Sari la conținut

Vand laptop mackbook pro 13 Foarte ieftin!

lica28

Postări Recomandate

• Oras:fara
Postat

Da ce acum oferii si servicii de epilare? ai precizie buna ? ca nu vreau sa ma risc..

cu toporu  :laugh2  :laugh2

• Like 3
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
  • Oras:вυ¢нαÑ�єѕт
Postat

haideti sa va zic nu va mai tzin in suspans voi credeat ca sunt un cocalar da io nus io pur si simplu am venit aici sa vad ce face lumea cand doarme, si am aflat ca majoritatea tzaranilor dorm in proportzie de 85% eu fac parte din restul de 25% care gandesc

• Oras:Lost in the wind
Postat

haideti sa va zic nu va mai tzin in suspans voi credeat ca sunt un cocalar da io nus io pur si simplu am venit aici sa vad ce face lumea cand doarme, si am aflat ca majoritatea tzaranilor dorm in proportzie de 85% eu fac parte din restul de 25% care gandesc

Clar esti cel mai special dintre toti aia 110 % ! Stai asa ca am gresit termenul, cu nevoi speciale e corect !
  • Oras:undeva in balcani
Postat

cu toporu  :laugh2  :laugh2

o sa vin da la iarna si mergem afara,  ca in funktie de ce esti tu imbracata inima pompeaza sangele in alte parti ale organismul si riscam sa fie mai mar de cat flokii si atunci poate ii tai ,oferi asigurare ceva?

Postat

puteti sa zicet voi ce vreti da pana ajungeti la nivelu meu mai aveti de sapat.. i don't giv a fack ,uat the fack du yu knou uat i min?

Si sa va mai ecsplik o khestye paradoxala cu flocii astia.. adik pot fi cretzi si linshi in acelash timp

Postat

...macar dobitocul asta #lica, dar cu puta mica, nu vomita aleatoriu topice. incearca si el sa fie... ceva, mortii lui, macar incearca.

• Minus 1
  • Telefon: 0740502153
  • Oras:Satu Mare
Postat

Are el un interes.......il simt eu......nu e cel ce pare a fi aici ( in topicul asta )...  ;)

• Like 2
Postat

Are el un interes.......il simt eu ......nu e cel ce pare a fi aici ( in topicul asta )...  ;)

Interes atins :hooray

Poti sa detaliezi daca te rog cum ma simti?

Iau pauza ca deja abdobenu meu a suferit schimbari in ultimele 24H

• Like 1
Postat

Frumos jucat  :clapp ...banuiam eu ( sau te-am simtit, daca vrei ) ca nu esti tu ce te-ai tinut ca esti pana la ultimul post...cel de mai sus , da'... to be or not to be ...?  :laugh2 vreau sa mai rad 

• Like 2
Postat

gata nu mai dau din casa ca e greu, da cei cu toti astia ce mi-ati vizitat profilul azi?

aveti ceva cu muoa?

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

gata nu mai dau din casa ca e greu, da cei cu toti astia ce mi-ati vizitat profilul azi?

aveti ceva cu muoa?

repede ai cedat :(

• Like 3
  • Oras:Cluj Napoca
Postat

Are el un interes.......il simt eu......nu e cel ce pare a fi aici ( in topicul asta )...  ;)

:iagree

... a fost o pastila de ras buna... astept sezonul 2 :)

• Like 8
Postat

meati stricat fengshuiu , desi din prima pagina pagina era au aparut carcotasii, credeam ca are sa o se apropie finalul, am fortzat nota prea tare de nu mai liciteaza nimeni?

oricum eu ma mir cum de am ajuns la atatea episoade desii era plin de carcotasi.

Poate trebuia sa mai las putin la pret, ca sa nu mai faka toti analfebetzy saraci mijto de mine?

• Like 2
Vizitator
Reputație: 0
Postat

meati stricat fengshuiu , desi din prima pagina pagina era au aparut carcotasii, credeam ca are sa o se apropie finalul, am fortzat nota prea tare de nu mai liciteaza nimeni?

oricum eu ma mir cum de am ajuns la atatea episoade desii era plin de carcotasi.

Poate trebuia sa mai las putin la pret, ca sa nu mai faka toti analfebetzy saraci mijto de mine?

sper k aprekiezi k am fost alaturi de tine ..............

• Like 4
Postat

Tip procesor:Intel® Core™ i5

Capacitate memorie RAM:4 GB

Capacitate stocare:500 GB

Leptopu este ca now, poza reala

Pret 2500 lei neg

http://i.imgur.com/2vHUoyk.png

lica io cand merg la cumparaturi am o vorba...e valabil si pt tn`DIN JUMATE CAT MAI LASI?` :lol:  :lol:

• Like 3
Postat

sper k aprekiezi k am fost alaturi de tine ..............

Normal, iti vinde leptopul cu 2499 si bonus 12 Gb de poze !

• Like 2
Postat

@lica28 sii eu te susti-n... na-u baniii sarakii astia de leptoptzi ase-a fain k a tau =)) de aia nu likiteaz-a ... as likita io da niki eu na-m k ys sarak

deki nu mai pot... ma kc pe mine de ras... =)) esti tare.. si respekt k poti sa faci asa ktetinka de tine
  • Like 8
Postat

Asta e un moment de cotitura intr-o relatie, cand ai mai putin par in cap decat prietenul tau in chiloti !

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members and 1 guest

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.