Sari la conținut

Animalul din om

Postări Recomandate

• Telefon: bdesire86
  • Oras:Brasov
  • Telefon: bdesire86
  • Oras:Brasov
Postat

Nu se face asa ceva,cineva trebuie sa ia atitudine,nu apara nimeni drepturile animalelor,aici nu ma refer la animalele alea 3(de i-as intalni putin....)

• Oras:Los Angeles
  • Oras:Los Angeles
Postat

O bun amica iubitoare de animale ca si mine, imi spunea.... Ei (adica cainii) sunt niste suflete...noi oamenii, suntem niste animale!

Nimic mai adevarat!!!

• Like 7

• Oras:Bucuresti
  • Oras:Bucuresti
Postat

Cred ca a devenit o moda ca, atunci cand cineva este cretin, sa arate lumii intregi si sa demonstreze cat este de cretin. Cretinii au descoperit o metoda mai putin pagana de sacrificare a porcului decat cea a injunghierii: parlirea in viu.  :slap2

Imagini socante, ajunse pe internet, arata cum un tanar parleste un porc de viu. Scena a fost filmata de cineva apropiat si postata pe Facebook. Va avertizam ca urmeaza detalii, care va pot afecta emotional.....  (http://stirileprotv.ro/stiri/socant/imagini-socante-un-roman-s-a-filmat-in-timp-ce-parleste-de-viu-un-porc-petitie-online-pentru-pedepsirea-tanarului.html )

Ce as putea sa mai spun?!?! Ce as mai putea crede in afara ca am ajuns la vorba lu' mamaia : "s-a intors lumea cu curu'n sus  :pope  ".

• Minus 2

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Navigare recentă   0 members

No registered users viewing this page.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.