Sari la conținut

a fost cineva?

Postări Recomandate

• Oras:ploiesti
Postat

MASAJ total la tine sau la hotel, noua pe site, invita-ma la tine pentru masaj de relaxare totala, profesional 0731.920.269

post-66193-0-47738500-1444144139_thumb.jpg

• Oras:Bucuresti
Postat

Am vazut-o si eu, arata bine, e foarte draguta la fata, e ok, chiar daca putin cam plinuta :) Nu prea avea cine si unde sa fie, intrucat EA vine, la tine sau la hotel :))

Dar daca auzim vesti de la cineva care a chemat-o ... :)

Postat

Am vazut-o si eu, arata bine, e foarte draguta la fata, e ok, chiar daca putin cam plinuta :) Nu prea avea cine si unde sa fie, intrucat EA vine, la tine sau la hotel :))

Dar daca auzim vesti de la cineva care a chemat-o ... :)

:)) intelege lumea cea am vrut sa zic

Postat

eu am tot incercat sa sun vreo 2 zile, dar n-a raspuns si de aia intreb...poate a avut cineva succes

• Oras:Los Angeles
Postat

eu am tot incercat sa sun vreo 2 zile, dar n-a raspuns si de aia intreb...poate a avut cineva succes

Asteptam recenzia ta. :)

Postat

Nu a fost nimeni?

Nu stiu cum naiba dar numai pe tine te vrea...la noi nu raspunde la telefon. Fa o vizita si baga o recenzie...

• Like 4
Postat

Salutare lume.Tocmai ce a plecat dama de la mine deci e recenzie cat se poate de proaspata.Pe la 9 dornic de ceva aventura dupa o serie de bere si palinca de 75 de grade de Bacau mi s`a pus pata ca as vrea sa continui cu un desert cu sanii mari.Am sunat`o pe dameza si imediat a raspuns.Stabilit detaliile si sincer in 16 min a fost la mine.Taximetristul a zburat sau dameza era prin zona sa zic asa.Tipa arata ok.Sanii sunt bestiali 4 spre 5,depinde de cat bei cert e ca 4 sunt sigur..minim.Inalta undeva pana in 1 70.Eu la 1 76 cert eram mai inalt.Bruneta si frt vorbareata,frt amabila si se vede ca isi da silinta.A venit instantaneu si a punctat imediat la igiena.Mi`a `violat` dusul.Saracul de el :P.Dupa am stat de vorba a servit un suc si eu am continuat cu palinca.Primul nr a fost  constituit dintr`un oral iesit din comun.Limbi peste tot si m`a pus sa o imping de cap printr`un coc micut provocator.Am impins`o in razboinic pana s`a inecat de multe ori.Parea ca isi doreste sau rolul jucat era de exceptie.Am primit multe b.j`uri dar sincer asta e in top 2.Lins zburatorul de uitase ce vrea sau unde este.Outzele linse de nu mkai era nevoie de substante de curatat :D.Lins si zona de jos care nu e agreata de multe din ele.i`am bagat`o in gat,am batut`o cu pula peste fata si chiar parea ca ii place.Am intrebat daca pot finaliza pe fata ei si a dat din cap cat se poate de afirmatiov.Cand a venit momentul ca soldatelul sa isi scoata `placerea` am intins`o frumos pe canapea si am ejaculat direct in gura ei intre deschisa si pe fata super simpatica.Futi o femeie nu specimen de pe zetarilor ,recunosc cu mainile pe inima sincera.A inghitit ce i`a intrat in gura si restul a eliminat la baie.Nu m`am simtit asa bine de multa vreme.A facut dus iar,a servit un suc si am vb iar putin.M`a intrebat la cat a venit ca nu tine minte si cu sinceritatea din mine i`am marturisit ca merita sa incercam actul 2 de Lovinescu :D.A supt`o iar eroic iar in genunchi si am tras`o de sanii aia nr 4 de am zis ca trag de sigla unui Bentley.Eu intins pe canapea aveam la pula un ferrari pus pe depasit recorduri de placere.Da...a supt`o in genunchi si a gemut de imi doream sa am 2 soldatei.Am futut`o pe la spate dar nu are rost sa induc lumea in eroare...alcoolul si nr`ul 2 rapid nu m`a facut sa termin.M`am lasat pagubas ca o astepta taxiul vazut de mine.O ora de sex nebun.Halatul 200 ron ptr o ora...fix o ora.Finalizare fata(cim pervers) primul nr si al 2.lea...abandonat din punct de vedere tehnic :P.Bani investiti mult mai bine decat cu alte dameze in pubertate intelectual sexuala.Bv tie damezo...aveam nevoie de asta.Notele ...da da :D

Igiena-10 spre 11

Oral-10 (nici la engleza nu am luat vreodata asa un 10 pe deplin meritat)

Locatie-la mine acasa

Normal-8(are un tatuaj frumos de iti vine sa o futi numai pe la spate

Anal era 50 ron in  plus si nu am apelat la asa ceva ca nu am simtit nevoia.

Sincer s`a prezentat dar nu retin numele (e o problema personala...uit numele si datele de nastere in general)

Recomand daca vreti 2 finalizari intr`o ora si aveti 200 de ron de investit pt a veni pizda la bot (ca vine si cu doua tate de lvl 4 e bonus de bonus).

• Like 2
Postat

Laury ms fratelo.

Mi-a placut recenzia...imi vine sa fut si eu fata asta...

:)

Postat

Mi-a placut recenzia...imi vine sa fut si eu fata asta...

:)

Sincer merita.Am ales`o asa cu inima stransa ca recenzii despre ea nu am vazut.Am ales mult mai bine decat speram.

Postat

Sincer merita.Am ales`o asa cu inima stransa ca recenzii despre ea nu am vazut.Am ales mult mai bine decat speram.

cu inima stransa, dar cu pula batz este??? :P =))

• Oras:bucuresti
  • Oras:bucuresti
Postat

Salutare lume.Tocmai ce a plecat dama de la mine deci e recenzie cat se poate de proaspata.Pe la 9 dornic de ceva aventura dupa o serie de bere si palinca de 75 de grade de Bacau mi s`a pus pata ca as vrea sa continui cu un desert cu sanii mari.Am sunat`o pe dameza si imediat a raspuns.Stabilit detaliile si sincer in 16 min a fost la mine.Taximetristul a zburat sau dameza era prin zona sa zic asa.Tipa arata ok.Sanii sunt bestiali 4 spre 5,depinde de cat bei cert e ca 4 sunt sigur..minim.Inalta undeva pana in 1 70.Eu la 1 76 cert eram mai inalt.Bruneta si frt vorbareata,frt amabila si se vede ca isi da silinta.A venit instantaneu si a punctat imediat la igiena.Mi`a `violat` dusul.Saracul de el :p.Dupa am stat de vorba a servit un suc si eu am continuat cu palinca.Primul nr a fost constituit dintr`un oral iesit din comun.Limbi peste tot si m`a pus sa o imping de cap printr`un coc micut provocator.Am impins`o in razboinic pana s`a inecat de multe ori.Parea ca isi doreste sau rolul jucat era de exceptie.Am primit multe b.j`uri dar sincer asta e in top 2.Lins zburatorul de uitase ce vrea sau unde este.Outzele linse de nu mkai era nevoie de substante de curatat :d.Lins si zona de jos care nu e agreata de multe din ele.i`am bagat`o in gat,am batut`o cu pula peste fata si chiar parea ca ii place.Am intrebat daca pot finaliza pe fata ei si a dat din cap cat se poate de afirmatiov.Cand a venit momentul ca soldatelul sa isi scoata `placerea` am intins`o frumos pe canapea si am ejaculat direct in gura ei intre deschisa si pe fata super simpatica.Futi o femeie nu specimen de pe zetarilor ,recunosc cu mainile pe inima sincera.A inghitit ce i`a intrat in gura si restul a eliminat la baie.Nu m`am simtit asa bine de multa vreme.A facut dus iar,a servit un suc si am vb iar putin.M`a intrebat la cat a venit ca nu tine minte si cu sinceritatea din mine i`am marturisit ca merita sa incercam actul 2 de Lovinescu :d.A supt`o iar eroic iar in genunchi si am tras`o de sanii aia nr 4 de am zis ca trag de sigla unui Bentley.Eu intins pe canapea aveam la pula un ferrari pus pe depasit recorduri de placere.Da...a supt`o in genunchi si a gemut de imi doream sa am 2 soldatei.Am futut`o pe la spate dar nu are rost sa induc lumea in eroare...alcoolul si nr`ul 2 rapid nu m`a facut sa termin.M`am lasat pagubas ca o astepta taxiul vazut de mine.O ora de sex nebun.Halatul 200 ron ptr o ora...fix o ora.Finalizare fata(cim pervers) primul nr si al 2.lea...abandonat din punct de vedere tehnic :P.Bani investiti mult mai bine decat cu alte dameze in pubertate intelectual sexuala.Bv tie damezo...aveam nevoie de asta.Notele ...da da :d

Igiena-10 spre 11

Oral-10 (nici la engleza nu am luat vreodata asa un 10 pe deplin meritat)

Locatie-la mine acasa

Normal-8(are un tatuaj frumos de iti vine sa o futi numai pe la spate

Anal era 50 ron in plus si nu am apelat la asa ceva ca nu am simtit nevoia.

Sincer s`a prezentat dar nu retin numele (e o problema personala...uit numele si datele de nastere in general)

Recomand daca vreti 2 finalizari intr`o ora si aveti 200 de ron de investit pt a veni pizda la bot (ca vine si cu doua tate de lvl 4 e bonus de bonus).

Accepta fk ?

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...