Sari la conținut

Alyna in vizita la cluj 0721061652

alyna42

Postări Recomandate

• Oras:mall vitan

Buna dimineata

Programul meu este:10.00-22.00 

Serviciile :oral(protejat sau neprotejat)normal si anal intotdeauna protejate,squirt,ora de tranta valoreaza 200lei

o zi buna va doresc

post-408-0-78368600-1496728721_thumb.jpg

• Like 7
Link spre comentariu
  • Oras:Undeva
  • Oras:Undeva

Buna dimineata

Programul meu este:10.00-22.00 

Serviciile :oral(protejat sau neprotejat)normal si anal intotdeauna protejate,squirt,ora de tranta valoreaza 200lei

o zi buna va doresc

Mult succes! O recomand cu toata placearea mea, dragi colegi din Cluj. Am fost la ea de N-ori, o femeie deosebita!

• Like 5
Link spre comentariu

Buna ziua 

programul meu este 10.00-22.00,programarile se fac telefonic prin PM sau sms cu confirmare inainte cu 30 min de ora intalnirii,o rugaminte am.daca nu va pot raspunde la telefon ,lasati un sms 

o zi buna va doresc

post-408-0-20295700-1496822896_thumb.png

• Like 8
Link spre comentariu
  • Oras:Miami FL

Buna ziua 

programul meu este 10.00-22.00,programarile se fac telefonic prin PM sau sms cu confirmare inainte cu 30 min de ora intalnirii,o rugaminte am.daca nu va pot raspunde la telefon ,lasati un sms 

o zi buna va doresc

• Like 1
Link spre comentariu
Vizitator pavel28
Reputație: 0

Alyna,pana la urma ai parul scurt sau lung?Vreau sa intreb ca cei care venim la Cluj la tine,cum te gasim?cu parul lung sau scurt?

Link spre comentariu

Alyna,pana la urma ai parul scurt sau lung?Vreau sa intreb ca cei care venim la Cluj la tine,cum te gasim?cu parul lung sau scurt?

parul este lung si cret(extensii afro)am si pus poze

Link spre comentariu
Vizitator pavel28

Pe pagina anterioara in toate pozele ai parul lung,dar nu cret.Si mi se pare foarte fain.e parerea mea,si cred ca si altii ar prefera asa

Link spre comentariu

Pe pagina anterioara in toate pozele ai parul lung,dar nu cret.Si mi se pare foarte fain.e parerea mea,si cred ca si altii ar prefera asa

parerile sunt impartite,in primul rand trebuie sa ma simt eu bine in pielea mea iar cand ma simt asa  si calitatea serviciilor mele sunt mai ridicate,o seara buna iti doresc

• Like 5
Link spre comentariu

Alyna draga ,intreaba-l pe fatalau de cand este noua moda ca doamnele  sa intrebe pacientii ascunsi in spatele calculatoarelor  cum sa se coafeze ... :laugh2 Confratii mei clujeni si-au cam luat nasul la purtare de cand probabil a aparut Untold-ul la Cluj....A descoperit si babuinul acesta gaura macaroanei....Salutari Alyna si sa ai o seara minunata fara babuini frustrati :hug1 

• Minus 1
Link spre comentariu
Vizitator

Alyna draga ,intreaba-l pe fatalau de cand este noua moda ca doamnele sa intrebe pacientii ascunsi in spatele calculatoarelor cum sa se coafeze ... :laugh2 Confratii mei clujeni si-au cam luat nasul la purtare de cand probabil a aparut Untold-ul la Cluj....A descoperit si babuinul acesta gaura macaroanei....Salutari Alyna si sa ai o seara minunata fara babuini frustrati :hug1

Diva divelor, un primul rand nu vreau sa intru în polemici cu tine pentru ca nu ma ridic la standardele tale, dar puțină diplomație nu ți-ar strica. În al doilea rând tovarășul Pavel poate o slăbiciune pentru femeile cu părul lins, iar Alyna ia dat cel mai bun răspuns posibil. Nu înțeleg de ce trebuie sa te afirmi întrun mod mai puțin ortodox.

Alyna-imi cer scuze pentru off-topic și îți doresc ședere plăcută sub poalele Feleacului

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu

Mii de scuze pt off-topic....!!!!Asemenea ii doresc si eu doamnei Alyna ...P.s:am dat un simplu raspuns unuia ce se crede Tuthankamon ...Punct ..O seara buna! :blushing2 

• Like 2
  • Minus 1
Link spre comentariu
  • Oras:Cluj-Napoca
  • Oras:Cluj-Napoca

parerile sunt impartite,in primul rand trebuie sa ma simt eu bine in pielea mea iar cand ma simt asa  si calitatea serviciilor mele sunt mai ridicate,o seara buna iti doresc

Asa e, Alyna. De exemplu mie, aseara, mi-a placut cum iti statea cu extensiile crete si ti-am si spus asta. Dar mai mult mi-au placut serviciile tale. Te pup si viziteaza-ne cat poti de des.

• Like 3
Link spre comentariu

Asa e, Alyna. De exemplu mie, aseara, mi-a placut cum iti statea cu extensiile crete si ti-am si spus asta. Dar mai mult mi-au placut serviciile tale. Te pup si viziteaza-ne cat poti de des.

multumesc de vizita :hug1  :girly

Link spre comentariu

Buna ziua domilor

Sunt de 5 zile la Cluj si tot aud tot felul de intrebarii,am sa ma descriu pe mine si serviciile pe care le ofer

1-Numele meu este Alyna si am 49 de ani deci nu sunt o tinerica

2-Sunt o persoana vesela,imi place sa socializez 10-15 min cu persoana care ma viziteaza

3-Am 1.65 cm si 55kg si nu mai sunt blonda,am pus poze aici si puteti vedea si pe topicul de Bucuresti

4-Serviciile mele sunt totale(oral protejat sau neprotejat,finalizare orala,corporala sau faciala,normal protejat,anal protejat si squirt,pretul este 200lei

5-Lucrez numai la ora nu si la finalizare si nu negociez la pret

6-Lucrez doar cu programari si nu iau intre programari pe altcineva,nu sunt genul fastfuck

Sper ca am spus tot

Va doresc o zi buna si spor in toate :girly

post-408-0-11791700-1496997855_thumb.png

• Like 11
Link spre comentariu

Buna ziua domilor

Sunt de 5 zile la Cluj si tot aud tot felul de intrebarii,am sa ma descriu pe mine si serviciile pe care le ofer

1-Numele meu este Alyna si am 49 de ani deci nu sunt o tinerica

2-Sunt o persoana vesela,imi place sa socializez 10-15 min cu persoana care ma viziteaza

3-Am 1.65 cm si 55kg si nu mai sunt blonda,am pus poze aici si puteti vedea si pe topicul de Bucuresti

4-Serviciile mele sunt totale(oral protejat sau neprotejat,finalizare orala,corporala sau faciala,normal protejat,anal protejat si squirt,pretul este 200lei

5-Lucrez numai la ora nu si la finalizare si nu negociez la pret

6-Lucrez doar cu programari si nu iau intre programari pe altcineva,nu sunt genul fastfuck

Sper ca am spus tot

Va doresc o zi buna si spor in toate :girly

Scurt si la obiect o profesionista abia astept sa ne cunoastem ! 

• Like 4
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...