Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2015 Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Mi se pare mie sau curvele din Valcea nu imbatranesc? Vad mereu nr noi, locatii noi dar niciodata un an sau un kg in plus.. Link spre comentariu
sex_valcea Reputație: 93 Postat Octombrie 7, 2015 Telefon: sex_valcea Oras:valcea Telefon: sex_valcea Oras:valcea Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Si nici nu se nasc altele noi.la fel ca si in orasul ....timpul sta pe loc 😅😅😅😅😅......nimik nu se schimba,nimeni nu evolueaza....nici macar curvele Link spre comentariu
pavel79 Reputație: 98 Postat Octombrie 7, 2015 Telefon: pavel_lotru Oras:Ramnicu Valcea Telefon: pavel_lotru Oras:Ramnicu Valcea Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Mi se pare mie sau curvele din Valcea nu imbatranesc? Vad mereu nr noi, locatii noi dar niciodata un an sau un kg in plus.."Jeana nu imbatraneste-Jeana se transforma!" Aceleasi doamne reinventate! Cu fiecare transformare creste tariful!Restul e tacere! Link spre comentariu
contraption Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Ramnicu Valcea Oras:Ramnicu Valcea Partajează Postat Octombrie 7, 2015 Ha ha, eu n am vizitat niciodată o fată dar vreau să incerc, mă tot uit pe aici si ma gandesc . Link spre comentariu
Vizitator mascul78 Reputație: 0 Postat Octombrie 8, 2015 Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Sti, aici vorbim de curve, prostituate si traseiste - astea nu mai sunt fete de mult Ha ha, eu n am vizitat niciodată o fată dar vreau să incerc, mă tot uit pe aici si ma gandesc . Link spre comentariu
sex_valcea Reputație: 93 Postat Octombrie 8, 2015 Telefon: sex_valcea Oras:valcea Telefon: sex_valcea Oras:valcea Partajează Postat Octombrie 8, 2015 "Jeana nu imbatraneste-Jeana se transforma!" Aceleasi doamne reinventate! Cu fiecare transformare creste tariful!Restul e tacere!Sa imi bag ceva in tariful lor nesimtit....macar daca ar avea prestatia ok. Link spre comentariu
pavel79 Reputație: 98 Postat Octombrie 8, 2015 Telefon: pavel_lotru Oras:Ramnicu Valcea Telefon: pavel_lotru Oras:Ramnicu Valcea Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Sa imi bag ceva in tariful lor nesimtit....macar daca ar avea prestatia ok.)) Link spre comentariu
badboy6969 Reputație: 13 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:Valcea Oras:Valcea Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Ha ha, eu n am vizitat niciodată o fată dar vreau să incerc, mă tot uit pe aici si ma gandesc .n-ai ce alege...praful... Link spre comentariu
relrq Reputație: 2 Postat Octombrie 8, 2015 Oras:n/a Oras:n/a Partajează Postat Octombrie 8, 2015 Sau o vizita la medic + ceva tratament . Link spre comentariu
sex_valcea Reputație: 93 Postat Octombrie 8, 2015 Telefon: sex_valcea Oras:valcea Telefon: sex_valcea Oras:valcea Partajează Postat Octombrie 8, 2015 In unele cazuri ,la unele fete..... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum