varan Reputație: 4 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Postat Octombrie 6, 2015 MASAJ total la tine sau la hotel, noua pe site, invita-ma la tine pentru masaj de relaxare totala, profesional 0731.920.269
danbuc Reputație: 2 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 6, 2015 Am vazut-o si eu, arata bine, e foarte draguta la fata, e ok, chiar daca putin cam plinuta Nu prea avea cine si unde sa fie, intrucat EA vine, la tine sau la hotel )Dar daca auzim vesti de la cineva care a chemat-o ...
varan Reputație: 4 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Octombrie 6, 2015 Am vazut-o si eu, arata bine, e foarte draguta la fata, e ok, chiar daca putin cam plinuta Nu prea avea cine si unde sa fie, intrucat EA vine, la tine sau la hotel )Dar daca auzim vesti de la cineva care a chemat-o ... ) intelege lumea cea am vrut sa zic
varan Reputație: 4 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Octombrie 6, 2015 eu am tot incercat sa sun vreo 2 zile, dar n-a raspuns si de aia intreb...poate a avut cineva succes
laury Reputație: 24077 Postat Octombrie 6, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 6, 2015 eu am tot incercat sa sun vreo 2 zile, dar n-a raspuns si de aia intreb...poate a avut cineva succesAsteptam recenzia ta.
izmail Reputație: 0 Postat Octombrie 12, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 12, 2015 Nu a fost nimeni?
laury Reputație: 24077 Postat Octombrie 13, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 13, 2015 Nu a fost nimeni?Nu stiu cum naiba dar numai pe tine te vrea...la noi nu raspunde la telefon. Fa o vizita si baga o recenzie... 4
sistematyk Reputație: 57 Postat Octombrie 14, 2015 Postat Octombrie 14, 2015 Salutare lume.Tocmai ce a plecat dama de la mine deci e recenzie cat se poate de proaspata.Pe la 9 dornic de ceva aventura dupa o serie de bere si palinca de 75 de grade de Bacau mi s`a pus pata ca as vrea sa continui cu un desert cu sanii mari.Am sunat`o pe dameza si imediat a raspuns.Stabilit detaliile si sincer in 16 min a fost la mine.Taximetristul a zburat sau dameza era prin zona sa zic asa.Tipa arata ok.Sanii sunt bestiali 4 spre 5,depinde de cat bei cert e ca 4 sunt sigur..minim.Inalta undeva pana in 1 70.Eu la 1 76 cert eram mai inalt.Bruneta si frt vorbareata,frt amabila si se vede ca isi da silinta.A venit instantaneu si a punctat imediat la igiena.Mi`a `violat` dusul.Saracul de el .Dupa am stat de vorba a servit un suc si eu am continuat cu palinca.Primul nr a fost constituit dintr`un oral iesit din comun.Limbi peste tot si m`a pus sa o imping de cap printr`un coc micut provocator.Am impins`o in razboinic pana s`a inecat de multe ori.Parea ca isi doreste sau rolul jucat era de exceptie.Am primit multe b.j`uri dar sincer asta e in top 2.Lins zburatorul de uitase ce vrea sau unde este.Outzele linse de nu mkai era nevoie de substante de curatat .Lins si zona de jos care nu e agreata de multe din ele.i`am bagat`o in gat,am batut`o cu pula peste fata si chiar parea ca ii place.Am intrebat daca pot finaliza pe fata ei si a dat din cap cat se poate de afirmatiov.Cand a venit momentul ca soldatelul sa isi scoata `placerea` am intins`o frumos pe canapea si am ejaculat direct in gura ei intre deschisa si pe fata super simpatica.Futi o femeie nu specimen de pe zetarilor ,recunosc cu mainile pe inima sincera.A inghitit ce i`a intrat in gura si restul a eliminat la baie.Nu m`am simtit asa bine de multa vreme.A facut dus iar,a servit un suc si am vb iar putin.M`a intrebat la cat a venit ca nu tine minte si cu sinceritatea din mine i`am marturisit ca merita sa incercam actul 2 de Lovinescu .A supt`o iar eroic iar in genunchi si am tras`o de sanii aia nr 4 de am zis ca trag de sigla unui Bentley.Eu intins pe canapea aveam la pula un ferrari pus pe depasit recorduri de placere.Da...a supt`o in genunchi si a gemut de imi doream sa am 2 soldatei.Am futut`o pe la spate dar nu are rost sa induc lumea in eroare...alcoolul si nr`ul 2 rapid nu m`a facut sa termin.M`am lasat pagubas ca o astepta taxiul vazut de mine.O ora de sex nebun.Halatul 200 ron ptr o ora...fix o ora.Finalizare fata(cim pervers) primul nr si al 2.lea...abandonat din punct de vedere tehnic .Bani investiti mult mai bine decat cu alte dameze in pubertate intelectual sexuala.Bv tie damezo...aveam nevoie de asta.Notele ...da da Igiena-10 spre 11Oral-10 (nici la engleza nu am luat vreodata asa un 10 pe deplin meritat)Locatie-la mine acasaNormal-8(are un tatuaj frumos de iti vine sa o futi numai pe la spateAnal era 50 ron in plus si nu am apelat la asa ceva ca nu am simtit nevoia.Sincer s`a prezentat dar nu retin numele (e o problema personala...uit numele si datele de nastere in general)Recomand daca vreti 2 finalizari intr`o ora si aveti 200 de ron de investit pt a veni pizda la bot (ca vine si cu doua tate de lvl 4 e bonus de bonus). 2
laury Reputație: 24077 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 14, 2015 Felicitari pentru recenzie frate Sistematyk!
laury Reputație: 24077 Postat Octombrie 14, 2015 Oras:Los Angeles Oras:Los Angeles Postat Octombrie 14, 2015 Laury ms fratelo.Mi-a placut recenzia...imi vine sa fut si eu fata asta...
sistematyk Reputație: 57 Postat Octombrie 14, 2015 Postat Octombrie 14, 2015 Mi-a placut recenzia...imi vine sa fut si eu fata asta... Sincer merita.Am ales`o asa cu inima stransa ca recenzii despre ea nu am vazut.Am ales mult mai bine decat speram.
alexxx101 Reputație: -664 Postat Octombrie 15, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 15, 2015 Sincer merita.Am ales`o asa cu inima stransa ca recenzii despre ea nu am vazut.Am ales mult mai bine decat speram.cu inima stransa, dar cu pula batz este???
sistematyk Reputație: 57 Postat Octombrie 15, 2015 Postat Octombrie 15, 2015 cu inima stransa, dar cu pula batz este??? Cu pula ciment .
varan Reputație: 4 Postat Februarie 22, 2016 Oras:ploiesti Oras:ploiesti Autor Postat Februarie 22, 2016 stie cineva, mai presteaza??
evil12 Reputație: 169 Postat Martie 12, 2018 Oras:bucuresti Oras:bucuresti Postat Martie 12, 2018 Salutare lume.Tocmai ce a plecat dama de la mine deci e recenzie cat se poate de proaspata.Pe la 9 dornic de ceva aventura dupa o serie de bere si palinca de 75 de grade de Bacau mi s`a pus pata ca as vrea sa continui cu un desert cu sanii mari.Am sunat`o pe dameza si imediat a raspuns.Stabilit detaliile si sincer in 16 min a fost la mine.Taximetristul a zburat sau dameza era prin zona sa zic asa.Tipa arata ok.Sanii sunt bestiali 4 spre 5,depinde de cat bei cert e ca 4 sunt sigur..minim.Inalta undeva pana in 1 70.Eu la 1 76 cert eram mai inalt.Bruneta si frt vorbareata,frt amabila si se vede ca isi da silinta.A venit instantaneu si a punctat imediat la igiena.Mi`a `violat` dusul.Saracul de el :p.Dupa am stat de vorba a servit un suc si eu am continuat cu palinca.Primul nr a fost constituit dintr`un oral iesit din comun.Limbi peste tot si m`a pus sa o imping de cap printr`un coc micut provocator.Am impins`o in razboinic pana s`a inecat de multe ori.Parea ca isi doreste sau rolul jucat era de exceptie.Am primit multe b.j`uri dar sincer asta e in top 2.Lins zburatorul de uitase ce vrea sau unde este.Outzele linse de nu mkai era nevoie de substante de curatat :d.Lins si zona de jos care nu e agreata de multe din ele.i`am bagat`o in gat,am batut`o cu pula peste fata si chiar parea ca ii place.Am intrebat daca pot finaliza pe fata ei si a dat din cap cat se poate de afirmatiov.Cand a venit momentul ca soldatelul sa isi scoata `placerea` am intins`o frumos pe canapea si am ejaculat direct in gura ei intre deschisa si pe fata super simpatica.Futi o femeie nu specimen de pe zetarilor ,recunosc cu mainile pe inima sincera.A inghitit ce i`a intrat in gura si restul a eliminat la baie.Nu m`am simtit asa bine de multa vreme.A facut dus iar,a servit un suc si am vb iar putin.M`a intrebat la cat a venit ca nu tine minte si cu sinceritatea din mine i`am marturisit ca merita sa incercam actul 2 de Lovinescu :d.A supt`o iar eroic iar in genunchi si am tras`o de sanii aia nr 4 de am zis ca trag de sigla unui Bentley.Eu intins pe canapea aveam la pula un ferrari pus pe depasit recorduri de placere.Da...a supt`o in genunchi si a gemut de imi doream sa am 2 soldatei.Am futut`o pe la spate dar nu are rost sa induc lumea in eroare...alcoolul si nr`ul 2 rapid nu m`a facut sa termin.M`am lasat pagubas ca o astepta taxiul vazut de mine.O ora de sex nebun.Halatul 200 ron ptr o ora...fix o ora.Finalizare fata(cim pervers) primul nr si al 2.lea...abandonat din punct de vedere tehnic :P.Bani investiti mult mai bine decat cu alte dameze in pubertate intelectual sexuala.Bv tie damezo...aveam nevoie de asta.Notele ...da da :dIgiena-10 spre 11Oral-10 (nici la engleza nu am luat vreodata asa un 10 pe deplin meritat)Locatie-la mine acasaNormal-8(are un tatuaj frumos de iti vine sa o futi numai pe la spateAnal era 50 ron in plus si nu am apelat la asa ceva ca nu am simtit nevoia.Sincer s`a prezentat dar nu retin numele (e o problema personala...uit numele si datele de nastere in general)Recomand daca vreti 2 finalizari intr`o ora si aveti 200 de ron de investit pt a veni pizda la bot (ca vine si cu doua tate de lvl 4 e bonus de bonus).Accepta fk ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum