johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Vezi ca tu urmezi,ceampalio.Sugi pula retardinho.De ce ma-ta-n gat te iei de ea? Cu ce mortii ma-tii ti-a gresit?
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 7, 2015 Vezi ca tu urmezi,ceampalio. .vezi ca nu din banii de la mama si tata imi permit sa iti cumpar trei genratii inapoi si trei generatii in viitor. ci strict din banii mei. si sa le fut in gura pe toate. fututi zdreanta de futut in cur cu dureri in stomac, in gat de la mu*e si in cur de foame
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 Sugi pula retardinho.De ce ma-ta-n gat te iei de ea? Cu ce mortii ma-tii ti-a gresit?Bai tristule ce esti,te baga cineva in zeama de burta? Mars la taiat iarba... 1
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 .vezi ca nu din banii de la mama si tata imi permit sa iti cumpar trei genratii inapoi si trei generatii in viitor. ci strict din banii mei. si sa le fut in gura pe toate. fututi zdreanta de futut in cur cu dureri in stomac, in gat de la mu*e si in cur de foameO sa imbatranesti tot naiva,stii de unde vine zvac-ul? 1
Vizitator Reputație: 0 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 aici ma abtin , nu intra in competentele mele astea cu animalele nu te bagi pe cascavalu lu oprescu ? 1 1
lica28 Reputație: 77 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:undeva in balcani Oras:undeva in balcani Postat Octombrie 7, 2015 Bai tristule ce esti,te baga cineva in zeama de burta? Mars la taiat iarba...ce ar fi sa iti faci topicul tau unde iti faci damblaua pan' te insanatosesti? 3
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Bai tristule ce esti,te baga cineva in zeama de burta? Mars la taiat iarba...Ieși bă in plm că n-ai haz.Cand ai,ai,acum ești doar un alt prost de luat la pulă 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 7, 2015 ce ar fi sa iti faci topicul tau unde iti faci damblaua pan' te insanatosesti?are cateva , da' nu-l baga nimeni in seama. cum nu l-a bagat multa lume citand membrii cunoscutii sau cu reputatie. e un veechi si celebru milog pe la mese a celor cu importanta . poate cade o firimitura
relatie Reputație: -193 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 ce ar fi sa iti faci topicul tau unde iti faci damblaua pan' te insanatosesti?Ai mestecat ceva,este! Cata perspicacitate la tine! 1
smigol Reputație: 133 Postat Octombrie 7, 2015 Telefon: sergius.gabi Oras:Bucuresti Telefon: sergius.gabi Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 Mda, nu stiam ca ai fost la fata locului si ai vazut ca bunica era plecata dupa penis la 2km distanta !! Asa este, daca ai copii, trebuie sa fi cu ochii pe ei, doar nu-i poti lasa singuri in parc, parcul este pentru cainii lasati liberi.Si nu era vorba despre "copii vs adulti" ci despre atitudine, pe care o luam doar cand ne covine. Daca nu ai priceput, canta la alta masa. 1
tomtom1 Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Postat Octombrie 7, 2015 Ba da, sunt. Pisica, de exemplu, ucide just for fun. Dar pisica nu gandeste asadar nu avem pretentii.Gandeste,dar ii lipseste ratiunea. On topic: i-as executa fara regrete.
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 7, 2015 asta va place nu-i asa ? https://www.youtube.com/watch?v=-aZy0GLI3Zs
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 Si nu era vorba despre "copii vs adulti" ci despre atitudine, pe care o luam doar cand ne covine. Daca nu ai priceput, canta la alta masa.Bă tu esti intreg la minte??? Păi plm,ai mei copii nu pleaca de langă mine decat maxim 5 metri.Despre ce plm vorbim aici?Vrei să vb . despre atitudine sau despre ce trebuie sa facem cand iesim cu odraslele noastre in parc,oras sau oriunde? Si vă mai mirați in plm cand vi se intamplă anumite lucruri.Dar ...plm,asa părinți,așa copii.Apoi dam vina pe autoritatiP.S tu ai auzit in viata ta de cei 7 ani de-acasa? 3
sorina4u Reputație: 79 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Bucuresti Oras:Bucuresti Autor Postat Octombrie 7, 2015 Mda, nu stiam ca ai fost la fata locului si ai vazut ca bunica era plecata dupa penis la 2km distanta !! Asa este, daca ai copii, trebuie sa fi cu ochii pe ei, doar nu-i poti lasa singuri in parc, parcul este pentru cainii lasati liberi.Si nu era vorba despre "copii vs adulti" ci despre atitudine, pe care o luam doar cand ne covine. Daca nu ai priceput, canta la alta masa. Tu te auzi ce spui?!?! Tu intelegi ce comparatie stupida ai facut?!?! Ce atitudine vorbesti tu acolo?!?! La fel de revoltata am fost si atunci cum sunt si acum doar ca atunci mi-a parut rau ... tot de caine.
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 7, 2015 Ba da, sunt. Pisica, de exemplu, ucide just for fun. Dar pisica nu gandeste asadar nu avem pretentii. asa teanvatat pe tine la facultate ?
dolores rld Reputație: -518 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:în a patra zi dã week-end Oras:în a patra zi dã week-end Postat Octombrie 7, 2015 pai daca esti catea ))
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 7, 2015 O sa imbatranesti tot naiva,stii de unde vine zvac-ul?mai vb o singura data la adresa lu' Cassy sau Just love si dupa ai tupeu sa te vez\i cu mine. loptata, topor, briceag ce ti ledau ai sa vezi. prostu pulii de nebagat in seama, iti fac si cripta frumoasa
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 7, 2015 mai vb o singura data la adresa lu' Cassy sau Just love si dupa ai tupeu sa te vez\i cu mine. loptata, topor, briceag ce ti ledau ai sa vezi. prostu pulii de nebagat in seama, iti fac si cripta frumoasafaci si cavouri cu piscina ? 2
lica28 Reputație: 77 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:undeva in balcani Oras:undeva in balcani Postat Octombrie 7, 2015 Am incercat sa mestec ceva postari pe ici colo si daca vrei cand ai timp in plus, ai putea sa imi vinzi laptopul facem 50/50 daca il vinzi. Ai mestecat ceva,este! Cata perspicacitate la tine!vad ca ai 3 mari calitati care restul fraerilor nu le au : - mult timp liber in plus- o relatie misterioasa 2
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 7, 2015 faci si cavouri cu piscina ?fac luxury penhouse subteran, daca banul imi pare ok
johnny doispe beri Reputație: 124 Postat Octombrie 7, 2015 Postat Octombrie 7, 2015 fac luxury penhouse subteran, daca banul imi pare ok Nu vrei tu să facem luxury date pă banii tăi? Garantez shtoul 1
lana Reputație: 3245 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:București Oras:București Postat Octombrie 7, 2015 Tu te auzi ce spui?!?! Tu intelegi ce comparatie stupida ai facut?!?! Ce atitudine vorbesti tu acolo?!?! La fel de revoltata am fost si atunci cum sunt si acum doar ca atunci mi-a parut rau ... tot de caine.Sorina, mergi la o facultate care te pregătește să interacționezi ȘI cu astfel de oameni, cei care au ramas "nedezvoltați", puțin retarzi....răbdare, multă răbdare. Iată cum trebuie să le explici (ca unor copii de 3 ani). Smigol, ce încerca Sorina să iți explice este că acei câini care au omorât un copil au făcut-o din lipsa raționamentului. Animalele nu au decât instincte, desigur au și o inteligență "animală", dar aceasta este mânată tot de instincte. Acei câini supraviețuiau, dezvoltaseră un instinct de haită și vânau. Știi tu, câinele "domestic" acum, cândva a fost sălbatic, acea amprenta genetică a rămas, desigur și instinctele. Faptul că un copil a murit este tragic, faptul că mulți OAMENI au vrut să se răzbune pe animal nu este decât prostesc. Să compari faptele unui animal cu cele ale omului rațional este iar prostesc. Ce au facut cretinii aia unui biet animal lipsit de apărare este extrem de condamnabil și este un comportament ce foarte ușor poate degenera, din a face asta unui "insignifiant" animal pot ajunge să facă asta altor oameni...ceea ce este la fel de condamnabil...penal, poate pentru tine asta este diferența. Cat despre libertatea copiilor de a se juca liberi in parc, sigur este normal, dar noi ca și părinți/bunici trebuie să asigurăm perimetrul...stii ca animalele fac asta instinctual cu puii lor?! Deci, întrebarea mea este, cine e de condamnat aici, din nou?! Ai înțeles acum? Dacă nu, iți desenez o schemă! 6
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 7, 2015 fac luxury penhouse subteran, daca banul imi pare ok io stiam ca penthouse e alea de la ultimu etaj de sus da daca tu ai experenta la subterane poate detaliezi
rozkendra Reputație: 10772 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:worldwide Oras:worldwide Postat Octombrie 7, 2015 Nu vrei tu să facem luxury date pă banii tăi? Garantez shtoulaolau cum merge vb in catun c am banii multi. eu nu imi fut banii, ca poate ma fut ei, daca nu-s politicoasa )))
vypushka Reputație: 4156 Postat Octombrie 7, 2015 Oras:Wasluy Oras:Wasluy Postat Octombrie 7, 2015 Sorina, mergi la o facultate care te pregătește să interacționezi ȘI cu astfel de oameni, cei care au ramas "nedezvoltați", puțin retarzi....răbdare, multă răbdare. Iată cum trebuie să le explici (ca unor copii de 3 ani). Smigol, ce încerca Sorina să iți explice este că acei câini care au omorât un copil au făcut-o din lipsa raționamentului. Animalele nu au decât instincte, desigur au și o inteligență "animală", dar aceasta este mânată tot de instincte. Acei câini supraviețuiau, dezvoltaseră un instinct de haită și vânau. Știi tu, câinele "domestic" acum, cândva a fost sălbatic, acea amprenta genetică a rămas, desigur și instinctele. Faptul că un copil a murit este tragic, faptul că mulți OAMENI au vrut să se răzbune pe animal nu este decât prostesc. Să compari faptele unui animal cu cele ale omului rațional este iar prostesc. Ce au facut cretinii aia unui biet animal lipsit de apărare este extrem de condamnabil și este un comportament ce foarte ușor poate degenera, din a face asta unui "insignifiant" animal pot ajunge să facă asta altor oameni...ceea ce este la fel de condamnabil...penal, poate pentru tine asta este diferența.Cat despre libertatea copiilor de a se juca liberi in parc, sigur este normal, dar noi ca și părinți/bunici trebuie să asigurăm perimetrul...stii ca animalele fac asta instinctual cu puii lor?! Deci, întrebarea mea este, cine e de condamnat aici, din nou?! Ai înțeles acum? Dacă nu, iți desenez o schemă!esti vegetariana ?
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum