Sari la conținut

EU SUNT O DAMA DE COMPANIE

Vizitator Acadeaua

Postări Recomandate

Vizitator Acadeaua
Reputație: 0
Postat

azi am descoperit acest forum, si nu pot decat sa spun ca …SI EU SUNT O DAMA DE COMPANIE , O PROSTITUATA numai cand suma reprezinta o ispita sau o necesitate prea mare, dar niciodata O CURVA PENTRU PLACERE! am marea sansa de a iubi si a fii iubita de un baiat…educat, extrem de inteligent…Face dragoste mereu pe vama veche,faultline, imi scrie poezii…imi cumpara flori! :P sunt doua roluri…pe care trebuie sa mi le asum si sa le separ, e extrem de trist! am mare nevoie de bani, deoarece imi doresc sa nu fiu privita ca o persoana care nu e suficient de buna pentru a se ridica la inaltimea pretentiilor familiei lui, in primul rand o fac pentru mine…pentru necesitatea unei vieti mai bune, mai comode! stiu ca voi inceta curand, forumul asta a atins o coara sensibila, voi inceta! vreau sa fiu iubita si sa iubesc pentru a-mi aduce aminte de contactele sexuale in care ma rugam sa se termine cat ma repede sa iau banii si sa plec sub dush. Vreau sa fiu o mama, o sotie, si sa uit ca odata am fost nevoita sa fac aceste lucruri. Nu vreau sa fiu bantuita nici de saracie nici de amintiri si remuscari

Postat

bun gasit acadeaua :)Un amic de-al meu, care-mi povesteste diverse patanii din trecut si care a avut legaturi cu prostituate imi spunea cum i se destainuiau ele. Altele ii faceau cadouri scumpe (am vazut cum a aparut cu masina peste noapte si a vanmdut-o la o luna dupa.. cica nu vroia cadouri din bani facuti asa), altele il cereau de sot.Ideea principala e alta: femeile astea sunt goale pe dinauntru, si-au calcat sufletul in picioare. Pentru asta nu e nevoie sa fii prostituata. Poti muri pe dinauntru facand orice altceva si simtindu-te nefericit(a).Eu mai bine mor de saracie, nu degeaba se spune ca banul este ochiul dracului.Incerc sa-mi imaginez cum e sa traiesti mereu ascunsa, sa nu spui ce faci, sa nu ai cu cine sa imparti bucurii, sa locuiesti singura intr-un lux exorbitant, sa iti oferi corpul cuiva pe care nu-l vrei.my opinion

• Like 1
Postat

vei fi bantuita de puli. puli groase si noduroase vor iesi de sub pat si te vor musca si te vor penetra si te vor abuza verbal (ca astea sunt puli care vorbeste). vei fi prizoniera pulii!

Postat

cand suma reprezinta o ispita prea mare, tot curva de placere se numeste.. Altfel ai spala si pe jos si nu te-ai fute-n laturi. In fine, asta e deja redundant

Vizitator Acadeaua
Postat

Va multumesc pentru jignri, dar poate ar trebui sa intelegeti ca nu ma afecteaza. e mult mai greu sa traiesc cu constiinta mea …! imagini cu penisuri care ma bantuie…sincer nu am, nu cred ca voi avea ! nu e dureros contactul sexual, e dureros contactul vizual cu o persoana care nu iti trezeste nici un sentiment dar totusi…iti invadeaza partile intime! atata timp cat vor fi barbati exploratori…vor exista si femei…victime ale luxului, ale propriilor pretentii pe care nu au rabdarea sa si le satisfaca treptatprin spalarea podelelor! mama mea a facut asta, si e o vaduva nefericita si vesnic sacrificata! nu veau aceasi viata, nu vreau un iubit muncitor in taximetrie sau in fabrica, care ajunge frustrat, obosit , transpirat acasa…vreau un baiat ca cel pe care il am! m-ar iubi si daca as spala podelele, dar acest statut imi va aduce numai complexe! sper sa ma iert eu si dumnezeu ca am ambitii pe care nu le pot implini prin spalarea podelelor ! si…nu va afla nimeni, niciodata…deoarece cand vine vorba de aparente…reusesc sa le pastrez mereu… am nume fals, si nu ies niciodata in romania sau cu romani ! iar daca cel care va afla …ma va jigni , ii voi aminti cat de mandru a plimbat la brat o blonda siliconata, atenta la detalii, un magnet al privirilor! si cred ca imi e suficienta apasarea rolurilor in care ma impart incat sa ma afecteze o palma orgolioasa primita de la un creier neputincios !

Postat

acadeaua,tu de fapt ce vrei de la viata noastra? vezi ca am o zi cat se poate de fututa! vrei sa imi iau batistutele si sa plang de mila ta? nu iesi cu romani - mi se brehane! daca zici ca are cine sa te iubeasca, de ce ne mai plictisesti? see you in hell!

Postat

sau daca tot… macar rupe-ti veverita ca sa te tina minte cat mai multi. ca daca nu e calitate, te poti evidentia prin cantitate. poti incerca sa iei 8 puli deodata. daca vrei te impresariez…

Vizitator Acadeaua
Postat

Intentionat am scris despre silicoane, doar pentru a va face sa intelegeti ca prima problema in ceea ce priveste perceptia oamenilor este IMAGINEA, desi am facut anumite confesiuni despre trairile mele interioare…nimeni nu face vreo referire, insa…am dedicat o singura fraza imaginii mele ca mai apoi sa interveniti prin opinii acide! nu imi plang de mila, sunt al naibii de inconstienta ca pot sa fac chestia asta, al naibii de sclava a luxului! si atata timp cat sufar numai eu din cauza asta…cred ca va ramane problema mea! oricum nu am nici un regret in privinta a ceea ce am scris si de ce, pentru ca nca o data s-a ntarit ideea ca daca nu eram siliconata …nu cream absolut nici o controversa! Membru de mai sus tu cred ca ai inteles pana acum cel mai bine ceea ce am scris, ai foarte mare dreptate in tot ceea ce spui! poate tot ceea ce am scris, nu ar trebui sa va faca sa va concentrati asupra persoanei mele…ci poate ar trebui sa acceptati ca in societatea noastra exista asemenea non-valori ultra promovate care influenteaza persoanele ca mine…! si atunci voi continuati sa criticati sau incercati sa faceti ceva in aces sens? eu urmez o facultate, ma cizelez pe cat posibil cultural si moral si visez sa pot preveni asemenea cazuri ! aceste sunt planurile pentru viitorul indepartat, deocamdata…fac asta, uneori imi plang de mila deoarece imi stiu aptitudinile si sensibiliatea care o ranesc mereu, insa alteori ca si azi…privesc inainte si ma gandesc ca e o etapa care va trece curand…totul depinde de mine, acum! dar poate in acest timp in care voi criticati sunt mii de tinere care se uita la tv si vad non valorle tarii si se lasa influentate! face-ti ceva in sensu acesta si promit ca nu va mai dezgust prin felul meu de a fi!

Postat

acadeaua numai militant al pacii nu ma vreau! cum tu scrii toate balariile aici, am voie sa scriu si eu ce am chef! dar as fi curios cam ce asteptari crezi tu ca am eu. daca esti in stare sa ghicesti macar una, esti tare.

Vizitator Acadeaua
Postat

jimer si cel/cea de mai sus va cunosc asteptarile…acelea de a face publica toate momentele dezgustatoare…pentru a fi luata in deradere, pentru a va face pe voi sa credeti ca sunteti oameni mai buni! ei bine, nu va luati batistutele…nu asta e asteptarea mea! vroiam sa imi expun trairile, poate intelegeti ca unele dame de companie au sentimente ranite profund si congelate pentru a mentine o aparenta ! asta nu ma face neaparat mai buna, asta nu e o scuza sau o justificare! asta arata ca sunt umana…! si nu sunt avida numai dupa sex, lux etc. … priviti o clipa mai departe de aparente! nu va limtati in universul in care exista numai pozitiv si neutru…fiecare persoana traieste undeva la limita intre ele! eu asta fac, sunt o dama de lux, dar voi sunte-ti ceva militanti ai pacii? va rog, scutiti-ma de judecata voastra inainte de a va revizui propriul caracter.

Postat

Acadeaua, iti respect sentimentele si trairile, insa trebuie sa intelegi ca totul are un pret si mai ales ca nu poti avea totul.Viata e un echilibru fragil, nu poti sa fii si iubita si bogata si frumoasa si desteapta si intretinuta si etc, etc, etc.Pentru alegerile pe care le facem si pentru tot ce ne dorim, trebuie sa platim un pret, care de multe ori e foarte mare.Si mai cred ceva, tu nu ai nevoie de noi, tu ai nevoie de un psiholog sa iti rezolvi conflictele interioare.Bafta!

Postat

te rog sa inveti conjugarea verbelor la persoana a doua plural si sa o pui in practica. futu-i maicuta ma-si de facultate!hai sa te mai ajut cu un hint, ultimul pe ziua de azi, ca prea te scolesc moca in timp ce aia de la facultate iti iau banii si te trimit proasta pe strazi la supt de carici: nu ma ajuti sa ma simt mai bine cu mine insumi. ma ajuti sa ma simt mai bine. ma distrezi. esti ca o maimutica pentru mine. baga tumba!

Postat

acadeaua sunt convinsa ca te intelegem, cu toate defectele tale gramaticale. dar nu suntem obligati sa aprobam.

Vizitator Acadeaua
Postat

Bravo! atata timp cat exista persoane ca tine care se distreaza si nu iau atitudine …atata timp vor exista si “maimutzele” ! ok, m-am convins daca pana acum imi “multumeam” numai mie…acum este evident profilul societatii in care traim…una nepasatoare si “ironica” ! concluzia : ne vom intalni in iad ! :) eu o dama de companie cu un ironic , hehehe atunci chiar va fi amuzant! Sau culmea ironiei ar fi ca toate regretele mele sa ma faca sa iau atitudine, sa ma caiesc …si sa fu iertata, in timp ce tu iti vei cauta alte “maimutze” da da acolo in iad.A se intelege ca “iadul” vrea sa fie o metafora a dezechilibrului dintre pozitiv si negativ!

Postat

ce bine ar fi sa fie iadul acolo unde il situezi tu! inca nu stiu unde e, nu zic ca nu ai dreptate. dar daca tu crezi ca ar trebui sa fac parte dintr-o societate careia ii pasa de problemele tale, sa stii ca ar trebui sa ajungi, fara umbra de indoiala, in rai. acolo ajung cei saraci cu duhul!nicole

Vizitator Acadeaua
Postat

nu mi-ar permite caracterul sa imi dedic timpul pentru a-ti face profilul psiholgic numai ca sa deduc o asteptare de-a ta! poate nu sunt evident de clara si concisa…eu aici nu scriu pentru a fi judecata, sau pentru a judeca! ma amagesc singura ca exista un dram de putere in voi care va va determina sa luati atitudine, in loc sa criticati sau sa judecati sau mai rau sa va distrati! chiar aceasta este singura sursa de distractie? nu vreau sa va compatimesc …chiar eu, imaginati-va !chiar o dama de companie trebuie sa semnalizeze ca exista o “contaminare” in societatea noastra…pe care voi cu usurinta si convingerea cu care faceti critici…probabil o sa puteti si sa o rezolvati !!!!!!!!!

Postat
nu mi-ar permite caracterul sa imi dedic timpul pentru a-ti face profilul psiholgic numai ca sa deduc o asteptare de-a ta! poate nu sunt evident de clara si concisa…eu aici nu scriu pentru a fi judecata' date=' sau pentru a judeca! ma amagesc singura ca exista un dram de putere in voi care va va determina sa luati atitudine, in loc sa criticati sau sa judecati sau mai rau sa va distrati! chiar aceasta este singura sursa de distractie? nu vreau sa va compatimesc …chiar eu, imaginati-va !chiar o dama de companie trebuie sa semnalizeze ca exista o “contaminare” in societatea noastra…pe care voi cu usurinta si convingerea cu care faceti critici…probabil o sa puteti si sa o rezolvati !!!!!!!!![/quote']da , fix din vina mea esti tu curva. imi calc cuvantul si iti explic in continuare, dar chinuie-te dracului sa intelegi: nu iti e nimeni dator cu nimic. nici societatea. societatea nu e un fel de ma-ta. ma-ta sterge podele si iti pune mancare pe masa. societatea si statul iti asigura o educatie. mai departe e treaba ta cum procedezi, ce alegi etc. eu nu te judec nici pentru ca esti curva, nici pentru ca esti proasta, poti sa intelegi atata lucru? nu te judec pentru nimic. ma distrezi. ma distreaza prostia ta mai mult pentru ca incerci din rasputeri sa o maschezi. nu merge. pentru asta nu s-a inventat fond de ten.
Postat

ce atitudine sa iau? sa te implor sa nu mai faci ce (zici ca) faci? sunt adepta traiului liber. faci ce vrei, ca daca erai vreo sclava sexuala nu intrai pe forumuri publice. e ca si cum ai veni tu acum din neant sa-mi spui mie sa nu-mi mai vad de meseria sau de pasiunile mele.

Vizitator Acadeaua
Postat

k…am inteles :) heey trebuia sa spui din timp, ma faci sa imi dedic timpul naivitatii cu care am crezut ca voi totusi sunteti mai buni ?!!!foarte bine, nu lua atitudine, nu merit nici eu, nici celelalte viitoare dame , probabil nici fetita, sora, verisoara ta …! dar poate va razgandti totusi in privinta “distractiei” si a criticilor! as fi mult mai multumita stiind ca timpul acesta o sa il dedicati voua… si nu criticilor care atunci cand nu se vor a fi constructive ci numai facute pentru amuzament, atunci nu mai prea isi au rostul !

Postat

n-o mai puneti sa faca atatea tumbe…ameteste “saraca dama de companie” de la atatea tumbe si incepe sa debiteze si mai multe tampenii.

Vizitator Acadeaua
Postat

jimer si shmeny va cunosc asteptarile…acelea de a face publica toate momentele dezgustatoare…pentru a fi luata in deradere, pentru a va face pe voi sa credeti ca SUNTETI oameni mai buni” “dar voi SUNTE-TI ceva militanti ai pacii? va rog, scutiti-ma de judecata voastra inainte de a va revizui propriul caracter.” intr-adevar a fost o greseala ,o neatentie , o dovada de stupiditate, de ignoranta. care daca cititi cu atentie nu e repetata!

Postat
jimer si shmeny va cunosc asteptarile…acelea de a face publica toate momentele dezgustatoare…pentru a fi luata in deradere' date=' pentru a va face pe voi sa credeti ca SUNTETI oameni mai buni” “dar voi SUNTE-TI ceva militanti ai pacii? va rog, scutiti-ma de judecata voastra inainte de a va revizui propriul caracter.” intr-adevar a fost o greseala ,o neatentie , o dovada de stupiditate, de ignoranta. care daca cititi cu atentie nu e repetata![/quote']imi dedic tot timpul de care am nevoie, in limita disponibilitatii. daca am timp si vreau sa beau o bere, o beau. daca vreau sa plec in concediu si am bani, plec. daca n-am incerc, pe cat posibi, sa nu ma fut in cur pentru a face rost. mai bine imprumut. daca vreau sa beau o bere si nu am bani imi sun un prieten. tu ai avantajul ca nu-ti lipsesc banii. eu am avantajul ca daca-mi lipsesc gasesc solutii care sa nu-mi afecteze popoul. si in oglinda…ma uit cu oarecare lejeritate. pizda mea…eu cred ca o duc bine. pricepi ceva? tumba!
Vizitator Acadeaua
Postat

Repet, scopul lucrurilor pe care l-am scris a ramas acum, pentru ca vad ca mai mult nu puteti, acela de a va face sa intelegeti ca daca nu puteti ajuta…macar incetati sa criticati pentru amuzament…si ar trebui sa va dedicati pasiunilor voastre, nu vreau sa cred ca aceasta este singura ! :) Nimeni nu e de vina ca eu fac ceea ce fac, imi asum responsabilitatea ! nu am asteptat intelegere sau solidaritate…ci o atitudine! ori ignorati ori ajutati(si nu pe mine!!!!)! cu ce ma vor incalzi criticile! aaa da, uitasem… voi va distrati aici! :( have fun!shmeny! greu te prinzi! faceam aluzie la conjugarea verbului a fi la persoana a 2-a plural! iar cum greseala s-a produs in acel context …a trebuit sa o repet!!!pentru a explica, deoarece am vazut ca discutiile aluneca pe o panta gramaticala…si se pierde scopul discutiilor!!!

Postat

sunteti rai. as vrea sa zic ca o merita (fiindca e adevarat), dar sunteti un pic prea rai.acadeaua,nu cauta speranta si intelegere in oameni mai buni. trebuie sa stai tu pe picioarele tale, sa faci bani fara mustrari de constiinta, sa ii dai celui care te iubeste acelasi lucru inapoi. “trebuie” asta e foarte moralist, fiindca si eu cred ca fiecare face ce vrea. dar in cazul in care nu vrei, nu da vina pe societate, pe altii, pe vreun dezechilibru interior si viata prinsa intre doua lantzuri si alte cacaturi de genul asta. nu compatimeste nimeni. cu totii avem ocazia sa facem lucruri tampite pt multi bani. iar cei care isi iau riscul sa le faca inseamna ca nu au nimic de pierdut. nu te desconsidera nimeni. o faci singura pretinzand ca esti nush ce sclava a vietii. revino-ti!

Postat

Am ras cand am citit ceea ce a zis acadeaua:”ma va jigni , ii voi aminti cat de mandru a plimbat la brat o blonda siliconata, atenta la detalii, un magnet al privirilor!”…Cu asta te mandresti?Te mandresti cu faptul ca iubitul tau este atras de silicoane si de vopseaua pe care ti-o pui in cap atunci cand iti apar radacinile negre?Unde este sensibilitatea despre care ai tot vorbit?Eu una te vad foarte confuza,sustii ca esti sensibila si te dai ranita,apoi te mandresti cu doi sani falsi si un par blond.Poate ca am conceptii invechite desi sunt tanara,poate ca sunt am orgoliul mai mare decat China dar…eu una,daca as iubi pe cineva asa cum sustii tu,si m-as respecta ca persoana,nu mi-as vinde corpul pentru NIMIC in lume.Este cel mai ieftin gest pe care l-ai putea face,si cea mai mare greseala fata de barbatul pe care il iubesti si mai presus de orice,fata de tine.Nu te compatimi pentru ceea ce faci pentru ca nu te obliga nimeni sa te prostituezi.Cam atat am avut de zis.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...