Sari la conținut

Noua in Bucuresti-/-Ana Marya- 0728.144.692 -Bd.DECEBAL

Vizitator ana marya

Postări Recomandate

Vizitator ana marya
Reputație: 0
Postat

Disponibila:*:*:

• Like 1
Vizitator ana marya
Postat

Disponibila:*:*:*

• Like 3
  • Oras:Bucuresti
Postat

Dolofan pizda

mi se pare ca e o "gogosica" normala... epilata si corespunzatoare. Ciudat e ca isi ascunde sanii... ori sunt cu cicatrici de la siliconare ori sunt cam moi si lasati, poate e mamica

• Like 1
Postat

pentru altii este perfecta  :blushing2

eee... nu fi rau aproape fiecare femeie e frumoasa in felul ei. Sti cum se zice "Nu exista femeie urata, ci doar barbati care au baut prea putin" Dixit.

Vizitator madalin96
Postat

Primesti virgini ana?

Vizitator ana marya
Postat

Da dragul meu:*:*

• Like 2
Vizitator ana marya
Postat

Disponibila:*:*

• Like 2
  • Oras:Pussy Heaven
  • Oras:Pussy Heaven
Postat

Salutare,

Dupa weekend am zis sa ii fac o vizita lui Ana Maria tinand cont ca am vazut-o saptamana trecuta cand am fost la Andreea si mi-a placut.

Am facut programarea in jurul diminetii pentru orele pranzului. Programare respectata la fix.

Locatie pe Nerva,moderna,curata,cu tot ce trebuie in ea.

Am ajuns in locatie unde Ana Maria ma astepta discret intr-un body de plasa negru foarte sexy si care ii punea in valoare corpul zic eu.

Ana Maria este genul de femeie normala,nu slim dar cu un corp placut. Are sani mari,cu sfarcuri destul de erectile,putin lasati dar deloc deranjant parerea mea.

La fata este draguta cu niste ochi frumosi foc. 

Putin de burtica dar si aici nimic deranjant. 

Mie mi-a placut cel mai mult fundul,care este pe placut meu (deci strict parerea personala)

Dupa cateva tigari,discutii de tot felul si un pahar de suc am fugit la igienizare si am trecut in camera de nebunii.

Actiunea a debutat cu un oral bine executat,cu atentie si la celelalte zone,lent la inceput care s-a transformat in DT pe parcurs si cu un ritm mai alert (  a avut si are de la cine sa invete in continuare )

Dupa cateva minute bune de oral,a inceput sa ma sarute pe corp si  am trecut la normal  :doggystyle  unde am descoperit o pasarica stramta dar nu prea umeda. 

S-a implicat bine la normal,contre,cu gemete mici cat sa fie placute,mangaiat pe OO si cateva minute mai tarziu am si finalizat asa.

O priveliste foarte frumoasa in pozitia asta cu Ana Maria,are un cur futabil rau.

Am luat o pauza de tigara,un suc iar,am mai discutat una alta si in loc de numarul 2 am ales un masaj.

Masaj bine executat,destul de ok incat sa ma faca sa ma relaxez si sa plec de acolo fericit.

Dupa masaj am primit si un sarut de final :)

Si inca un sarut cand am iesit pe usa,ambele placute si de efect :D

Unele poze parerea mea ca nu o prea avantajeaza,in realitate aratand ceva mai bine ca in unele poze.

Concluzie : 

M-am simtit foarte bine in compania lui Ana Maria si o recomand.

Si ca sa numai fiu in ilegalitate am sa dau si note: 

Igiena : 10 

Aspect Ana Maria : 8

Oral : 8

Normal : 8

GFE : 8

Anal : cand o fi valabil :)

Amenda : 250 ron/1h

Acestea fiind spuse,va doresc experiente cat mai placute.

Ana Maria te sarut si spor in toate.

• Like 12
  • Minus 7
Vizitator ana marya
Postat

Multumesc:*

• Like 4
Postat

Astazi, desi a fost frig, rasfoind forumul am decis ca e timpul pentru o vizita. Si mi-am aruncat ochii pe pozele Anei Maria si am decis pe loc. Am contactat-o prin mesageria privata si in jumatate de ora am fost la ea. Ce pot sa va zic este ca am plecat foarte multumit:

- Aspect: 8,5. Este frumusica, cu ochii verzi, corp frumos. Ea zice ca mai vrea sa slabeasca, dar arata bine si asa. Mie imi place. :) 

- Normal: 8,5; 

- Oral 8

- GFE: 9. Asta este punctul ei forte, oferind si FK. 

Sa nu uit sa mentionez ca este ok la capitolul igiena si nu este nimic de reprosat. Este o fata pe care o recomand. Poate vi se par mici notele, dar nu sunt. Am decis sa nu dau mai  mult de 9. 10 ar trebui sa fie perfectiunea, dar naiba stie care este. 

• Like 8
Vizitator ana marya
Postat

Disponibila:*:*

• Like 2
Vizitator ana marya
Postat

Va multumesc frumos:*:*

Postat

felicitari pt promovare ana-maria !

E bine ca mai tii din cand in cand cont si de recomandarile clientilor  .... chiar si dupa 10 luni ... :laugh2

Felicitari Ana Marya! :first

• Like 9

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...