Sari la conținut

Postări Recomandate

• Răspunsuri 1,1k
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori

• Telefon: 0737326813
  • Oras:Bucuresti

Buna,miine dupa ora 13 disponibila in Ploiesti,trebuia sa ajung in Bacau nu am gasit cazare am incercat si in Buzau la fel nu e cazare,dupa inceierea sejurului din Ploiesti o sa incerc sa ajung la Bacau sau la Buzau,multumesc.

• Inimioara 2
Link spre comentariu
  • Oras:Constanta
Acum 1 oră, matura-roscata a spus:

Buna,miine dupa ora 13 disponibila in Ploiesti,trebuia sa ajung in Bacau nu am gasit cazare am incercat si in Buzau la fel nu e cazare,dupa inceierea sejurului din Ploiesti o sa incerc sa ajung la Bacau sau la Buzau,multumesc.

Te aștept la buzau doamna frumoasa, mor de nerăbdare sa te vad😘🌹

• Like 1
Link spre comentariu
Acum 5 ore, nikiold a spus:

Cine îmi poate da adresa doamnei mihaela vă mulțumesc anticipat 

Daca eu nu sunt acasa la ce iti trebue adresa mea,cel putin o luna nu sunt in Bucuresti,la nimeni niciodata nu am data adresa sa ajunga direc la usa,prima uara ma suni si daca eu decid iti dau adresa complecta telefonic,tu nu trebue sa sti decit ca locuesc in sos panduri restul adresei la tel,se intimpla sa ajungi la usa mea fara acordul meu inchipuieti ce scandal iti fac,vrei adresa cind ajung in Bucuresti sunama.

Link spre comentariu
Vizitator adddi87
Reputație: 0
Acum 7 ore, matura-roscata a spus:

Daca eu nu sunt acasa la ce iti trebue adresa mea,cel putin o luna nu sunt in Bucuresti,la nimeni niciodata nu am data adresa sa ajunga direc la usa,prima uara ma suni si daca eu decid iti dau adresa complecta telefonic,tu nu trebue sa sti decit ca locuesc in sos panduri restul adresei la tel,se intimpla sa ajungi la usa mea fara acordul meu inchipuieti ce scandal iti fac,vrei adresa cind ajung in Bucuresti sunama.

Nu zic ca sunt neaparat rau intentionati dar unii se comporta de parca sunt copii mici... Cum naiba sa te duci la o femeie acasa fara sa ii ceri acordul inainte ? Si daca ai fi fost clienti fidel de bun simt este sa suni inainte sa vezi daca te poate primii.. sa se pregateasca si ea, lucruri normale si de bun simt dar se pare ca multi nu le inteleg..

Link spre comentariu

Buna,revin cu acelasi mesaj si cu parere de rau dar nu am vina ca nu e cazare, miine dupa ora 13 disponibila in Pitesti,trebuia sa ajung in Bacau nu am gasit cazare am incercat si in Buzau la fel nu e cazare,dupa inceierea sejurului din Pitestii o sa incerc sa ajung la Bacau sau la Buzau,multumesc.

• Like 1
Link spre comentariu
La 04.10.2022 la 17:43, matura-roscata a spus:

Buna,revin cu acelasi mesaj si cu parere de rau dar nu am vina ca nu e cazare, miine dupa ora 13 disponibila in Pitesti,trebuia sa ajung in Bacau nu am gasit cazare am incercat si in Buzau la fel nu e cazare,dupa inceierea sejurului din Pitestii o sa incerc sa ajung la Bacau sau la Buzau,multumesc.

Buna seara, superba doamna la buzau când veniți💋🌹

Link spre comentariu
  • Oras:craiova
  • Oras:craiova

Dezamagit tare ...nu sunt in oras in perioada asta . Fix cum ai ajuns l Craiova Mihaelaaa 😭😭 

Bai si ma ai gandeam la tine in locatia de acolo ,deja imi imaginez poze cu tine din locatie ...foarte trist ca nu pot ajunge la tine :(

Link spre comentariu

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members and 2 guests

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...