Sari la conținut

Noua in Bucuresti-/-Ana Marya- 0728.144.692 -Bd.DECEBAL

Vizitator ana marya

Postări Recomandate

Vizitator rebel_
Reputație: 0

Hmmm... te-ai mutat singura langa camera de comert?

iar numarul 2 nu a mai urmat....din pricina pulii care nu s a sculat. :). Shit happends!

Stai linistit, altii o patesc si la primul numar.

Link spre comentariu

Intr-o zi frumoasa de primavara am sunat si eu la usa domnisoarei. Programarea am facut-o prin sms cu cateva ore inainte iar raspunsul a venit aproape instant. Am ajuns pe bulevardul Burevista cu cateva minute inainte de ora stabilita, am sunat, am schimbat vorbe cu Andreea, colega ei, care m-a rugat sa mai astept cateva minute. Iese cineva pe usa de la scara, si as putea sa pun pariu ca el a fost antefutaciosul Anei…prea avea un zambet larg si privirea zen…oricum baiat valabil. Ajung la usa, trrrrrrrrr, top top top…platformele alea indispensabile fetelor care practica sportul asta si apare ea….minunea de fata cu care urma sa am de-a face. Pupaturi prietenesti pe obraz…eu sunt eu, tu esti tu, sa purcedem la treaba zic. Dusat rapid, trecut in camera de dezmat, vine si protagonista povestirii, se lasa fratilor si se infunda cu gurita in adormitul meu accesoriu. La cererea mea am montat preze, totul protejat…cel putin la prima intalnire. Oralul a fost bun, spre foarte bun cu pompa, ruperi de ritm, lins oute, senzatii de senzatii. Trecut la un normal foarte normal, dar parca tot cu gandul la oralul de dinainte trageam. Am revenit la oral, sper sa nu fi chinuit fata prea tare. Terminat in glorie dupa cateva minute in preze. Dusat din nou, facut cunostinta si cu Andreea care isi plimba nudul agale prin incapere, chiar le-am spus fetelor daca din greseala nu am cazut in rai cu asa goliciuni in jurul meu. Instant am trecut-o pe Andreea pe lista de must have, sper zilele astea sa se intample….daca mai fac niste saving-uri J Cam asta a fost povestea si ca totul sa se termine ca intr-un vis, asta mica, Ana, imi confirma ca mi-a salvat numarul de telefon in agenda si data viitoare am prioritate J

Ca  ma conformez regulamentului ofer si niste note:

Locatie: 9 – nu am nimic de reprosat, iti de o senzatie de familiaritate
Aspect
: 9
– sanii putin lasati si unul sau doua sau chiar trei kilograme in plus
Oral: 9 – putina graba la punerea caciulitei

Normal: 9

Atitudine: 10 – O bomboana de fata, amabila, atenta, tot timpul pusa pe sotii si cu zambetul pe buze
Achitat la sfarsit 100 lei pentru 30 de minute….am depasit putin, fara probleme
De vizitat: cu siguranta DA

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Bacau

Salutar

Fusei si eu din nou la Ana Maria  saptamana trecuta...am aflat cu ocazia asta ca si-a schimbat locatia...Am cunoscut-o si pe Andreea - fetele sunt nebunatice rau...Eram cam pe fuga si am ramas doar o finalizare

Notele:

locatie 9

fata 9

oral 8

normal 9

atitudine 10

Voi reveni cu siguranta!! De vizitat si colega Andreea

Spor la veverite!!

• Like 3
Link spre comentariu
  • Oras:Bucuresti

Salutar

Fusei si eu din nou la Ana Maria  saptamana trecuta...am aflat cu ocazia asta ca si-a schimbat locatia...Am cunoscut-o si pe Andreea - fetele sunt nebunatice rau...Eram cam pe fuga si am ramas doar o finalizare

Notele:

locatie 9

fata 9

oral 8

normal 9

atitudine 10

Voi reveni cu siguranta!! De vizitat si colega Andreea

Spor la veverite!!

La recenzia trecuta i-ai dat 9 la oral. De data asta ti-a facut unul mai slab de ai scazut un punct? Din experienta mea, de regula, notele cresc de la o recenzie la alta. :)

• Like 1
Link spre comentariu

Salutare!!!

Am dat 8 de data aceasta deoarece la vizita anterioara am stat 2 finalizari si s-a straduit mai mult! Acum, probabil a simtit ca eram cam grabit si a pus mai repede cauciucul!!! |Este o fata foarte ok lasand la o parte calificativele!!

Link spre comentariu

Salutare!!!

Am dat 8 de data aceasta deoarece la vizita anterioara am stat 2 finalizari si s-a straduit mai mult! Acum, probabil a simtit ca eram cam grabit si a pus mai repede cauciucul!!! |Este o fata foarte ok lasand la o parte calificativele!!

Pai daca i-ai spus ca stai doar o finalizare, era normal sa incerce sa te rezolve in timpul in care erai dispus sa stai. Doar nu era sa te faca sa pleci fara sa finalizezi daca ar fi mai lungit actiunea! Si pentru ce mai dai calificative daca vrei sa le lasi la o parte? Ca asa e la moda pe forum? :)

• Like 1
Link spre comentariu

Domnul meu.....Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni.

Ideea este ca eu nu am vorbit nimic cu ea despre cat vreau sa stau sau ce doresc...A decurs totul de la sine. Dupa prima finalizare mi-am dat seama ca era putin cam tarziu si trebuia sa ma intalnesc cu cineva - si era obligatoriu sa ajung la timp..I-am zis ca nu mai pot sa raman si asta a fost...Diferenta dintre note - daca asta te interesa - vine si de la ce am simtit eu pe moment..Cred ca s-a descurcat mai bine data trecuta la oral . Atat!! Si sper ca nu ai impresia ca eu stau acum sa ma uit la postarea anterioara sa vad ce note I-am dat si apoi sa vin cu o comparatie..Nu am rabdarea necesara..Notez ce simt la momentul respectiv!

De ce dau note?? - am facut treaba asta pentru ca, se pare, asa este regulamentar!! Tot timpul fac la fel...Daca vrei parerea mea - notele pot fi subiective si influentate de gusturile fiecaruia - adica unul caruia ii plac fetele skinny, nu o pot nota pe domnisoara in cauza cu 9 sau 10 la aspect !!

Numai bine!

Link spre comentariu

Domnul meu.....Nu vreau sa intru in polemici cu nimeni.

Ideea este ca eu nu am vorbit nimic cu ea despre cat vreau sa stau sau ce doresc...A decurs totul de la sine. Dupa prima finalizare mi-am dat seama ca era putin cam tarziu si trebuia sa ma intalnesc cu cineva - si era obligatoriu sa ajung la timp..I-am zis ca nu mai pot sa raman si asta a fost...Diferenta dintre note - daca asta te interesa - vine si de la ce am simtit eu pe moment..Cred ca s-a descurcat mai bine data trecuta la oral . Atat!! Si sper ca nu ai impresia ca eu stau acum sa ma uit la postarea anterioara sa vad ce note I-am dat si apoi sa vin cu o comparatie..Nu am rabdarea necesara..Notez ce simt la momentul respectiv!

De ce dau note?? - am facut treaba asta pentru ca, se pare, asa este regulamentar!! Tot timpul fac la fel...Daca vrei parerea mea - notele pot fi subiective si influentate de gusturile fiecaruia - adica unul caruia ii plac fetele skinny, nu o pot nota pe domnisoara in cauza cu 9 sau 10 la aspect !!

Numai bine!

Ok, asta te-am intrebat. Daca ti se pare ca a prestat mai bine la oral prima oara. Asa ai considerat, asa ai notat. Insa cand dai note, daca vrei sa dai note, cauta sa fii obiectiv. Pune-ti intrebarea daca nota pe care o dai tu, o poate da si altul in situatia ta.

Iar la aspect vad ca oricum i-ai dat 9 .... :)

• Like 1
Link spre comentariu
  • Membru Premium
  • Oras:...
  • Oras:...

Vizitat acum vreo saptamana. Atunci le-am gasit in zona Camerei de Comert intr-un bloc nou construit, apartament cu 2 camere curat si dragut mobilat. 

Imi deschide usa Ana Marya un zambet toata, ne pupam, ne pipaim, eu deja ma ”bucuram”.

Dupa ce ies de la dus, dau de vechea mea cunostintă - Andreea, imbracata cu tocuri de 20 cm, roscata si cu dor de pula. Pacat ca avea programare si eu n-aveam oricum timp sa continui la ea.

Dupa ce ne-am luat putin limba-n gura (FK - cum ar spune americanu) de bucuria revederii, deja eram bulversat si nu stiam cine o sa-mi suga pula: Andreea sau verisoar-sa?

In fine, raman singur cu Ana Marya, ce-mi aplica niste limbi strategice, in gura, pe gat, urechi, timp in care imi maseaza organul si deodata se lasa pe vine si ma ia la un oral neprotejat bun spre foarte bun, insa fara deep, cu lins de coaie, cu priviri perverse, intr-adevar - o imagine de retinut.

Continuam cu un dans lasciv cu spatele la mine de era sa i-o infig fara protectie (vorba vine) si purcedem la niste ”limbi in pizda” (cunillingus - tot vorba americanului). Eram atat de incins si-mi era atat de bine culcat pe spate si cu o bruneta țâțoasă ce-mi sugea pula ca n-am mai vrut altceva si am finalizat in gura ei, ce a adunat constiincioasa tot.

Dupa partida scurta de dragoste in gura, revine si verisoara-sa miscandu-se pe-acolo in ciuda pulii, tachinandu-ma si facandu-ma sa regret ca nu mai pot sta. Fetele mi-au oferit clipe perfecte pentru o asemenea vizita: buna-dispozitie, glume, tachinari sexuale...

Pe scurt:

Locatie - 9,5

Igiena - 10

Corp - 8,5 (sânii cam lăsați - se vede si in poze, ceva burtica...)

Față - 8,5

Oral neprotejat - 8,5 (datorita CIM-ului)

Mai degraba PSE - 8,5, decât GFE

Raport calitat/preț - Foarte bun - 100 lei - 35 min.

Trebuie sa revin neaparat sa vedem si normalul, mai ales in pozitia asta in care mi-a permis s-o fotografiez pentru voi:

Va rog sa observati in plan nu foarte indepartat o pizda doritoare de pula!  :doggystyle 

post-15533-0-94172700-1459169653_thumb.jpg

post-15533-0-28824500-1459169667_thumb.jpg

• Like 29
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...