Sari la conținut

blonda 0721150146

Postări Recomandate

Vizitator cenzurat
Reputație: 0

Azi? Disponibila?

cea mai buna intrebare! geniala .... nu m-am gandit

da pe voi astia noii nu va intereseaza daca fata se pupa pe gura, daca face laba misto daca ii place sa te futa cu picioarele, strapoane, dildouri daca a renuntat la prezervativ si face neprotejat si normalul, d'astea stiu si eu ... ca nici eu nu ma pricep foarte bine.

Ca fapt divers in loc de PS: ba ... cand mie mi se scoala de futut puna mana pe GALAXI IEDGI si sun la ele .... sa-mi confirme disponibilitatea. si asa iti iei tepe, ca la tel iti spun in 5 min si cand te trezesti la ele la bloc nu mai raspund si se dau ranite dupa pe forum daca postezi ceva comentarii.

hai sa-i adresam o intrebare care ne intereseaza pe noi onanistii: DA TU POZE NU MAI BAGI ????

Nu e mai frumos sa raspunzi si tu cu o poza noua facuta in oglinda ca sandra sa ma vedem si noi o tata, un cur, ceva,.... si apoi sa ne spui cat de disponibila esti si ce servicii ai?

Ce zici? ai tu disponibilitatea de a face asa ceva pentru noi?

• Like 2
  • Minus 3
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta

Buna dragul meu pretu este 80lei finalizarea si 150lei ora

Asa eftin sujie pula Jonke ? :)))))

Fataa...dak tat scrii... punil pi iubi sati scrii si o ricenzie daia beton ! Cie dreaq, dak tot fasi publisitati pientru tini makar sa ti mai laude si iel ! Poati pun botu fraieri !!!

P.s. Io ti sfatuiesc asa: fuji la Dedeman si cumpara un brat di soriciei daia di cabluri ielectrice. Cind moi vini citi un cleient pi la tini...ii suji un pic di pula, pin sie scoala, ii intinzi prizervativu pi car...si pac...ii liegi un soriciel dala ielectric la baza puli..pi prezervativ. Asa nu moi trebe sal verifici di 137 di ori pi un futai scurt...dak nu cumva o cazut !!!

;)

• Like 2
  • Minus 7
Link spre comentariu
  • Oras:constanta
  • Oras:constanta

Te bagi asa aiure in sema.

nu stiu,nu te cunosc!

dar esti sigura ca se baga in seama AIUREA?

tu stii,dar daca e asa,ai putea trage invataminte din asta!

apropo,ne poti spune ce e cu postarea lu j.82? asa,sa eliminam suspiciunile!

Link spre comentariu

Te bagi asa aiure in sema.

Fataaa...io nisiodata nu ma bag aiurea in seama...si absolut nisiodata nu mint !!! Inainti sa ti fasi di cacat ku mini...intreabati fostili colieje Corina si Anna di mini. Ti lamuriesc ieli ka stu cie vorbiesc !!!

;)

Tu ai 2 lucruri di facut: sa taci si sa anvieti (si ievident sa fi moi atienta cu contu lu iubi)...sau...sa ti iei in gura ku mini ! Ia viezi...ci ai di perdut si ce ai di cistigat din fiicari optiuni !!!

;)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...