edystancu Reputație: 446 Postat Ianuarie 30, 2012 Postat Ianuarie 30, 2012 Am fost acuma ceva timp (cam 1,5 ani) la o locatie undeva pe o straduta paralela cu Maramuresului, in sus pe deal. Era o casa dragut amenajata cu mai multe fete, o domnisoara Maya era sefa. Nu am mai auzit nimic de atunci de acea locatie iar aici nu am gasit nicio asociere cu numele salonului sau a matroanei. Era acolo o fetita tare draguta si sunt curios daca mai presteaza sau daca stie cineva ceva de ea.Merci. Din pacate nu am mai multe repere.
Vizitator tankul Reputație: 0 Postat Iunie 13, 2012 Postat Iunie 13, 2012 acuma presteaza numai matroana Maya,dar cu mai multe nume de scena : carmen,ana,iulia,claudia bullshit = ban, ai mai fost avertizat 1
Vizitator caramia Reputație: 0 Postat Iunie 14, 2012 Postat Iunie 14, 2012 Am sunat astazi la numarul 0732686317.Mi-a raspuns o voce amabila la inceput, la final mi-a inchis telefonul in nas N-am inteles cate sunt, ba vorbea la persoana I, ba la a III-a Am inteles tarifele: intre 160- 250, masajul si 400 compania. Dupa spusele ei inteligente, compania este mai complexa decat masajul :)La intrebarrile referitoare la serviciile oferite pt. aceste preturi astronomice, am reusit (inainte de a-mi inchide telefonul) sa aflu ca respectiva se duce la cel mai scump coafor Si ca are clienti fideli Musai sa fac un curs de hair stylist, vad ca e loc de agatat bagaboande cu staif :) 1
carmencj Reputație: -4 Postat Iunie 20, 2012 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 20, 2012 Buna, salonul din dambul rotund mai functioneaza si astazi si se afla in aceeasi locatie.
carmencj Reputație: -4 Postat Iunie 20, 2012 Oras:Cluj Napoca Oras:Cluj Napoca Postat Iunie 20, 2012 Buna, salonul din dambul rotund mai functioneaza si astazi si se afla in aceeasi locatie. Sunt mai multe fete si nu lucreaza una sub acelasi nume, dar ce sa faci nu poti multumi pe toata lumea.
Vizitator golanul Reputație: 0 Postat Noiembrie 4, 2012 Postat Noiembrie 4, 2012 sant obraznice nusi merita banutii 1
Administrator pisicuts Reputație: 114575 Postat Noiembrie 4, 2012 Oras:La butoane Oras:La butoane Administrator Postat Noiembrie 4, 2012 salut golanul si bun venit pe forumasteptam recenzia detaliata
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum