Sari la conținut

Dacă e trădare, fie! Dar cel puţin s-o ştim şi noi! :)

Postări Recomandate

Postat

Dragi colegi! Stimati confutaciosi! Oameni buni!UNDE ESTE PRAFUIT?Cum vine asta: "unregistered"? Nu stiu altii cum sunt, dar mie imi era drag. Asa discretionar si dat in ma'sa cum era - mie imi placea de el. Macar era baiat destept si avea simtul umorului dezvoltat. Cam sardonic umorul ala al lui, dar cel putin era."Da, aşa, dacă e trădare, adică dacă o cer interesele partidului, fie." "Dar cel puţin s-o ştim şi noi!"Zic eu ca macar ramas bun putea sa-si ia. Sau sa fi vazut macar un comunicat oficial semnat de Imparatul Imparatilor (@pisicuts), de mana lui dreapta (@ciocan) sau stanga (@cautatorul)...Dar chiar asa: nimic? Ce fel de tovarasi suntem noi daca atunci cand unul dintre cei mai egali intre egali dispare noi nici macar nu bagam de seama? Ce fel de tovarasie este asta?Sunt prea mahnit sa mai continui...:@

• Administrator
  • Oras:La butoane
Postat

salut Omul PaduriiMultumim pentru grija. Motanul Prafuit a ales sa isi seteze la Custom User title numele unregistered in loc super-moderator, in rest nimic nu s-a schimbat.:wave

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Pheeeeeeeeeeeew! Mi-ai luat o piatra de pe inima! Asta da veste buna!Apropos de "unregistered"... pot sa fac si eu setari din astea la userul meu sau in cazul meu asemenea setari risca sa raman definitive? :P

• Administrator
Postat

Se poate de la User CP -> Edit Profile -> New Custom User Title: (leave blank to use existing)

large.xxxxx.gif.e9e57a37567b71fee318ced754364ca4.gif

Postat

Pădureanule stai liniștit, nimic nu s-a schimbat, în continuare ești pe blacklist. Așa că bagă mare la flame-uri și discuții sterile și ți se va îndeplini dorința!a...

post-727-133409735991_thumb.gif

Vizitator
Acest topic este acum închis pentru alte răspunsuri.
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...