bethovenor Reputație: 117 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:New York Oras:New York Postat Septembrie 30, 2015 NEW domnisoara frumoasa si finuta ofer companie domnilor seriosi si generosi. Va astept intr-o locatie de lux pentru clipe de neuitat..NU MA DEPLASEZ. NU RASPUND LA NR ASCUNS, FIX SAU SMS. ROG IDIOTI SA SE ABTINA TEL 0764056726 Locatia pe Circumvalatiunii. Apartament OK, locuieste singura. Tarif 80 / fin OP130 / fin cu ONP150 / fin ora Desi domnisoara a sustinut la telefon ca pozele sunt 100% ale ei. Nemodificate, in realitate nu pare sa semene cu persoana din poze.Este blonda, dar parul il avea prins in coada cand am vizitat-o eu si nu parea culoarea din poze.Sanii erau mai lasati, picioarele mai groase, burta mai mare, probabil ca sunt poze de acum cativa ani ?!Pentru mine a fost o dezamagire cand am vazut-o. Aspect - 7OP - 6 banalNP - 6 am terminat foarte rapid fiind pe grabaGFE - nu ma intereseaza, dar prietenoasa si amabila. Concluzie finala - nu mai revin. Pozele sunt fie false, fie vechi. 5
cassy Reputație: 16361 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Septembrie 30, 2015 http://xbabe.com/albums/009-pics-wavy-blonde-hair-and/ 2
adidas2009 Reputație: 17 Postat Septembrie 30, 2015 Oras:Arad Oras:Arad Postat Septembrie 30, 2015 Poze false e plin si pe publi de anunturi cu pozele astea 1
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum