alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 6, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Iunie 6, 2017 Buna dimineataProgramul meu este:10.00-22.00 Serviciile :oral(protejat sau neprotejat)normal si anal intotdeauna protejate,squirt,ora de tranta valoreaza 200lei o zi buna va doresc 7 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iunie 6, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Iunie 6, 2017 Buna dimineataProgramul meu este:10.00-22.00 Serviciile :oral(protejat sau neprotejat)normal si anal intotdeauna protejate,squirt,ora de tranta valoreaza 200lei o zi buna va dorescMult succes! O recomand cu toata placearea mea, dragi colegi din Cluj. Am fost la ea de N-ori, o femeie deosebita! 5 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 6, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Iunie 6, 2017 Mult succes! O recomand cu toata placearea mea, dragi colegi din Cluj. Am fost la ea de N-ori, o femeie deosebita!multumesc 2 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 7, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 Mult succes! O recomand cu toata placearea mea, dragi colegi din Cluj. Am fost la ea de N-ori, o femeie deosebita!m-ai gasit si aici 2 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 7, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 Buna ziua programul meu este 10.00-22.00,programarile se fac telefonic prin PM sau sms cu confirmare inainte cu 30 min de ora intalnirii,o rugaminte am.daca nu va pot raspunde la telefon ,lasati un sms o zi buna va doresc 8 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Iunie 7, 2017 Buna ziua programul meu este 10.00-22.00,programarile se fac telefonic prin PM sau sms cu confirmare inainte cu 30 min de ora intalnirii,o rugaminte am.daca nu va pot raspunde la telefon ,lasati un sms o zi buna va doresc 1 Link spre comentariu
cflorin Reputație: 2 Postat Iunie 7, 2017 Oras:cluj Oras:cluj Partajează Postat Iunie 7, 2017 Buna,accepti doar oral si uro? Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 7, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 Buna,accepti doar oral si uro?am telefon ma poti suna 1 Link spre comentariu
dylanbuc Reputație: -1893 Postat Iunie 7, 2017 Oras:Undeva Oras:Undeva Partajează Postat Iunie 7, 2017 m-ai gasit si aici Pai da, credeai ca nu te gasesc. Te-am cautat cu busola si uite...te-am gasit . Te pup, Alina! 1 Link spre comentariu
Vizitator pavel28 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Alyna,pana la urma ai parul scurt sau lung?Vreau sa intreb ca cei care venim la Cluj la tine,cum te gasim?cu parul lung sau scurt? Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 7, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 Alyna,pana la urma ai parul scurt sau lung?Vreau sa intreb ca cei care venim la Cluj la tine,cum te gasim?cu parul lung sau scurt?parul este lung si cret(extensii afro)am si pus poze Link spre comentariu
Vizitator pavel28 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 E mult mai fain daca nu o lasi cret..sincer Link spre comentariu
Vizitator pavel28 Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Pe pagina anterioara in toate pozele ai parul lung,dar nu cret.Si mi se pare foarte fain.e parerea mea,si cred ca si altii ar prefera asa Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 7, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 Pe pagina anterioara in toate pozele ai parul lung,dar nu cret.Si mi se pare foarte fain.e parerea mea,si cred ca si altii ar prefera asaparerile sunt impartite,in primul rand trebuie sa ma simt eu bine in pielea mea iar cand ma simt asa si calitatea serviciilor mele sunt mai ridicate,o seara buna iti doresc 5 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 7, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iunie 7, 2017 Alyna draga ,intreaba-l pe fatalau de cand este noua moda ca doamnele sa intrebe pacientii ascunsi in spatele calculatoarelor cum sa se coafeze ... Confratii mei clujeni si-au cam luat nasul la purtare de cand probabil a aparut Untold-ul la Cluj....A descoperit si babuinul acesta gaura macaroanei....Salutari Alyna si sa ai o seara minunata fara babuini frustrati 1 Link spre comentariu
Vizitator Reputație: 0 Postat Iunie 7, 2017 Partajează Postat Iunie 7, 2017 Alyna draga ,intreaba-l pe fatalau de cand este noua moda ca doamnele sa intrebe pacientii ascunsi in spatele calculatoarelor cum sa se coafeze ... Confratii mei clujeni si-au cam luat nasul la purtare de cand probabil a aparut Untold-ul la Cluj....A descoperit si babuinul acesta gaura macaroanei....Salutari Alyna si sa ai o seara minunata fara babuini frustrati Diva divelor, un primul rand nu vreau sa intru în polemici cu tine pentru ca nu ma ridic la standardele tale, dar puțină diplomație nu ți-ar strica. În al doilea rând tovarășul Pavel poate o slăbiciune pentru femeile cu părul lins, iar Alyna ia dat cel mai bun răspuns posibil. Nu înțeleg de ce trebuie sa te afirmi întrun mod mai puțin ortodox. Alyna-imi cer scuze pentru off-topic și îți doresc ședere plăcută sub poalele Feleacului 2 1 Link spre comentariu
diva anita Reputație: -654 Postat Iunie 7, 2017 Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Telefon: [email protected] Oras:Cluj Napoca/Tel Aviv/Oradea/Davos Partajează Postat Iunie 7, 2017 Mii de scuze pt off-topic....!!!!Asemenea ii doresc si eu doamnei Alyna ...P.s:am dat un simplu raspuns unuia ce se crede Tuthankamon ...Punct ..O seara buna! 2 1 Link spre comentariu
preacinstitul Reputație: 37 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 8, 2017 parerile sunt impartite,in primul rand trebuie sa ma simt eu bine in pielea mea iar cand ma simt asa si calitatea serviciilor mele sunt mai ridicate,o seara buna iti dorescAsa e, Alyna. De exemplu mie, aseara, mi-a placut cum iti statea cu extensiile crete si ti-am si spus asta. Dar mai mult mi-au placut serviciile tale. Te pup si viziteaza-ne cat poti de des. 3 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 8, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Iunie 8, 2017 Asa e, Alyna. De exemplu mie, aseara, mi-a placut cum iti statea cu extensiile crete si ti-am si spus asta. Dar mai mult mi-au placut serviciile tale. Te pup si viziteaza-ne cat poti de des.multumesc de vizita Link spre comentariu
jimmyxx Reputație: 64 Postat Iunie 8, 2017 Oras:Cluj Oras:Cluj Partajează Postat Iunie 8, 2017 Alyna, ai 49 de ani ?! Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 8, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Iunie 8, 2017 Alyna, ai 49 de ani ?!da Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 8, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Iunie 8, 2017 buna ziua 10 Link spre comentariu
alyna42 Reputație: 9842 Postat Iunie 9, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Partajează Postat Iunie 9, 2017 Buna ziua domilor Sunt de 5 zile la Cluj si tot aud tot felul de intrebarii,am sa ma descriu pe mine si serviciile pe care le ofer1-Numele meu este Alyna si am 49 de ani deci nu sunt o tinerica2-Sunt o persoana vesela,imi place sa socializez 10-15 min cu persoana care ma viziteaza3-Am 1.65 cm si 55kg si nu mai sunt blonda,am pus poze aici si puteti vedea si pe topicul de Bucuresti4-Serviciile mele sunt totale(oral protejat sau neprotejat,finalizare orala,corporala sau faciala,normal protejat,anal protejat si squirt,pretul este 200lei5-Lucrez numai la ora nu si la finalizare si nu negociez la pret6-Lucrez doar cu programari si nu iau intre programari pe altcineva,nu sunt genul fastfuckSper ca am spus totVa doresc o zi buna si spor in toate 11 Link spre comentariu
kkmitz Reputație: 4244 Postat Iunie 9, 2017 Oras:Miami FL Oras:Miami FL Partajează Postat Iunie 9, 2017 Buna ziua domilor Sunt de 5 zile la Cluj si tot aud tot felul de intrebarii,am sa ma descriu pe mine si serviciile pe care le ofer1-Numele meu este Alyna si am 49 de ani deci nu sunt o tinerica2-Sunt o persoana vesela,imi place sa socializez 10-15 min cu persoana care ma viziteaza3-Am 1.65 cm si 55kg si nu mai sunt blonda,am pus poze aici si puteti vedea si pe topicul de Bucuresti4-Serviciile mele sunt totale(oral protejat sau neprotejat,finalizare orala,corporala sau faciala,normal protejat,anal protejat si squirt,pretul este 200lei5-Lucrez numai la ora nu si la finalizare si nu negociez la pret6-Lucrez doar cu programari si nu iau intre programari pe altcineva,nu sunt genul fastfuckSper ca am spus totVa doresc o zi buna si spor in toate Scurt si la obiect o profesionista abia astept sa ne cunoastem ! 4 Link spre comentariu
nairpic7 Reputație: 764 Postat Iunie 9, 2017 Oras:Cluj-Napoca Oras:Cluj-Napoca Partajează Postat Iunie 9, 2017 Scurt si la obiect o profesionista abia astept sa ne cunoastem ! Asteptam recenzia ta kkmitz .La Mimi? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum