Sari la conținut

Alyna in vizita la Oradea 0721061652

alyna42

Postări Recomandate

• Oras:mall vitan
Postat

Uawww. Sper ca asa vii si la Oradea?

exact asa vin,daia am pus si poza sa nu ma trezesc cu fel si fel de comentarii

• Like 3
Vizitator
Reputație: 0
Postat

Incepe sa-ti faci bagajele ca numa' maine nu-i poimaine luni. ;)

• Like 10
  • Minus 1
Postat

Incepe sa-ti faci bagajele ca numa' maine nu-i poimaine luni. ;)

sunt facute  :laugh2

Postat

Buna seara domnilor

In sfarsit am ajuns la voi in oras,programarile se fac maine incepand cu ora 10.00 

o seara buna

post-408-0-29790800-1459102489_thumb.jpg

• Like 5
  • Oras:Bihor
Postat

poza cu unghiutsele de la oradea? tot rosiile alea frumoase?? apreciez pedichiura/manichiura ta!

Postat

poza cu unghiutsele de la oradea? tot rosiile alea frumoase?? apreciez pedichiura/manichiura ta!

tot rosii sunt facute unghiutele de la picioare

• Like 1
Postat

vreau sa te vizitez,maine daca scap bine,te contactez pt programare!:)

Postat

vreau sa te vizitez,maine daca scap bine,te contactez pt programare! :)

ok ne auzim la un telefon

• Like 1
Postat

Buna dimineata

Programul saptamani este 10.00-22.00

tel:0721061652

Rugamintea mea este sa imi dati un sms sau pm in cazul in care nu pot raspunde la telefon 

o zi buna

post-408-0-35444000-1459143572_thumb.jpg

• Like 9
Postat

Nume: Alyna

Zona  -  Cartierul Luceafarul, pe langa Ramada, sau mai sus putin de biserica Emanuel, pentru cine nu cunoaste bine zona.

Locatie: 8, apartament foarte ok, blocul e nou, sta la etaj… dar este lift., usor de gasit DA, loc de parcare DA ,baie curata DA, Prosop DA, Gel Dus DA ,pat comod DA, dar scartie ., apa calda DA , miros de tigara : NU.

Este foarte comod pentru noi consumatorii o astfel de locatie curata, aranjata cu gust , in care ai tot ce iti trebuie.  Nu prea am ce sa bag de vina decat ca patul scartie putin.

Aspect – 7: la fata ii dau 6, sani 7, fund 8, picioare 8, m-as uita dupa ea pe strada NU, manichiura DA, cosmetic facuta DA, parul aranjat DA,

-Mi-a deschis usa Alyna o femeie matura se vede varsta de aprox 46 ani mai ales in partea de sus, fata , dar arata bine pentru varsta ei. ,

Atmosfera creata: 9  DA muzica ambientala de la TV, NU pregatiri special gen betisoare parfumate , ,glob luminous, jocuri de lumini NU .Oglinda  in care sa o pot admira NU,

Atitudine 10 – invitat pahar de apa NU imbracaminte sexy DA ,implicare DA, vorbareata DA, atasament DA  ,te grabeste NU., telefonul pus pe silentios DA

Igiena – 10  epilate DA , curate DA, parfumate DA ,facut dus inainte dupa NU in prezenta mea,

GFE – 10 DA sarut pe buze, , DA FK, DA sarut pe corp, DA imbratisari, DA alinturi. 
Oral – 10  DA neprotejat, DA deep, DA  atentie la zonele adiacente , NU am simtit dintii, DA priviri in ochi, DA foarte umed, NU pune prez cu gura, DA se ajuta cu mana.

-Am iesit de la dush am mers in camera langa domnita si am inceput sa o sarut, mi-a raspuns placut luand sip e junior in mana si jucandu-se cu el pana s-a intarit. Apoi a ingenunchiat si l-a sarutat , l-a ingnitit, l-a scuipat. Tot ce vrei. I-am intors favoarea. M-am jucat si eu putin cu limbuta la pasarica ei. Mi-a placut sa simt cum se umezeste. Dupa cateva minutele si-a bagat degetele si in cateva secunde a ejaculate un squirt. Primul vazut de mine pentru care merita un 10.

Normal –10  NU a comentat, ,DA geme, DA te atinge, NU te trage in ea, DA  priveliste frumoasa, DA contre, DA implicare. DA initiative,

A pus prezervativul si s-a urcat peste mine. Foate placut.se misca  si se misca bine penru varsta ei am rugat-o sa se intoarca cu spatele la mine a urmat pe la spate pe canapea apoi misionar pe canapea. Apoi.. am trecut la ….

Anal –10.  In pat pe canapea si in piciore.

Continuat cu un oral …. 
Pret : 150 ron/UN NR 
Timp petrecut:  30 min d-t-d
Raport calitate pret: -  bun
Recomandare : DA

De revenit: eu sper ca ma retrag.

Te pup Alyna si iti doresc tot binele din lume.sedere placuta pe la noi. 

• Like 19
Postat

Pentru ca sunt o persoana matura si cu bun simt o sa mai scriu o data serviciile mele:

oral (neprotejat/protejat),normal si anal obligatoriu protejat,squirt pentru doritori,halatul valoreaza 200lei pe parcursul unei ore

tel.0721061652

o zi buna

• Like 6
  • Oras:Oradea
  • Oras:Oradea
Postat

Salutare fratilor ! Dupa ce m-am programat inca de alaltaieri , ca na asa-i cu raritatile ....sunt rare , ieri pe la 10 m-am prezentat si eu la Alyna. Locatia in cartier Luceafarul , etaj superior , lift absolut fantastic si superb . Bun , ajung , imi deschide , era un apartament ok , 1 camera , gresie faianta, baie , buc , podele laminate , incalzirea in pardosea , cam 45 mp , pret aprox 45000 neg ( pentru interesati ) . Pula mea asa sunt eu cand sunt emotionat de circumvolutiuni circumseferice ale atractiei panaceului universal , incep sa ma uit disperat in toate partile,si sa evaluez . Dar dintr-o data sangele incepe sa o ia razna , imi paraseste cei cativa neuroni pe care ii mai am si cu o viteza incredibila zboara spre pula , acompaniat de tot felul de atingeri ,mangaieri . O intorc cu spatele , o prind de sani , ii bag mana la pizda si-o simt cum se relaxeaza si umezeste incet incet . Sangele ajunsese deja la destinatie , la pula . Pula e mult spus , un fel de pula mai mica , gen penis . Dar il port cu mandrie de 35 de ani , suntem constienti unul de altul de foarte mult timp si de foarte putine ori ne-am tradat unul pe celalalt , dar acum nu puteam sa-mi explic ce se intampla . Ea se asezase in genunchi asa ca pentru rugaciune , si facand un fel de ritual magic , imi facea pula sa dispara uneori cu coaie cu tot , si sa apara brusc , scuipa pe ea , sa n-o deoache , cred , si iar o facea sa dispara . Ma uitam mirat , imi simteam juniorul jucand box cu omuletul ei din gat , am inceput sa-i simt pana si esofagul , pfiu ..... maica ce vrajitorie . Am continuat ceva timp asa, eu in picioare ea in genunchi , apoi in pat , cand ea , cand eu , si la un moment dat cum ma sugea culcata pe spate , incepe sa se mangaie si sa-si introduca degetele in vagin , si ups , inca o vrajitorie , ii tasneste din pasarica o licoare magica in toate partile ,pe mana mea , pe ea , pe pat . Ma simteam ca Maradona,in 1986, cu "mana lui Dumnezeu ". Si intelegeam insfarsit taina fantanii Zanei zorilor de Ion Slavici . Povestea aia cu imapratul care avea 3 fii si-i trimise pe rand dupa apa magica din fantana zanei , pentru ca avea ceva probleme cu un ochi si pentru ca nu existau oftamologi la palat . In fine , dupa asta, ea iar a trecut la prima vrajitorie aia cu disparitia si aparitia , pana cand ultimul meu tampit de neuron, panicat de singuratate , imi dezvolta un gand mai tampit decat el . Gandul ca n-ar fi tocmai excitant sa ne blocam asa, si sa ne gaseasca angajatii lui Raed Arafat . Si asa am trecut la lot , miscari , impingeri , zvarcoliri , o adevarata lupta frate . Ea printre gafaieli , imi zicea , "da-mi-o toata , asa , asa " eu ma gandeam , "ce sa-ti mai dau , alta n-am " . Eu am o teorie ca intre lungimea penisului si adancimea vaginului , in diferenta , golul care se creeaza , trebuie sa pui suflet , sa iasa bine treaba ( asta e , sunt romantic ) , dar sufletul meu idiot imi ramasese in lift , si se plimba printre etaje . Nu mai stiu multe , stiu c-am terminat transpirat bine , cu sentimentul ca am fost aproximativ violat :) . M-am imbracat , am mai vorbit ceva , am baut un pahar de apa si am plecat grabit sa ma reintregesc . Acuma , eu sunt un delicat si un romantic , nu sunt amator de asemenea experiente si de aia n-am sa dau note ( imi cer scuze Alyna ) ,dar pentru un amator de gen , banuiesc ca notele sunt foarte mari . Referitor la aspect , iar nu vreau sa ma pronunt . Mergeti si decideti , de legat nu cred ca va leaga sa va tina cu forta . Atitudinea Alynei a fost absolut ok , iar experienta interesanta . Tarif : 150 de ron , un numar . Sa aveti un weekend minunat !

• Like 22
Postat

Buna ziua 

Astazi este ultima zi pe meleagurile oradene

post-408-0-92083600-1459580841_thumb.jpg

• Like 5
Postat

Ma hotarasem sa te vizitez maine dar se pare ca nu am noroc!

te-ai hotarat cam greu,nu stiu cand o sa mai revin ,dar cu siguranta o sa anunt aici perioada

• Like 2

Postat

Este timpul sa imi iau ramas bun,multumesc  pentru vizite baieti si va doresc tot binele din lume

weekend placut :hug1  :girly

• Like 4

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...