Sari la conținut

Salon Pleasure - dambu rotund - domn'soara Maya

Postări Recomandate

Postat

Am fost acuma ceva timp (cam 1,5 ani) la o locatie undeva pe o straduta paralela cu Maramuresului, in sus pe deal. Era o casa dragut amenajata cu mai multe fete, o domnisoara Maya era sefa. Nu am mai auzit nimic de atunci de acea locatie iar aici nu am gasit nicio asociere cu numele salonului sau a matroanei. Era acolo o fetita tare draguta si sunt curios daca mai presteaza sau daca stie cineva ceva de ea.Merci. Din pacate nu am mai multe repere.

Vizitator tankul
Reputație: 0
Postat

acuma presteaza numai matroana Maya,dar cu mai multe nume de scena : carmen,ana,iulia,claudia

bullshit = ban, ai mai fost avertizat

• Minus 1
Vizitator caramia
Postat

Am sunat astazi la numarul 0732686317.

Mi-a raspuns o voce amabila la inceput, la final mi-a inchis telefonul in nas :(

N-am inteles cate sunt, ba vorbea la persoana I, ba la a III-a :)

Am inteles tarifele: intre 160- 250, masajul si 400 compania. Dupa spusele ei inteligente, compania este mai complexa decat masajul :) :)

La intrebarrile referitoare la serviciile oferite pt. aceste preturi astronomice, am reusit (inainte de a-mi inchide telefonul) sa aflu ca respectiva se duce la cel mai scump coafor :) :) Si ca are clienti fideli :)

Musai sa fac un curs de hair stylist, vad ca e loc de agatat bagaboande cu staif :) :)

• Like 1
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Buna, salonul din dambul rotund mai functioneaza si astazi si se afla in aceeasi locatie.

Postat

Buna, salonul din dambul rotund mai functioneaza si astazi si se afla in aceeasi locatie. S

unt mai multe fete si nu lucreaza una sub acelasi nume, dar ce sa faci nu poti multumi pe toata lumea.

Vizitator golanul
Postat

sant obraznice nusi merita banutii

• Minus 1

• Administrator
  • Oras:La butoane
  • Oras:La butoane
Postat

salut golanul si bun venit pe forum

asteptam recenzia detaliata

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...