Sari la conținut

Noua in Bucuresti-/-Ana Marya- 0728.144.692 -Bd.DECEBAL

Vizitator ana marya

Postări Recomandate

Vizitator ana marya
Reputație: 0
Postat

Nu mai lucrez dragilor:*

Vizitator ana marya
Postat

Bună.as dori și eu sa mi închizi acest topic.ptr ca am hotărât sa mă retrag definitiv.multumesc

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Ana, ai influentat-o pe Andreea sa se retraga?

Prietene tu ai portmoneul plin......sunt fete destule,mai conteaza daca mai lucreaza sau nu :))))) Bafta!

Vizitator rebel_
Postat

Bună.as dori și eu sa mi închizi acest topic.ptr ca am hotărât sa mă retrag definitiv.multumesc

Pacat pentru ca promitea mult. Eu zic sa nu fie inchis poate se razgandeste cand se intoarce in tara, never say never :) 

Prietene tu ai portmoneul plin......sunt fete destule,mai conteaza daca mai lucreaza sau nu(Andreea)  :))))) Bafta!

Du-te prietene si lasa-ne, e clar ca traiesti intr-o realitate paralela.  :slap2 

• Oras:Bucuresti
Postat

Pacat pentru ca promitea mult. Eu zic sa nu fie inchis poate se razgandeste cand se intoarce in tara, never say never :) 

Du-te prietene si lasa-ne, e clar ca traiesti intr-o realitate paralela.  :slap2 

Poate de pe forumul asta eu sunt cel caruia ii convine cel mai putin aceasta veste. Dar daca asta e hotararea ei, trebuie respectata.

• Like 3
  • Minus 1
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
  • Oras:Comuna unde am terenuri de vanzare
Postat

Nasol,am vizitat-o doar 1 dată si chiar a fost o intalnire reusita !

Poate si-a gasit jumatatea . ðŸ˜

Reputație: 1750
Postat

De unde ai înțeles tu ca s-a retras și Andreea?

Se pare ca s-a hotarat si Andreea, numai ca ea se retrage mai tarziu.

Postat

Se pare ca s-a hotarat si Andreea, numai ca ea se retrage mai tarziu.

Pana la sfarsitul anului, cand preconizeaza sa se retraga Andreea mai e destul. Pana atunci multe se pot schimba.

• Like 2
  • Minus 1
Vizitator rebel_
Postat

Pana la sfarsitul anului, cand preconizeaza sa se retraga Andreea mai e destul. Pana atunci multe se pot schimba.

Am o... presimtire ca o sa fie mult mai devreme de sfarsitul anului, asa ca profita cat mai ai timp.

Postat

Am o... presimtire ca o sa fie mult mai devreme de sfarsitul anului, asa ca profita cat mai ai timp.

Va anunta din timp daca va fi ceva de genul asta. Din ce am vorbit personal cu Andreea inainte de vacanta de Paste, mi-a confirmat ca la sfarsitul anului preconizeaza sa se retraga.

• Like 2
  • Minus 1
  • Oras:ploiesti
  • Oras:ploiesti
Postat

Salutare!

Ma poate ajuta cineva cu numarul de telefon al colegei Anei, Andreea? Sau cu topicul ei? Nu reusesc deloc sa o gasesc.

Ms!

Postat

Salutare!

Ma poate ajuta cineva cu numarul de telefon al colegei Anei, Andreea? Sau cu topicul ei? Nu reusesc deloc sa o gasesc.

Ms!

Citeste cu atentie pe acest topic postarea 384 de pe pagina 20 (pe la inceput) si ai sa gasesti singur raspunsul ...

• Like 3
  • Minus 1
Postat

se pare, totusi, ca ana ia o pauza sa vada tarile calde dupa care revine

Postat

se pare, totusi, ca ana ia o pauza sa vada tarile calde dupa care revine

Nu ”se pare”, ci sigur ia o pauza. Sa speram ca ai dreptate si revine. :unsure:

• Like 3
  • Minus 1
Postat

Imi pare rau baieti,dar Ana numai revine!Asadar va rog sa sterge-ti acest topic dupa cum a cerut si ea!Daca sunteti interesati de show intr-o saptamana voi avea o noua colega!Va pup unde va place :*

• Like 4
Postat

ana a postat pe un alt forum ca ia o pauza.

cred ca stii, favorita esti tu   :snap

Postat

Imi pare rau baieti,dar Ana numai revine!Asadar va rog sa sterge-ti acest topic dupa cum a cerut si ea!Daca sunteti interesati de show intr-o saptamana voi avea o noua colega!Va pup unde va place :*

ana a postat pe un alt forum ca ia o pauza.

cred ca stii, favorita esti tu   :snap

Si pe forumul asta postase initial ca va lua o pauza. Dupa care s-a hotarat sa se retraga definitiv. Daca si Andreea a confirmat, atunci informatia este foarte sigura. Pentru mine, e vestea proasta a zilei. A saptamanii chiar. :( :( :( :(

Dar trebuie sa-i respectam hotararea. Anutza, iti multumesc pentru momentele frumoase pe care le-am petrecut cu tine si iti urez succes in tot ce vei face de acum incolo. Fie ca tot ce iti doresti tu sa ti se implineasca.

Te pup scumpica! :bye :kiss3

• Like 3
  • Minus 1
Postat

@viezuremanz

aduce andreea o gagica la fel de buna.

Voi afla amanunte direct de la sursa. Si daca imi da acceptul, voi scrie si aici pe forum. :)

• Like 3
  • Minus 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...