morceaas Reputație: 61 Postat Noiembrie 18, 2022 Oras:Olt Oras:Olt Partajează Postat Noiembrie 18, 2022 salutare tuturor va scriu in numele doamnei Mihaela nu mai poate comunica cu noi si nici poze nu mai poate posta din cauza noilori reguli impuse de pisicuț efectiv nu mai are voie sa scrie sau sa posteze... Daca vreti sa luati legatura cu doamna o cantactati telefonic o zi buna va doresc Link spre comentariu
ronny9999 Reputație: 347 Postat Noiembrie 21, 2022 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Partajează Postat Noiembrie 21, 2022 On 10/4/2022 at 5:43 PM, matura-roscata said: Buna,revin cu acelasi mesaj si cu parere de rau dar nu am vina ca nu e cazare, miine dupa ora 13 disponibila in Pitesti,trebuia sa ajung in Bacau nu am gasit cazare am incercat si in Buzau la fel nu e cazare,dupa inceierea sejurului din Pitestii o sa incerc sa ajung la Bacau sau la Buzau,multumesc. Cand revii in Bucuresti ? Link spre comentariu
dorina Reputație: 36 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Decembrie 5, 2022 Sa speram ca doamna Mihaela isi va plati abonamentul si vom avea parte de pozele ei cadou , de craciun ..plus lista actualizata pentru noul an Link spre comentariu
doprea553 Reputație: 13 Postat Decembrie 5, 2022 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Partajează Postat Decembrie 5, 2022 mihaela este in bucuresti...tot in panduri aceeasi pizda fierbinte si dornica acelasi telefon... succes Link spre comentariu
dorina Reputație: 36 Postat Decembrie 13, 2022 Oras:craiova Oras:craiova Partajează Postat Decembrie 13, 2022 Trist ...asteptam niste poze un traseu . Cat costa abonamentul de nu mai este de acord Mihaela sa il reinoiasca ?? Link spre comentariu
alupigus08 Reputație: 89 Postat Decembrie 14, 2022 Oras:Oradea Oras:Oradea Partajează Postat Decembrie 14, 2022 Salutare, La ultima vizita a Mihaelei in Oradea i-am facut o vizita, am ratat-o data trecuta! Am stabilit intalnirea cu o zi inainte, onorata de ambele parti, am ajuns la adresa urcat, intrat, igienizat, trecut la fapte. Nu m-am putut abtine sa nu ii fac o vizita la pasarica, si pana nu s-a udat toata nu am iesit de acolo. A trecut ea la fapte, un ON, umed, foarte umed, accente de deep, priviri perverse, castanele nu au fost uitate! Am schimbat doua pozitii, capra si ea pe burta, sa am privelistea fundului de braziliaca spre ochi si gata am fost. Apropo de fund, fratilor, are Mihaela un fund, natural, mare, tare si catifelat ca matasea, pe care multe de 20 de ani nu il au, pentru mine e locul 1 la acest capitol. Spor la babardit. Link spre comentariu
Postări Recomandate