Sari la conținut

Vand laptop mackbook pro 13 Foarte ieftin!

lica28

Postări Recomandate

Vizitator
Reputație: 0
Postat

Lica nu te lasa ..........dusmani sunt peste tot.............

• Like 2
Vizitator
Postat

iedit : Io sunt cu tine............

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Bă Likă,mai deten plm k tot k leptopu tău,zi mai bine ke iuser ai avut inainte pă forum si dc iești andăcavăr akum

• Like 4
  • Minus 4
  • Oras:bucuresti
Postat

Bă Likă,mai deten plm k tot k leptopu tău,zi mai bine ke iuser ai avut inainte pă forum si dc iești andăcavăr akum

Este și se preface destul de bine că e prost.

• Like 1
  • Oras:undeva in balcani
Postat

deci sa va zic ce mi-a facut justlove.. m-a astepta in ceva haine, secsxy si mi-a spus "i-a un loc , fa-te comod" , a plecat nu stiu unde, si cand a revenit am mai schimbat 2 vorbe 5 minute si a inceput sa dea imediat textila jos, eu nici nu am apucat sa dau tot jos ca am terminat si am inceput sa ma imbrac inapoi, si dus am fost, totul a fost protejat si cu sunete

a spus ca a fost o experienta o experientza deneuitat si uite ca acum nu ish mai aduke aminte.., deci de aici eu si voi impreuna cu mine putem trage koncluzia ca ea nici macar nu pune suflet cel putin asta ieste opninia mea

oral-  8 ( are buze frumoase) da e rea de gura

normal- (nu m-a lasat sa apucat sa aflu ca m-a luat prea prea repede)

Door to door 6 minute nici macar nu m-a poftit la dus dupa ce am terminat

Platit o ora si am plecat in 6 minute!!!

Deci uat the fuck asa se procedeaza?

• Oras:fara
Postat

deci sa va zic ce mi-a facut justlove.. m-a astepta in ceva haine, secsxy si mi-a spus "i-a un loc , fa-te comod" , a plecat nu stiu unde, si cand a revenit am mai schimbat 2 vorbe 5 minute si a inceput sa dea imediat textila jos, eu nici nu am apucat sa dau tot jos ca am terminat si am inceput sa ma imbrac inapoi, si dus am fost, totul a fost protejat si cu sunete

a spus ca a fost o experienta o experientza deneuitat si uite ca acum nu ish mai aduke aminte.., deci de aici eu si voi impreuna cu mine putem trage koncluzia ca ea nici macar nu pune suflet cel putin asta ieste opninia mea

ai terminat pana sa te dezbraci?  :lol:  :lol:  te-am facut fraiere :lol:  :lol:  :lol:  :lol: ASTA INSEAMNA SA FII MAFIOATA! :rax2

• Like 5
Vizitator stau de sase
Postat

Este și se preface destul de bine că e prost.

Corect!

Vizitator
Postat

Vezi Lica ?

Toti sunt contra , nu te lasa , spune tot

Postat

ai terminat pana sa te dezbraci?  :lol:  :lol:  te-am facut fraiere :lol:  :lol:  :lol:  :lol: ASTA INSEAMNA SA FII MAFIOATA! :rax2

acum mai ma si ei de fraer, si in plus nici tu nici macar nu ai dat jos tot.. :no2  deci eu am platit pentru o ora eu aveam de gand sa facem o ora :feet  defapt am vazut doar lenjeria 

Postat

Vezi Lica ?

Toti sunt contra , nu te lasa , spune tot

aia ce sunt contra rezumati-va la citit, ca duapacea se incepe sa fie si restu contra asa ca oile , oricum nu imi aduc aminte ce vreti voi sa stiti

• Oras:Lost in the wind
  • Oras:Lost in the wind
Postat

:lol:  :lol:  :lol: ioi chiar ca esti prost nu doar te faci , ai scris ca in 13-06 ne-am vz la ora 9 .15( AI EDITAT DUPA) dapoi tu crezi ca io ma trezesc sambata pt TN? sau pt o intalnire...?

FA-TI O REVIZIE LA CAP :lol:  :lol:

PT LIMBA ROMANA  APASA 3

Il stie justlove sigur, parul ala matasos n-ai cum sa-l uiti ! Data viitoare trebuie sa platesti doua ore ca pana trece fata padurea sa ajunga la pula, trece timpul!
  • Like 2
Postat

Il stie justlove sigur, parul ala matasos n-ai cum sa-l uiti ! Data viitoare trebuie sa platesti doua ore ca pana trece fata padurea sa ajunga la pula, trece timpul!

o fost la dracu nu la mn

plm ii mai fain aci ca la bancuri ca rad de numa :lol:  :lol:

• Like 3
Postat

eu am stat doar 5 minute ca nu am vrut sa abuzeze de gfe-ul meu si acum imi scrie mesaj privat sa nu mai scriu nimic de iea ca sa vin ca sa ma si plateste si :feet  deci probabil ca o sa imi fac un abonanment si dispar din peisaj

Postat

eu am stat doar 5 minute ca nu am vrut sa abuzeze de gfe-ul meu si acum imi scrie mesaj privat sa nu mai scriu nimic de iea ca sa vin ca sa ma si plateste si :feet  deci probabil ca o sa imi fac un abonanment si dispar din peisaj

:slap2  :laugh2  :laugh2 no ie pune aici mesajele sa le vedem si noi :laugh2

• Like 2
Postat

:slap2  :laugh2  :laugh2 no ie pune aici mesajele sa le vedem si noi :laugh2

Fata draga vezi ca eu am fost la majoratul tau, numai tin minte cati ani aveai dar cert e ca eu am fost acolo, deci...

cât despre cetateniii acestor tari,numite Romania, ma doare la basca de ei,asa cum pe ei ii doare de mine .

• Like 1
Postat

Fata draga vezi ca eu am fost la majoratul tau, numai tin minte cati ani aveai dar cert e ca eu am fost acolo, deci...

cât despre cetateniii acestor tari,numite Romania, ma doare la basca de ei,asa cum pe ei ii doare de mine .

Începuseși bine... Te-ai fâsâit pe parcurs. Păcat...

• Like 1
  • Oras:oradea
  • Oras:oradea
Postat

post-140741-0-57195500-1444148741_thumb.jpg

• Like 4
Postat

haideti sa va zic nu va mai tzin in suspans voi credeat ca sunt un cocalar da io nus io pur si simplu am venit aici sa vad ce face lumea cand doarme, si am aflat ca majoritatea tzaranilor dorm in proportzie de 85% eu fac parte din restul de 25% care gandesc

• Like 1
Vizitator sarlatanu
Postat

haideti sa va zic nu va mai tzin in suspans voi credeat ca sunt un cocalar

Da.

• Minus 1
Vizitator
Postat

haideti sa va zic nu va mai tzin in suspans voi credeat ca sunt un cocalar da io nus io pur si simplu am venit aici sa vad ce face lumea cand doarme, si am aflat ca majoritatea tzaranilor dorm in proportzie de 85% eu fac parte din restul de 25% care gandesc

https://media4.giphy.com/media/8RxCFgu88jUbe/200.gif

Postat

lica te mai bagi la abomanent? :laugh2

post-65199-0-10609100-1444150033_thumb.jpg

• Like 3

Postat

lica te mai bagi la abomanent? :laugh2

Da ce acum oferii si servicii de epilare? ai precizie buna ? ca nu vreau sa ma risc..

• Like 1

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...