alyna42 Reputație: 9842 Postat Februarie 22, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Februarie 22, 2017 Serviciile mele sunt:oral(protejat sau neprotejat),normal si anal intotdeauna protejat,squirt,cadoul este 200lei pe parcursul unei ore(60min) Zona-Mall Bucuresti(vitan) tel:0721061652 Varsta este 48ani Pozele sunt reale,asa arat nu este nevoie sa iau poze dupa internet iar daca esti Toma Necredinciosul te invit sa ma vizitezi Programul de lucru este: L-V=10.00-22.00(pentru cunoscuti se poate si mai tarziu) S-D=in functie de starea de spirit Aviz celor care tot intreaba de poze daca sunt reale,dragutii mei aici nu este "Anuntul telefonic" sau "Publi24" acest site se numeste Nimfomane si avem topice unde puteti citi experientele domnilor care au fost la noi
alyna42 Reputație: 9842 Postat Februarie 23, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Februarie 23, 2017 Serviciile mele sunt:oral(protejat sau neprotejat),normal si anal intotdeauna protejat,squirt,cadoul este 200lei pe parcursul unei ore(60min) Zona-Mall Bucuresti(vitan) tel:0721061652 Varsta este 48ani Pozele sunt reale,asa arat nu este nevoie sa iau poze dupa internet iar daca esti Toma Necredinciosul te invit sa ma vizitezi Programul de lucru este: L-V=10.00-22.00(pentru cunoscuti se poate si mai tarziu) S-D=in functie de starea de spirit Aviz celor care tot intreaba de poze daca sunt reale,dragutii mei aici nu este "Anuntul telefonic" sau "Publi24" acest site se numeste Nimfomane si avem topice unde puteti citi experientele domnilor care au fost la noi 2
alyna42 Reputație: 9842 Postat Februarie 28, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Februarie 28, 2017 Serviciile mele sunt:oral(protejat sau neprotejat),normal si anal intotdeauna protejat,squirt,cadoul este 200lei pe parcursul unei ore(60min) Zona-Mall Bucuresti(vitan) tel:0721061652 Varsta este 48ani Pozele sunt reale,asa arat nu este nevoie sa iau poze dupa internet iar daca esti Toma Necredinciosul te invit sa ma vizitezi Programul de lucru este: L-V=10.00-22.00(pentru cunoscuti se poate si mai tarziu) S-D=in functie de starea de spirit Aviz celor care tot intreaba de poze daca sunt reale,dragutii mei aici nu este "Anuntul telefonic" sau "Publi24" acest site se numeste Nimfomane si avem topice unde puteti citi experientele domnilor care au fost la noi 1
alyna42 Reputație: 9842 Postat Martie 2, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Martie 2, 2017 Serviciile mele sunt:oral(protejat sau neprotejat),normal si anal intotdeauna protejat,squirt,cadoul este 200lei pe parcursul unei ore(60min) Zona-Mall Bucuresti(vitan) tel:0721061652 Varsta este 48ani Pozele sunt reale,asa arat nu este nevoie sa iau poze dupa internet iar daca esti Toma Necredinciosul te invit sa ma vizitezi Programul de lucru este: L-V=10.00-22.00(pentru cunoscuti se poate si mai tarziu) S-D=in functie de starea de spirit Aviz celor care tot intreaba de poze daca sunt reale,dragutii mei aici nu este "Anuntul telefonic" sau "Publi24" acest site se numeste Nimfomane si avem topice unde puteti citi experientele domnilor care au fost la noi
alinnalin Reputație: 2 Postat Martie 2, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 2, 2017 A fost cineva la doamna?
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 A fost cineva la doamna?Da liviu58 vezi recenzia
alinnalin Reputație: 2 Postat Martie 2, 2017 Oras:constanta Oras:constanta Postat Martie 2, 2017 Merci
cinestie Reputație: -39 Postat Martie 2, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Martie 2, 2017 MerciNpc
alyna42 Reputație: 9842 Postat Martie 14, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Martie 14, 2017 Serviciile mele sunt:oral(protejat sau neprotejat),normal si anal intotdeauna protejat,squirt,cadoul este 200lei pe parcursul unei ore(60min) Zona-Mall Bucuresti(vitan) tel:0721061652 Varsta este 48ani Pozele sunt reale,asa arat nu este nevoie sa iau poze dupa internet iar daca esti Toma Necredinciosul te invit sa ma vizitezi Programul de lucru este: L-V=10.00-22.00(pentru cunoscuti se poate si mai tarziu) S-D=in functie de starea de spirit Aviz celor care tot intreaba de poze daca sunt reale,dragutii mei aici nu este "Anuntul telefonic" sau "Publi24" acest site se numeste Nimfomane si avem topice unde puteti citi experientele domnilor care au fost la noi 4
alyna42 Reputație: 9842 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Aprilie 4, 2017 Serviciile mele sunt:oral(protejat sau neprotejat),normal si anal intotdeauna protejat,squirt,cadoul este 200lei pe parcursul unei ore(60min) Zona-Mall Bucuresti(vitan) tel:0721061652 Varsta este 48ani Pozele sunt reale,asa arat nu este nevoie sa iau poze dupa internet iar daca esti Toma Necredinciosul te invit sa ma vizitezi Programul de lucru este: L-V=10.00-22.00(pentru cunoscuti se poate si mai tarziu) S-D=in functie de starea de spirit Aviz celor care tot intreaba de poze daca sunt reale,dragutii mei aici nu este "Anuntul telefonic" sau "Publi24" acest site se numeste Nimfomane si avem topice unde puteti citi experientele domnilor care au fost la noi 4
kazimkazim Reputație: 12 Postat Aprilie 4, 2017 Oras:oradea Oras:oradea Postat Aprilie 4, 2017 La Oradea cand ajungi stimata doamna?
alyna42 Reputație: 9842 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Aprilie 5, 2017 Serviciile mele sunt:oral(protejat sau neprotejat),normal si anal intotdeauna protejat,squirt,cadoul este 200lei pe parcursul unei ore(60min)Zona-Mall Bucuresti(vitan)tel:0721061652Varsta este 48aniPozele sunt reale,asa arat nu este nevoie sa iau poze dupa internet iar daca esti Toma Necredinciosul te invit sa ma viziteziProgramul de lucru este:L-V=10.00-22.00(pentru cunoscuti se poate si mai tarziu)S-D=in functie de starea de spirit Aviz celor care tot intreaba de poze daca sunt reale,dragutii mei aici nu este "Anuntul telefonic" sau "Publi24" acest site se numeste Nimfomane si avem topice unde puteti citi experientele domnilor care au fost la noi Imagini atasate
mcintosh Reputație: 2 Postat Aprilie 5, 2017 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Aprilie 5, 2017 Buna seara! Daca optez pentru o ora - oral protejat + anal, protejat desigur, se poate? O seara buna!
uncu Reputație: 9 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Aprilie 24, 2017 Pentru o finalizare oral anal care este pretul bine-nteles protejat.
alyna42 Reputație: 9842 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Aprilie 24, 2017 Ne tratezi cu fundul!si tie nu iti place deloc este?
alyna42 Reputație: 9842 Postat Aprilie 24, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Aprilie 24, 2017 Buna seara! Daca optez pentru o ora - oral protejat + anal, protejat desigur, se poate? O seara buna!am telefon ma poti suna
dgan12 Reputație: 0 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:galati Oras:galati Postat Aprilie 25, 2017 buna seara! alyna am si eu o intrebare..primesti sau accepti si baieti virgini? eu am 20 de ani si am avut parte doar de 2 ori de sex oral in tot acest timp in rest nimic altceva..Nu stiu de ce dar mereu am fost atras de femeile mai mari/mature ca mine. Am vazut anuntul dvs si mi-au placut pozele de aceea consider ca sunteti o doamna frumoasa si experimentata. As dori sa va fac o vizita dar asta doar daca accepati/suneti de acord si dvs. astept un raspuns. o seara buna! 1
alyna42 Reputație: 9842 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Aprilie 25, 2017 buna seara! alyna am si eu o intrebare..primesti sau accepti si baieti virgini? eu am 20 de ani si am avut parte doar de 2 ori de sex oral in tot acest timp in rest nimic altceva..Nu stiu de ce dar mereu am fost atras de femeile mai mari/mature ca mine. Am vazut anuntul dvs si mi-au placut pozele de aceea consider ca sunteti o doamna frumoasa si experimentata. As dori sa va fac o vizita dar asta doar daca accepati/suneti de acord si dvs. astept un raspuns. o seara buna! buna,nu conteaza ca esti virgin atata timp cat esti major,cel mai bine ar fii sa vorbim la tel sau prin sms
petrepetre02 Reputație: 3632 Postat Aprilie 25, 2017 Oras:p'aci deocamdata Oras:p'aci deocamdata Postat Aprilie 25, 2017 si tie nu iti place deloc este? Ii place sa ii fie tratat fundul lui. Adica sa il iei un pic cu straponul. 1
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 3, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Mai 3, 2017 Postat 05 April 2017 - 06:03 PMServiciile mele sunt:oral(protejat sau neprotejat),normal si anal intotdeauna protejat,squirt,cadoul este 200lei pe parcursul unei ore(60min)Zona-Mall Bucuresti(vitan)tel:0721061652Varsta este 48aniPozele sunt reale,asa arat nu este nevoie sa iau poze dupa internet iar daca esti Toma Necredinciosul te invit sa ma viziteziProgramul de lucru este:L-V=10.00-22.00(pentru cunoscuti se poate si mai tarziu)S-D=in functie de starea de spirit Aviz celor care tot intreaba de poze daca sunt reale,dragutii mei aici nu este "Anuntul telefonic" sau "Publi24" acest site se numeste Nimfomane si avem topice unde puteti citi experientele domnilor care au fost la noi 5
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 8, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Mai 8, 2017 Serviciile mele sunt:oral(protejat sau neprotejat),normal si anal intotdeauna protejat,squirt,cadoul este 200lei pe parcursul unei ore(60min) Zona-Mall Bucuresti(vitan) tel:0721061652 Varsta este 48ani Pozele sunt reale,asa arat nu este nevoie sa iau poze dupa internet iar daca esti Toma Necredinciosul te invit sa ma vizitezi Programul de lucru este: L-V=10.00-22.00(pentru cunoscuti se poate si mai tarziu) S-D=in functie de starea de spirit Aviz celor care tot intreaba de poze daca sunt reale,dragutii mei aici nu este "Anuntul telefonic" sau "Publi24" acest site se numeste Nimfomane si avem topice unde puteti citi experientele domnilor care au fost la noi 3
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 10, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Mai 10, 2017 Serviciile mele sunt:oral(protejat sau neprotejat),normal si anal intotdeauna protejat,squirt,cadoul este 200lei pe parcursul unei ore(60min) Zona-Mall Bucuresti(vitan) tel:0721061652 Varsta este 48ani Pozele sunt reale,asa arat nu este nevoie sa iau poze dupa internet iar daca esti Toma Necredinciosul te invit sa ma vizitezi Programul de lucru este: L-V=10.00-22.00(pentru cunoscuti se poate si mai tarziu) S-D=in functie de starea de spirit Aviz celor care tot intreaba de poze daca sunt reale,dragutii mei aici nu este "Anuntul telefonic" sau "Publi24" acest site se numeste Nimfomane si avem topice unde puteti citi experientele domnilor care au fost la noi 2
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 11, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Mai 11, 2017 Serviciile mele sunt:oral(protejat sau neprotejat),normal si anal intotdeauna protejat,squirt,cadoul este 200lei pe parcursul unei ore(60min) Zona-Mall Bucuresti(vitan) tel:0721061652 Varsta este 48ani Pozele sunt reale,asa arat nu este nevoie sa iau poze dupa internet iar daca esti Toma Necredinciosul te invit sa ma vizitezi Programul de lucru este: L-V=10.00-22.00(pentru cunoscuti se poate si mai tarziu) S-D=in functie de starea de spirit Aviz celor care tot intreaba de poze daca sunt reale,dragutii mei aici nu este "Anuntul telefonic" sau "Publi24" acest site se numeste Nimfomane si avem topice unde puteti citi experientele domnilor care au fost la noi 3
alyna42 Reputație: 9842 Postat Mai 13, 2017 Oras:mall vitan Oras:mall vitan Autor Postat Mai 13, 2017 Serviciile mele sunt:oral(protejat sau neprotejat),normal si anal intotdeauna protejat,squirt,cadoul este 200lei pe parcursul unei ore(60min) Zona-Mall Bucuresti(vitan) tel:0721061652 Varsta este 48ani Pozele sunt reale,asa arat nu este nevoie sa iau poze dupa internet iar daca esti Toma Necredinciosul te invit sa ma vizitezi Programul de lucru este: L-V=10.00-22.00(pentru cunoscuti se poate si mai tarziu) S-D=in functie de starea de spirit Aviz celor care tot intreaba de poze daca sunt reale,dragutii mei aici nu este "Anuntul telefonic" sau "Publi24" acest site se numeste Nimfomane si avem topice unde puteti citi experientele domnilor care au fost la noi saptamana asta voi avea un nou look 4
Postări Recomandate