Sari la conținut

Sexy si dulce : telefon 0726045927

men66

Postări Recomandate

• Oras:Bacau
Postat

Salut Cristina, exista vreo modalitate sa ne putem vedea astazi, maine, sau sambata? Am incercat astazi sa dau de tine, dar fara succes. Ti-am trimis si doua sms, unde ti-am spus ca nu e nici o problema, sa imi dai un raspuns inapoi prin sms, pentru ca nu am prietena. Daca exista vreo modalitate, spune-mi cum sa procedez. Scuza-mi te rog insistenta.  Multumesc, o zi frumoasa in continuare.

Vizitator cristina730
Reputație: 0
Postat

Buna Cip_Cip ,am fost ocupată !te rog sa suni pentru programare dacă poți !Eu nu răspund la mesaje și nici la numere private!Imi cer scuze dar atâta timp cât sunt cu "cineva"nu răspund la telefon!pupicei!

• Oras:bacau
  • Oras:bacau
Postat

Am fost la Cristina si acum vreau din nou sa-i fac o vizita (creeaza dependenta !).Am stabilit detaliile prin PM si am ajuns in apartamentul ei (elegant si ultra-central). Socializam putin la o tigara si mergem in camera pentru "ostilitati" unde incepe Cristina un oral N "cu de toate" : scuipat,aspirat,deep,atentie la oute si batut cu "ciocanul" peste gura - ce sa mai ! ...excelent ! Dupa ce fixeaza caciulita se infinge in "junior" (reverse lady on the top) - pozitie in care se misca/arcuieste intr-un mare fel dupa care-l scoate din "pasa" si-l infinge in fund (cu un chef nebun) . Schimbam cateva pozitii si finalizez in cele din urma ,cu greu reusind sa aman momentul. Este ceea ce se numeste "campioana la sex total" - una din cele mai bune intalnite pana acum !! Note :

-locatie 10

-oral N 10

-normal P 10

-anal P 10

-aspect 9

-igiena 10

-gfe- 10

halatul - 150 pt. 1/2 h

• Like 2
Vizitator cristina730
Postat

Mulțumesc pentru vizită și sper să ne revedem cu bine pe viitor!

Vizitator cristina730
Postat

Bună dragii mei!Vreau să vă anunț ca vizita mea a luat sfârșit la voi in oraș !Multumesc frumos tuturor ce m-au vizitat și sper sa ne revedem cu bine in viitor!

Vizitator cuni
Postat

anilingus imi poti face tu mie, anal da fac doar protejat, iar uro iti pot face eu tie...pupici

:iagree

Vizitator cristina730
Postat

Buna tuturor , revin in oras pentru cateva zile asa ca va astept cu drag pe la mine ...pupici !!!

Vizitator cristina730
Postat

post-133994-0-55182200-1507548874_thumb.jpg va asteapta acest fundulet sa-l penetrati :girly

Vizitator cristina730
Postat

Bună dimineața dragilor!Nr de telefon valabil este 0754877349!Disponibilă pentru programări !😘

Vizitator cristina730
Postat

Bună !mă poți suna pentru detalii 😉Pupicei

Postat

Buna ! Ajung sâmbătă la 10 in Bacau. O sa vin doar pt ca ești in oraș. Am șanse sa te găsesc?

Vizitator cristina730
Postat

Din pacate nu mai sunt in Bacau , multumesc tuturor celor ce m-au vizitat si sper sa ne revedem cu bine data viitoare .

Vizitator cristina730
Postat

Buna tuturor ,  va anunt ca sunt in oras pentru cateva zile si daca aveti placerea sa ma vizitati va astept cu mare drag pe la mine , pupici !!! :kiss3

Vizitator cristina730
Postat

Noul numar de telefon este acesta 0747944559

Vizitator cristina730
Postat

cristina o partida in 3 se poate ??, in gen gang bang !

Sigur ca se poate , suna-ma pentru mai multe detalii !!!

Vizitator cristina730
Postat

Disponibilă dragilor!Pupicei!

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...