Sari la conținut

Sexy si dulce : telefon 0726045927

men66

Postări Recomandate

Vizitator cristina730
Reputație: 0
Postat

ehe urmatorul oras va fi Deva  :girly sunt o plimbareata.

• Oras:piatra neamt
  • Oras:piatra neamt
Postat

ehe urmatorul oras va fi Deva  :girly sunt o plimbareata.

calatoresti ceva, ar trebui sa iti faci un blog de calatorii,

prin piatra neamt nu ajungi?

mersi

Vizitator cristina730
Postat

Buna dragii mei din pacate trebuie sa anulez vizita mea in Bacau deoarece a intervenit ceva acasa si trebuie sa ajung urgent, va multumesc de intelegere si sper sa ne vedem intr-un viitor cat mai apropiat.

• Oras:Bacau
Postat

Buna Cristina! Totusi cam cand preconizezi ca ajungi in Bacau? Nu as vrea sa fiu plecat in concediu si sa stiu ca esti in oras....

• Oras:Râmnicu Vâlcea
  • Oras:Râmnicu Vâlcea
Postat

Buna.Legat de vizita la Valcea.Cu apartamentele e mai ciudat tinand cont de faptul ca nu cred ca o sa stai o perioada lunga de timp.Dar sunt cateva pensiune unde poti sa prestezi fara nici o problema.Una dintre ele are chiar intratea separata si,posibilii clienti nu sunt nevoiti sa treaca prin receptie.Este perfecta pentru acest timp de meserie.

Mult noroc si te asteptam.Eu unul sigur o sa te caut.

Postat

Hello! Mai stie cineva ceva de aceasta pasarica? Cand mai revine in Bacau??

Postat

Buna!

D-soara Cristina cand o sa revii prin Bacau?Am observat ca ai anuntat o vizita la Is in perioada imediat urmatoare.Te-am dezamagit noi bacauanii de nu doresti sa mai vii prin Bc?

Multumesc pt raspuns.

Weekend placut!

Vizitator cristina730
Postat

Buna tuturor , vreau sa va anunt ca de maine dupa orele 14 voi fi disponibila in oras pentru cateva zile , va pupic si abia astept sa ne revedem !!!

Vizitator cristina730
Postat

Din pacate nu mai ppt ajunge in oras din cauza unor probleme , scuze pentru inconvenient.

• Oras:bacau
Postat

Tinand cont de ultimele incercari( esuate) ale tale de a poposi cateva zile in Bacau era normal ca si aceasta incercare sa fie una esuata . Succes !!

Postat

Din pacate nu mai ppt ajunge in oras din cauza unor probleme , scuze pentru inconvenient.

Buna Cristina,

astept de multa vreme sa te intalnesc ... vizita ta se reprogrameaza sau se anuleaza cu totul ?

Postat

Cassy .... e vorba ca fata  spus din start ca nu are chef de acest forum , nici macar nu a bagat anunt pe el ... eu am spus doar ca am fost si nu am de gand sa dau detalii si ca doar a fost foarte bine.

Cat despre tepe si alte minuni ma simt obligat sa scriu .... aici nu a fost cazul si nici nu o sa vedeti o recenztie din partea mea

MARSH IN PIZDA MATII TIGAN BORAT SI RAPANOS..IA SI FA O BAIE BALAURE CA PUTI A GUNOAIE..BARAGLADINA IMPUTZITA...

• Oras:haihui
  • Oras:haihui
Postat

Bai zdreanta, ai vrut sa dai un partz si te-ai cacat pe tine?

Labus, fara laba fraiere, mai fa si tu o recenzie, ca faci basici in palme

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...