Reputație: 11 Postat Octombrie 17, 2016 Partajează Postat Octombrie 17, 2016 Esti disponibila doar seara? Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Octombrie 18, 2016 Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Buna dragul meu! Sunt disponibila si ziua Link spre comentariu
mada69 Reputație: 6826 Postat Octombrie 18, 2016 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Octombrie 18, 2016 Esti disponibila doar ziua? Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Octombrie 19, 2016 Partajează Postat Octombrie 19, 2016 Da sunt disponibila si ziua Link spre comentariu
cod06ro Reputație: 7143 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:constanta Oras:constanta Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Da sunt disponibila si ziuadeci si noaptea? 2 Link spre comentariu
ul amelia Reputație: 10212 Postat Octombrie 20, 2016 Oras:Constanta Oras:Constanta Partajează Postat Octombrie 20, 2016 Da diminiata ??? 3 8 Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Octombrie 21, 2016 Partajează Postat Octombrie 21, 2016 Buna dragilor! Link spre comentariu
karlasweet Reputație: 11 Postat Octombrie 22, 2016 Partajează Postat Octombrie 22, 2016 Buna Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum