Sari la conținut

Ofer plimbari de catele...

Postări Recomandate

Vizitator mcb988
Reputație: 0
Postat

Pt cunoscatori!

Dai din greu la laba... O sa orbesti!

• Like 2
  • Oras:Judas
Postat

Pt cunoscatori!

Este in ADN-ul tau inscris, programat sa fi un prost inascut, nativ. Deci @relatie, fa-mi o felatie !! :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
Postat

Sa ne iei .........in gura la toti.

@relatie, sa ne pupi in pula pe toti :laugh2 :laugh2

• Like 1
  • Minus 1
  • Oras:Bucuresti
Postat

Tataie,esti un prost punct. Sclavete suge-i ciorapi lui Siana asa poate,poate te baga-n seama.

• Oras:bucuresti
Postat

Nu orbește niciodată pentru ca o are în ochișori băgata toată.merg și eu o tură

Postat

Te oftici

Am vrut sa iti dau cu minus...dar nu mi-a iesit. Esti ca musca in curul calului non stop. Plimba mai bine tu maidanezul de aici !

Postat

Tataie,esti un prost punct. Sclavete suge-i ciorapi lui Siana asa poate,poate te baga-n seama.

@relatie, sa il lingi pe "tataie" direct pe coaie. Sa ii tragi o limba in pula, noaptea cand se face luna. Sa'i faci laba la cacat si sa-ti dau cu pula'n cap. Du-te dracu'n pula mea, cu sloboz sa-ti dau pe fata, sa ma sugi de pula ZDREANTA !!! :laugh2 :laugh2

PS. Am facut o pasiune, sa ma pis pe tine...pe bune :clapp :clapp

• Like 2
  • Minus 1
Postat

Batranel senil si naiv,te oftici...nimic nu mai poti face..a ramas doar o carpa care doar flutura in pantaloni.

Nota.

Te mai doare prostata? Carnatule!

Postat

Am vrut sa iti dau cu minus...dar nu mi-a iesit. Esti ca musca in curul calului non stop. Plimba mai bine tu maidanezul de aici !

Ce naibii sa-ti mai iasa,poate doar ochii,mizerie ce te numesti.
Postat

Batranel senil si naiv,te oftici...nimic nu mai poti face..a ramas doar o carpa care doar flutura in pantaloni.

Nota.

Te mai doare prostata? Carnatule!

@relatie, sa il lingi pe "tataie" direct pe coaie. Sa ii tragi o limba in pula, noaptea cand se face luna. Sa'i faci laba la cacat si sa-ti dau cu pula'n cap. Du-te dracu'n pula mea, cu sloboz sa-ti dau pe fata, sa ma sugi de pula ZDREANTA !!! :laugh2 :laugh2

Postat

Sclavete, pe tine nu te mai plimb o sa stai numai acasa pe post de preș Ai grija sa fii curatel mereu,invitatii mei cand vin sa stearga talpile de la pantof sa ai limba curata,sa nu ma faci de ras. Ai inteles sclavule....! Mars ca te calc in picioare.

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.