uragan Reputație: 2 Postat Octombrie 2, 2015 Postat Octombrie 2, 2015 Am fost la aceasta domnișoara , si am rămas profund impresionat,sint nou pe forum dar nu nou in domeniu,am recidivat de 3 ori intr-o saptamana,un îngeraș de fetița ! ! ! O sa recidivez din nou!
harrypoker77 Reputație: -411 Postat Octombrie 2, 2015 Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Telefon: harrypoker77 Oras:Lalaland Postat Octombrie 2, 2015 Poate ne spui si noua cum ai dat de ea.
nemuriciu Reputație: 277 Postat Octombrie 2, 2015 Oras:Numai deplasari Oras:Numai deplasari Postat Octombrie 2, 2015 si cum le convingi sa se frece pe bani
uragan Reputație: 2 Postat Octombrie 3, 2015 Autor Postat Octombrie 3, 2015 M-am dus ca prostu începător cu capul înainte si ... Surpriza arată mult mai bine ca in poze .
play hard Reputație: 95 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 3, 2015 Pune si tu un link ori o poza
uragan Reputație: 2 Postat Octombrie 3, 2015 Autor Postat Octombrie 3, 2015 Uitate pe pub24 la anunțul Siliconata finuta Arad Nu pot sa îți pun lincul , sint la volan
lica28 Reputație: 77 Postat Octombrie 3, 2015 Oras:undeva in balcani Oras:undeva in balcani Postat Octombrie 3, 2015 25 de ani,siliconata simpatica ,ofer sex Total , oral neprotejat cu finalizare orala ,,corporala,diferite pozitii ,69.,Sex intre sani,fantezi erotice cu jucari, accept cupluri si grupuri,accept saruturi,dominari .Pozele imi apartin Reale 100%Te astept...Sunama. Pupicii. http://media.publi24.ro/extralarge/20151003/0504/895f47501719b60b7ca804ed64c645bf.jpg
oare Reputație: 188 Postat Octombrie 3, 2015 Telefon: [email protected] Oras:arad Telefon: [email protected] Oras:arad Postat Octombrie 3, 2015 https://nimfomane.com/forum/topic/38593-sandra-siliconata-0737901502/ 2
sandra sexy Reputație: 5 Postat Octombrie 6, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Postat Octombrie 6, 2015 Multumesc pentru compliment .Uragan...Va pup baeti daca vreti sa ma cunoasteti intra pe publi24 aveti nr meu si pozele mele. 1
andrey9876 Reputație: 13 Postat Octombrie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:arad Telefon: [email protected] Oras:arad Postat Octombrie 7, 2015 Buna, spune-mi te rog mai exact cand esti disponibila (daca si in weekand) si amenda.
sandra sexy Reputație: 5 Postat Octombrie 7, 2015 Telefon: [email protected] Oras:Arad Telefon: [email protected] Oras:Arad Postat Octombrie 7, 2015 Da 200RON Finalizarea 300RON 1HR.Da sunt libera si in weekand sunama cand poti pentru detali multumesc te pup...
charny Reputație: -386 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:No man's land Oras:No man's land Postat Octombrie 15, 2015 Pfffffff mondialaNu ai drum si prin cluj?Macar o saptamana 1 3
sandra27 Reputație: 1 Postat Octombrie 15, 2015 Postat Octombrie 15, 2015 Cred ca da nu stiu sigur.... 1
sandra27 Reputație: 1 Postat Octombrie 15, 2015 Postat Octombrie 15, 2015 (Anunt inportant.)....Mi sa pus un anunt k nr meu de telefon si pozelele mele si scrie Transexuala.....Sa nu bagati de seama k nu sunt transexual sa stati linistiti ....Nu va speriati sunt Fata nu trans. Mi la pus cineva anuntul....Sa stiti k nu sunt bolnava va arat analizele in fata voastra ca vedeti k nu sunt bolnava etc...Sunt o fata curata si o dulceata de fetita cu bun simt, ma stiu foarte multi clienti cum sunt si ingrijita.Va pup.
nica Reputație: 19 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:arad Oras:arad Postat Octombrie 15, 2015 (Anunt inportant.)....Mi sa pus un anunt k nr meu de telefon si pozelele mele si scrie Transexuala.....Sa nu bagati de seama k nu sunt transexual sa stati linistiti ....Nu va speriati sunt Fata nu trans. Mi la pus cineva anuntul....Sa stiti k nu sunt bolnava va arat analizele in fata voastra ca vedeti k nu sunt bolnava etc...Sunt o fata curata si o dulceata de fetita cu bun simt, ma stiu foarte multi clienti cum sunt si ingrijita.Va pup.Am fost si eu la ea acu vreo 2 saptamini, e o fata simpatica, curata, per ansamblu am fost multumit de atitudinea si serviciile prestate de ea.
romanasul Reputație: -393 Postat Octombrie 15, 2015 Postat Octombrie 15, 2015 Am vizitat si eu domnisoara. Arata destul de ok la corp, dar in mod cert pozele o avantajeaza.Ca prestatie... e cam plictisita. Vorba multa, fapte putine.Am stat doua numere, sex total. Oral: 7 -nimic wow, facut la normaNormal: 8 - nu comenteazaAnal: 6 - nu am apucat prea mult ca nu te lasa Eu personal nu voi mai reveni. E genul de fata pe care o poti "combina" la chestii mai wow, dar mie mi s-a parut ca era satula de tot si pusa pe facut bani si nu pe oferit si satisfactii. 4 9
play hard Reputație: 95 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Timisoara Oras:Timisoara Postat Octombrie 15, 2015 Cat timp si cati bani ai spart?
uragan Reputație: 2 Postat Octombrie 15, 2015 Autor Postat Octombrie 15, 2015 Frate dacă nu te zgarcesti la bani fata știe meserie , caută niște postări mai vechi cu Sandra Siliconata si deschide o postare a lui harrypoker77 , si osa vezi ca apucat afara si ie profi, dar cu 200 lei nu cred ca reusesti
deian vasile Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2015 Postat Octombrie 16, 2015 Am vizitat si eu domnisoara. Arata destul de ok la corp, dar in mod cert pozele o avantajeaza.Ca prestatie... e cam plictisita. Vorba multa, fapte putine.Am stat doua numere, sex total. Oral: 7 -nimic wow, facut la normaNormal: 8 - nu comenteazaAnal: 6 - nu am apucat prea mult ca nu te lasa Eu personal nu voi mai reveni. E genul de fata pe care o poti "combina" la chestii mai wow, dar mie mi s-a parut ca era satula de tot si pusa pe facut bani si nu pe oferit si satisfactii.Salut am fost si eu la Sandra si surpriza mare a fost sa o gasesc acolo si pe MATURA proxeneta din Arad .Am preferat sa merg cu proxeneta am platit 3 mil pentru jumte de ora.Mai cred ca SANDRA produce pentru proxeneta Matura sexy.Sandra poate confirma ca asa a fost.Voi reveni cu o recenzie cu lux si amanunt
deian vasile Reputație: 0 Postat Octombrie 16, 2015 Postat Octombrie 16, 2015 Sandra are multe anunturi pe publi24 si mai are nr 0723862510 la care raspunde si proxeneta,din cate au povestit ele am inteles ca mai este un cuib in gradiste dupa pod pe partea stanga unde activeaza si proxeneta.
cassy Reputație: 16361 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 16, 2015 (Anunt inportant.)....Mi sa pus un anunt k nr meu de telefon si pozelele mele si scrie Transexuala.....Sa nu bagati de seama k nu sunt transexual sa stati linistiti ....Nu va speriati sunt Fata nu trans. Mi la pus cineva anuntul....Sa stiti k nu sunt bolnava va arat analizele in fata voastra ca vedeti k nu sunt bolnava etc...Sunt o fata curata si o dulceata de fetita cu bun simt, ma stiu foarte multi clienti cum sunt si ingrijita.Va pup.S-ar putea sa ti se traga din cauza postarii de aici http://nimfomane.com/forum/topic/8715-abby-travestita/?p=1482322
sandra5 Reputație: 3 Postat Octombrie 16, 2015 Postat Octombrie 16, 2015 Nu este adevarat ,nu am niciun peste tu ai venit la mine si tiam spus ca sunt ocupata cu cuplu ,iar tu mai injurat in toate felurile la usa tu ai venit fara sa suni la telefon.Ai vazuto pe o femeie si ai spus si ea nu intra si a spus femeia asta k nu intra e cu sotul ei.Asculta aici nu face tu aici reclama ca degeaba faci reclama dragul meu eu nu am prietene nu am peste ...Tu esti un client care ai venit fara sa ma suni la telefon:Si ai sunat in continu la usa.Vedeti de treaba ta nu mai posteaza tu ai numai prosti.Ce vroiai sa te iau pe tine cu 200 si sa pierd 7 milioane 1 ora cu cei cuplu.Asta vroiai nebunule dasta tu ai postat aici numai prosti ...Papa. 1
sandra5 Reputație: 3 Postat Octombrie 16, 2015 Postat Octombrie 16, 2015 Nu am nicio proxeneta dragul meu stai linistit ....nici prietena k oapa 1
sandra5 Reputație: 3 Postat Octombrie 16, 2015 Postat Octombrie 16, 2015 Analul il practic pentru ca imi place in anal si normalul il practic la pentru ca imi place iar ca vb cu voi vb pentru ca voi ma intrebati de lucruri si eu va raspund intr-o ora se practica 2 finalizari.Sex anal,normal,69,saruturi,normal,si companie atat si fantezi care le doritii.Multumesc. 1
cassy Reputație: 16361 Postat Octombrie 16, 2015 Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Oras:Sfantu Gheorghe (CV) Postat Octombrie 16, 2015 https://nimfomane.com/forum/topic/38593-sandra-siliconata-0737901502/https://nimfomane.com/forum/topic/20079-blonda-siliconata-0734720436/
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum